2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Ay ben oğlek değilim balığım ama benimde test tarihi doğum günü e denk geliyor

Merhaba benim eşimde azosperm bizde tup bebeğe basliycaz nasipse . Şuan vitamin verdi doktor ikimizede adet olunca gel dedi . Eşinizin azospermi neyden kaynaklı acaba bide süreç nasıl ilerleyecek bilgilendirirmisiniz acaba .
Merhaba benim eşimde de azospermi var. Önce eşinize muhtemelen mikrotese dedikleri bir yöntemle ameliyat yapacaklar ordan sperm bulurlarsa ertesi gün size yumurta toplama işlemi yaparlar.Bizde toplamda 5 sperm buldular. 5.gün embriyosu olarak sadece 1 tanesi donduruldu.Ocak ayında transfer olacağım inşallah

Yaaa inşallah rabbim yüzümüzü güldürür bu yıl oğlakların yılı olur inşallah

Biz başladık ama doktor ilaç bile vermeden tese dedi
Merhaba benim eşimde azosperm bizde tup bebeğe basliycaz nasipse . Şuan vitamin verdi doktor ikimizede adet olunca gel dedi . Eşinizin azospermi neyden kaynaklı acaba bide süreç nasıl ilerleyecek bilgilendirirmisiniz acaba

Bizim de hareketlilik veya başka bi sorun yok yalnızca sayı düşüktü. O nedenle başladık

Kol daha mı az acıtıyor:/ ben acısını geçtim etim öyle sertleşti ki
Bilmiyorum canım ben göbeği tercih ediyorum ama dediğin gibi bende de derim sert olmuştu dokunduğum yerlerde sanki taş vardı ama üst üste yapmamaya çalış. Ben her gün bi sağa yapıyordum bi sola

Bilmiyorum canım ben göbeği tercih ediyorum ama dediğin gibi bende de derim sert olmuştu dokunduğum yerlerde sanki taş vardı ama üst üste yapmamaya çalış. Ben her gün bi sağa yapıyordum bi sola
Ne kadar kullanılacak biliyor musunuz? Hamilelik durumunda da devam ediyormuş sanırım

Peki bu süre ne kadar sürüyor acaba kişiden kiseyemi değişiyor yoksa . Azosperm sebebi ne acaba eşinizin belli mi bize tikanikliga bagli olduğu söylendi

Kızlar 5aa kalitede 1 embriyo transfer edildi, transferimin 4. Günü bugün. Sabah 7 de çok şiddetli kasık ağrısı yaşadım regl sancısı gibi, şuanda da ara sıra devam ediyor. Belirti mi acaba bu durumu yaşayan var mı? İnşallah yerleşiyordur bebişim erken gebelik testinde çıkar mı bilen var mı

Kızlaaaar erken regl oldum demiştim hastahane ile konuştum bugün yarın sabah randevum var bakalım ilk defa transfer sürecinde ki ilaçları kullanacağım ne kullanılacak acaba hiç bilmiyorum

Peki bu süre ne kadar sürüyor acaba kişiden kiseyemi değişiyor yoksa . Azosperm sebebi ne acaba eşinizin belli mi bize tikanikliga bagli olduğu söylendi
Tıkanıklıksa çok şanslısınız tesa ile alınabilir sperm içerde varsa bizim azfc delesyonu yani genetikti 3 sene uğraştık canım çıkmadı bizde tuttuk tese olduk tansel beye çok şükür sperm çıktı. Süre derken ameliyat süresi mi tedavi geneli mi ?

Kızlar 5aa kalitede 1 embriyo transfer edildi, transferimin 4. Günü bugün. Sabah 7 de çok şiddetli kasık ağrısı yaşadım regl sancısı gibi, şuanda da ara sıra devam ediyor. Belirti mi acaba bu durumu yaşayan var mı? İnşallah yerleşiyordur bebişim normalde 12 ocak beta günüm ama dayanamıyorum erken gebelik testinde çıkar mı bilen var mı

Hep öyle derler ama sen yinede kendinş şartlama belirti arama inşaalllllaahh öyledir çok güzel olur inşallah bebeğin gelirrr

Ne güzell benim de yan etkiler kesilir umarım çünkü sanırım daha uzun süre kullanacağız bu ilacıi
İnşallah canım bende biraz şişlik yaptı ya kilo almış da olabilirim iğnelerden falan almamıştım ama estrofem sanırım kilo yaptı bende. Evet daha çoook kullanıcaz inşallah

Kızlaaaar erken regl oldum demiştim hastahane ile konuştum bugün yarın sabah randevum var bakalım ilk defa transfer sürecinde ki ilaçları kullanacağım ne kullanılacak acaba hiç bilmiyorum
bende zamanından erken regli oldum çarşamba günü gittim bana estrofem ve coraspirin verdi

Tedavi geneli yani transfer aşamasına kadar geçen süre ne kadar birde maliyeti ne kadar oldu size acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…