2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba. Eşim azosperm hastasıydı mikrotese ameliyatı oldu 9 sperm çıktı ve onlardan 4 tane üçüncü gün embriyomuz oluştu. Martta transfer dedi doktorum (erbil yağmur) bizim gibi azospermmolsn veya efarklı şekillerde erkek infertilitesi dolayısıyla tüp bebek yaptıran var mı ?
Merhaba benim eşimde azosperm bizde tup bebeğe basliycaz nasipse . Şuan vitamin verdi doktor ikimizede adet olunca gel dedi . Eşinizin azospermi neyden kaynaklı acaba bide süreç nasıl ilerleyecek bilgilendirirmisiniz acaba .

Merhaba benim eşimde azosperm bizde tup bebeğe basliycaz nasipse . Şuan vitamin verdi doktor ikimizede adet olunca gel dedi . Eşinizin azospermi neyden kaynaklı acaba bide süreç nasıl ilerleyecek bilgilendirirmisiniz ac
Azfc bizim tesede 9 sperm çıktı ve ondan 4 embrito oldu martta transfer

Kızlar merhaba, sanırım erken regl oluyorumm :KK43: ama 2 gün önce grip olmuştum serum aldım ve antibiyotik kullanıyorum sizce sorun olur mu ? ertelenir mi transferim sizce?
Aynısını yaşadım, doktoruma sordum sorun olmaz dedi. Transfer öncesi bir şey olmazmış, kullanabilirsin demişti hatta vücutta iltihap olması daha kötüymüş.

Umarım.. 🙏🏻♥️ sizin de ilk denemeniz mi? Bi de şey sorucam, rahim filmi çektirdiniz mi hiç? Benim doktorum gerek duymadı ama benim aklımda kaldı 🙇🏻‍♀️ bakılsaydı bi sorun çıkar mıydı diye
Benim doktorum da gerek duymadı, vajinal usg ile baktığı için orada da gözüküyormuş ve ben bir sorun görmedim dedi, benim de içimde kalmıştı ama doktoruma güveniyorum, sizin de içiniz rahat olsun bence doktorlar bizden daha iyi bilirler sonuçta…:)

Hangi iğne canım kan sulandırıcı mı yoksa progestan mı. Ben bi sefer hemşireye yaptırdım kan sulandırıcıyı göbeğim çok morarmıştı. Dedi ki kolundan yap hem acımaz hem göbeğinde yer kalmamış doktoruna sor istersen kolun bi bölümünden yapılıyor.
Kol daha mı az acıtıyor:/ ben acısını geçtim etim öyle sertleşti ki :KK43:

Aynısını yaşadım, doktoruma sordum sorun olmaz dedi. Transfer öncesi bir şey olmazmış, kullanabilirsin demişti hatta vücutta iltihap olması daha kötüymüş.
Çook sağol canım içime su serptin :) ben en iyisi devam edeyim ilaçlarıma 😊 cumartesi ya da pazar çağırırlar görüşmeye zaten :))

Rica ederim:) ama doktorunla kullandığın ilaçları paylaş istersen, bana doktorum sormuştu çünkü. Hem için rahat eder…

Benim doktorum da gerek duymadı, vajinal usg ile baktığı için orada da gözüküyormuş ve ben bir sorun görmedim dedi, benim de içimde kalmıştı ama doktoruma güveniyorum, sizin de içiniz rahat olsun bence doktorlar bizden daha iyi bilirler sonuçta…:)
Evet çok haklısınız ☺️ aslında çok güveniyorum ama beynim durmuyor bazen 🙈 teşekkür ederim 🌸

Merhaba kızlar 27 yaşındayım tanımlanamayan intertlite var başka hiç bir sorun yok çok fazla zaman kaybetmemek için tüp bebek denemek istedik 17 Kasım yumurtalarım toplandı 19 yumurta toplandı 5 tanesi çok iyi kalitedeydi
Ve bugün 5 Ocak doğum günüm Transferim gerçekleşti 5. Gün embriyosu 2 tane yumurta verildi. 9. Gün test yapabilirmişim Ayın 14 ünde güzel haber veririm inşallah
Sizlerede geçmiş olsun umarım hepimiz anne oluruz 🤲🏻🤎

Kızlar merhaba. Eşim azosperm hastasıydı mikrotese ameliyatı oldu 9 sperm çıktı ve onlardan 4 tane üçüncü gün embriyomuz oluştu. Martta transfer dedi doktorum (erbil yağmur) bizim gibi azospermmolsn veya efarklı şekillerde erkek infertilitesi dolayısıyla tüp bebek yaptıran var mı ?
Ben varım sperm idrara kaçıyorr

Merhaba kızlar 27 yaşındayım tanımlanamayan intertlite var başka hiç bir sorun yok çok fazla zaman kaybetmemek için tüp bebek denemek istedik 17 Kasım yumurtalarım toplandı 19 yumurta toplandı 5 tanesi çok iyi kalitedeydi
Ve bugün 5 Ocak doğum günüm Transferim gerçekleşti 5. Gün embriyosu 2 tane yumurta verildi. 9. Gün test yapabilirmişim Ayın 14 ünde güzel haber veririm inşallah
Sizlerede geçmiş olsun umarım hepimiz anne oluruz 🤲🏻🤎
hayırlı olsun inşallah sana doğum günü hediyesi olur😊, bu ocak grubunda şöyle bir ortak nokta var bir sürü oğlak burcu denk gelmiş ve senden başka 2 kişi daha vardı doğum gününde transfer olacak olan, ben de oğlağım haftaya çarşamba doğum günüm kontrole gideceğim transfer günün söyleyecek aksilik olmazsa inşallah şanslı gelir hepimize:)

Merhaba benim eşimde azosperm bizde tup bebeğe basliycaz nasipse . Şuan vitamin verdi doktor ikimizede adet olunca gel dedi . Eşinizin azospermi neyden kaynaklı acaba bide süreç nasıl ilerleyecek bilgilendirirmisiniz acaba .
Merhaba ne yaptınız size süreci yazacaktım devamını yazmayı unuttum kusura bakmayın. Tese olucaksanız sizi yumurta toplamaya hazırkıyorlar iğne ilaç vitamin sonra eşiniz teseye giriyor ordan sperm çıktı derlerse sizi opuya alıyorlar siz o yüzden önden hazırlanöış olmalısınız bizim ki böyleydi

X