- 24 Aralık 2020
- 304
- 296
- 28
Ay ben oğlek değilim balığım ama benimde test tarihi doğum günü e denk geliyorhayırlı olsun inşallah sana doğum günü hediyesi olur, bu ocak grubunda şöyle bir ortak nokta var bir sürü oğlak burcu denk gelmiş ve senden başka 2 kişi daha vardı doğum gününde transfer olacak olan, ben de oğlağım haftaya çarşamba doğum günüm kontrole gideceğim transfer günün söyleyecek aksilik olmazsa inşallah şanslı gelir hepimize:)
Merhaba benim eşimde de azospermi var. Önce eşinize muhtemelen mikrotese dedikleri bir yöntemle ameliyat yapacaklar ordan sperm bulurlarsa ertesi gün size yumurta toplama işlemi yaparlar.Bizde toplamda 5 sperm buldular. 5.gün embriyosu olarak sadece 1 tanesi donduruldu.Ocak ayında transfer olacağım inşallahMerhaba benim eşimde azosperm bizde tup bebeğe basliycaz nasipse . Şuan vitamin verdi doktor ikimizede adet olunca gel dedi . Eşinizin azospermi neyden kaynaklı acaba bide süreç nasıl ilerleyecek bilgilendirirmisiniz acaba .
haha ben 5 ocak deyince oğlak sandımmAy ben oğlek değilim balığım ama benimde test tarihi doğum günü e denk geliyor
Yaaa inşallah rabbim yüzümüzü güldürür bu yıl oğlakların yılı olur inşallahhayırlı olsun inşallah sana doğum günü hediyesi olur, bu ocak grubunda şöyle bir ortak nokta var bir sürü oğlak burcu denk gelmiş ve senden başka 2 kişi daha vardı doğum gününde transfer olacak olan, ben de oğlağım haftaya çarşamba doğum günüm kontrole gideceğim transfer günün söyleyecek aksilik olmazsa inşallah şanslı gelir hepimize:)
amin amiin tüm isteyen annelerin burdaki herkesin çaba gösteren herkesin kucağı dolsun bu sene allah emeklerimizin karşılığını versin inşallahYaaa inşallah rabbim yüzümüzü güldürür bu yıl oğlakların yılı olur inşallah
Merhaba benim eşimde azosperm bizde tup bebeğe basliycaz nasipse . Şuan vitamin verdi doktor ikimizede adet olunca gel dedi . Eşinizin azospermi neyden kaynaklı acaba bide süreç nasıl ilerleyecek bilgilendirirmisiniz acaba
Bizim de hareketlilik veya başka bi sorun yok yalnızca sayı düşüktü. O nedenle başladıkKızlar merhaba. Eşim azosperm hastasıydı mikrotese ameliyatı oldu 9 sperm çıktı ve onlardan 4 tane üçüncü gün embriyomuz oluştu. Martta transfer dedi doktorum (erbil yağmur) bizim gibi azospermmolsn veya efarklı şekillerde erkek infertilitesi dolayısıyla tüp bebek yaptıran var mı ?
Bilmiyorum canım ben göbeği tercih ediyorum ama dediğin gibi bende de derim sert olmuştu dokunduğum yerlerde sanki taş vardı ama üst üste yapmamaya çalış. Ben her gün bi sağa yapıyordum bi solaKol daha mı az acıtıyor:/ ben acısını geçtim etim öyle sertleşti ki
Ne kadar kullanılacak biliyor musunuz? Hamilelik durumunda da devam ediyormuş sanırımBilmiyorum canım ben göbeği tercih ediyorum ama dediğin gibi bende de derim sert olmuştu dokunduğum yerlerde sanki taş vardı ama üst üste yapmamaya çalış. Ben her gün bi sağa yapıyordum bi sola
Peki bu süre ne kadar sürüyor acaba kişiden kiseyemi değişiyor yoksa . Azosperm sebebi ne acaba eşinizin belli mi bize tikanikliga bagli olduğu söylendiMerhaba ne yaptınız size süreci yazacaktım devamını yazmayı unuttum kusura bakmayın. Tese olucaksanız sizi yumurta toplamaya hazırkıyorlar iğne ilaç vitamin sonra eşiniz teseye giriyor ordan sperm çıktı derlerse sizi opuya alıyorlar siz o yüzden önden hazırlanöış olmalısınız bizim ki böyleydi
Tıkanıklıksa çok şanslısınız tesa ile alınabilir sperm içerde varsa bizim azfc delesyonu yani genetikti 3 sene uğraştık canım çıkmadı bizde tuttuk tese olduk tansel beye çok şükür sperm çıktı. Süre derken ameliyat süresi mi tedavi geneli mi ?Peki bu süre ne kadar sürüyor acaba kişiden kiseyemi değişiyor yoksa . Azosperm sebebi ne acaba eşinizin belli mi bize tikanikliga bagli olduğu söylendi
Hadi hayırlı haberler canımKızlaaaarerken regl oldum demiştim hastahane ile konuştum bugün yarın sabah randevum var bakalım ilk defa transfer sürecinde ki ilaçları kullanacağım ne kullanılacak acaba hiç bilmiyorum
Hep öyle derler ama sen yinede kendinş şartlama belirti arama inşaalllllaahh öyledir çok güzel olur inşallah bebeğin gelirrrKızlar 5aa kalitede 1 embriyo transfer edildi, transferimin 4. Günü bugün. Sabah 7 de çok şiddetli kasık ağrısı yaşadım regl sancısı gibi, şuanda da ara sıra devam ediyor. Belirti mi acaba bu durumu yaşayan var mı?İnşallah yerleşiyordur bebişim normalde 12 ocak beta günüm ama dayanamıyorum erken gebelik testinde çıkar mı bilen var mı
Ne için öyle derler canım belirti için mi? çok teşekkür ederim amin inşallahHep öyle derler ama sen yinede kendinş şartlama belirti arama inşaalllllaahh öyledir çok güzel olur inşallah bebeğin gelirrr
İnşallah canımNe güzell benim de yan etkiler kesilir umarımçünkü sanırım daha uzun süre kullanacağız bu ilacıi
bende zamanından erken regli oldum çarşamba günü gittim bana estrofem ve coraspirin verdiKızlaaaarerken regl oldum demiştim hastahane ile konuştum bugün yarın sabah randevum var bakalım ilk defa transfer sürecinde ki ilaçları kullanacağım ne kullanılacak acaba hiç bilmiyorum
Tedavi geneli yani transfer aşamasına kadar geçen süre ne kadar birde maliyeti ne kadar oldu size acabaTıkanıklıksa çok şanslısınız tesa ile alınabilir sperm içerde varsa bizim azfc delesyonu yani genetikti 3 sene uğraştık canım çıkmadı bizde tuttuk tese olduk tansel beye çok şükür sperm çıktı. Süre derken ameliyat süresi mi tedavi geneli mi ?