İnşallah çok güzel geçecek ve bebişin annesine tutunacak :))Saat 4 de transferim var kızlar dua eder misiniz
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah sımsıkı size tutunur. Benimde 4 gün sonra transferim çok heyecanlıyımKızlar selammilk tüp bebek deneyimim bugün transferimin 3. Günü. Dün kasık ağrılarım daha çoktu bugün az var bel ağrısı daha çok tabi ilaçların etkisi de var. 5. Gün embriyosu 5aa kalitede embriyom transfer edildi. Kaçıncı gün idrar testi yaptınız, herkeste belirti oluyor mu? Kaçıncı gün hissedilmeli belirtiler
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin AllahımSaat 4 de transferim var kızlar dua eder misiniz
Çok teşekkür ederim amiiinnn inşallahSağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah sımsıkı size tutunur. Benimde 4 gün sonra transferim çok heyecanlıyım
Düşündükçe bende duygulanıyorum. Hem korku hem heyecanÇok teşekkür ederim amiiinnn inşallahisteyen herkese nasip etsin rabbim. Çok güzel bir duygu ekrandan izlemek
aminn inşallah :)Benim 8 ocak transfer olacak inşallah. Genetikten elimde bir embriyom kaldı inşallah sağlıkla tutunur annesine
çok çok güzel geçsin dualarım seninleSaat 4 de transferim var kızlar dua eder misiniz
Hayır canım ilk reglimi dün oldum tabi bir hafta gecikmeli oldu. Gecikmeli olduğu içinde diğer adetim de gecikmeli olcak ve şubat başında regli olcam transfer hazırlığına başlicaz inşallah. Bu topiği ben açtım kaç ay öncesinden ocakta transfer olurum diye ama ben bekledikçe süre uzuyor hiç kafana takma bence zaten zaman su gibi akıyorMerhaba, histereskopiden sonraki ay hemen tedaviye başladınız mı. Bende bu ay histereskopi olacağım ve önümüzdeki ay tedavi dedi doktorum ama burda bikac kişiden histereskopiden sonra dinlenme verildiğini okudum. Merak ettim. Korkmuyorum süreç uzar diye
Hangi iğne canım kan sulandırıcı mı yoksa progestan mı. Ben bi sefer hemşireye yaptırdım kan sulandırıcıyı göbeğim çok morarmıştı. Dedi ki kolundan yap hem acımaz hem göbeğinde yer kalmamış doktoruna sor istersen kolun bi bölümünden yapılıyor.cumartesi 3. Kez transferim olacak.. göbekten iğne oluyorum ama derim çok sertleşti iğne girene kadar canım çıkıyor artık sizin de böyle mi var mı bir tavsiyeniz:/
aminn inşallahKızlar yavaş yavaş herkes transfer sürecine girdi2024 yılına iki kişi girip üç kişi çıkarız inşallah Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
Kızlar merhaba, sanırım erken regl oluyorumm tramsferinin erteleneceğini düşünmüyorum canım rahmin durumuna göre transfer oluyor ama ekstra ilaç kullanımı etkiler mi bilmiyorum doktorunla konuş bence |
Ben 5 gun kullandım kalan 5 gün meriofert olcakKızlar ganolf’u kaç gün kullandınız ?
ayy evet yarın arayacağım regl oldum diye o zaman sorayım
Kızlar merhaba, sanırım erken regl oluyorumm ama 2 gün önce grip olmuştum serum aldım ve antibiyotik kullanıyorum sizce sorun olur mu ? ertelenir mi transferim sizce?
tramsferinin erteleneceğini düşünmüyorum canım rahmin durumuna göre transfer oluyor ama ekstra ilaç kullanımı etkiler mi bilmiyorum doktorunla konuş bence
Bu günlerde çok fazla ilaç kullanmamaya dikkat et sağlıklı beslen canım çok önemli sağlıklı beslenmekayy evet yarın arayacağım regl oldum diye o zaman sorayımGeçenlerde Opu öncesi reglde de ağrı kesici almıştım sıkıntı olmaz demişti iğnelere başladıktan sonra kullanmayın demişti inş yine öyle der :)
Evet canım çok sağol kesicem herşeyi kahveyide azaltacağım artık :)Bu günlerde çok fazla ilaç kullanmamaya dikkat et sağlıklı beslen canım çok önemli sağlıklı beslenmek
Bugün yaptırdım gerçekten korktuğum gibi değildi çok sağolun beni çok rahatlattınız hepinizBende echomar cevat hocada çekildim hiçbişey anlamıyorsun sol tüpüm tıkalı çıktı birde çikolata kisti var minicik bi ağrı oluyor sadece oda ilk başta sonra geçiyor stres yapma bende çok korkmuştum ama gereksizmiştekrar gidersem echomara giderim cevat hoca işinin ehli