2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba, sanırım erken regl oluyorumm ama 2 gün önce grip olmuştum serum aldım ve antibiyotik kullanıyorum sizce sorun olur mu ? ertelenir mi transferim sizce?

cumartesi 3. Kez transferim olacak.. göbekten iğne oluyorum ama derim çok sertleşti iğne girene kadar canım çıkıyor artık sizin de böyle mi var mı bir tavsiyeniz:/

Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah sımsıkı size tutunur. Benimde 4 gün sonra transferim çok heyecanlıyım

Hayır canım ilk reglimi dün oldum tabi bir hafta gecikmeli oldu. Gecikmeli olduğu içinde diğer adetim de gecikmeli olcak ve şubat başında regli olcam transfer hazırlığına başlicaz inşallah. Bu topiği ben açtım kaç ay öncesinden ocakta transfer olurum diye ama ben bekledikçe süre uzuyor hiç kafana takma bence zaten zaman su gibi akıyor

cumartesi 3. Kez transferim olacak.. göbekten iğne oluyorum ama derim çok sertleşti iğne girene kadar canım çıkıyor artık sizin de böyle mi var mı bir tavsiyeniz:/
Hangi iğne canım kan sulandırıcı mı yoksa progestan mı. Ben bi sefer hemşireye yaptırdım kan sulandırıcıyı göbeğim çok morarmıştı. Dedi ki kolundan yap hem acımaz hem göbeğinde yer kalmamış doktoruna sor istersen kolun bi bölümünden yapılıyor.

Kızlar merhaba, sanırım erken regl oluyorumm ama 2 gün önce grip olmuştum serum aldım ve antibiyotik kullanıyorum sizce sorun olur mu ? ertelenir mi transferim sizce?
tramsferinin erteleneceğini düşünmüyorum canım rahmin durumuna göre transfer oluyor ama ekstra ilaç kullanımı etkiler mi bilmiyorum doktorunla konuş bence

ayy evet yarın arayacağım regl oldum diye o zaman sorayım Geçenlerde Opu öncesi reglde de ağrı kesici almıştım sıkıntı olmaz demişti iğnelere başladıktan sonra kullanmayın demişti inş yine öyle der :)

Bu günlerde çok fazla ilaç kullanmamaya dikkat et sağlıklı beslen canım çok önemli sağlıklı beslenmek

Bugün yaptırdım gerçekten korktuğum gibi değildi çok sağolun beni çok rahatlattınız hepiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…