- 9 Haziran 2022
- 112
- 122
- 26
Ay hayırlısı olsun inşallah bize tutunurlarKızlar bende bugün transfer oldum çok heyecanlıyım
Bu yıl oğlaklara bebiş var ben astroloğumYaaa inşallah rabbim yüzümüzü güldürür bu yıl oğlakların yılı olur inşallah
Peki ya yaylara ?Bu yıl oğlaklara bebiş var ben astroloğum
akreplereBu yıl oğlaklara bebiş var ben astroloğum
Merhaba nerde tedavi görüyorsunuz çift embriyo koyuluyor bende istiyordum Ocak itibariyle 28 yaşındayım ama hastane koydurmuyor diye biliyorumMerhaba kızlar 27 yaşındayım tanımlanamayan intertlite var başka hiç bir sorun yok çok fazla zaman kaybetmemek için tüp bebek denemek istedik 17 Kasım yumurtalarım toplandı 19 yumurta toplandı 5 tanesi çok iyi kalitedeydi
Ve bugün 5 Ocak doğum günüm Transferim gerçekleşti 5. Gün embriyosu 2 tane yumurta verildi. 9. Gün test yapabilirmişim Ayın 14 ünde güzel haber veririm inşallah
Sizlerede geçmiş olsun umarım hepimiz anne oluruz
Benimde 27 Ocak o zamanlarda transfer olurum diye düşünüyorum nasipseMerhaba kızlar 27 yaşındayım tanımlanamayan intertlite var başka hiç bir sorun yok çok fazla zaman kaybetmemek için tüp bebek denemek istedik 17 Kasım yumurtalarım toplandı 19 yumurta toplandı 5 tanesi çok iyi kalitedeydi
Ve bugün 5 Ocak doğum günüm Transferim gerçekleşti 5. Gün embriyosu 2 tane yumurta verildi. 9. Gün test yapabilirmişim Ayın 14 ünde güzel haber veririm inşallah
Sizlerede geçmiş olsun umarım hepimiz anne oluruz
Benimde doğum günüm 27 Ocak adetime az kaldı o zamanlarda transfer olurum diye düşünüyorum nasipse
Kozyatağı acıbadem normalde yaş olarak çift embriyo verilmiyor canım yasal değil ama sistemlere tek embriyo diye giriliyo şansın artsın diye çift embriyo veriliyor çoğu hastane böyle yapıyor.Merhaba nerde tedavi görüyorsunuz çift embriyo koyuluyor bende istiyordum Ocak itibariyle 28 yaşındayım ama hastane koydurmuyor diye biliyorumumarım çok güzel haberler alırızz
Ay hadi inşallahBenimde 27 Ocak o zamanlarda transfer olurum diye düşünüyorum nasipse
Kızlar merhaba benim 2 ocak salı günü 5. Gün 5aa kalitede 1 adet embriyom transfer edildi. İlk 2 gün kasık ağrım vardı ama işlemden dolayı. 3. Günü geçti bugün transfer günü dahil 5. Günüm. Dün sabah 7 de kasık ağrısıyla uyandım gün içinde ara ara ağrı oldu bugün de devam ediyor özellikle ayaktayken. Bu şekilde olup pozitif sonuç alan var mı çok heyecanlıyım
Ben orda yaptırdım şişli echomarda hiç korkma kısacık bir işlem adet sancısı gibi düşünebilirsiniz o da hafif tıkanıklık varmış bende ondan muhtemelen korkulacak bişey yokArkadaşlar merhaba echomar da hsg çektiren varmı. Ben anestezi istemiyorum ama korkuyorum da bir yandan ilk defa yapılacak. Yaptıran varsa bilgilendirirse çok sevinirim
Ay inşaAllah hepimiz güzel sonuçlar alırız bende Maltepe de oturuyorum orayada yakındım aslında Şişli Memorial de başladık ablamda burda yaptırmıştı aslında istiyordum çift ama ablamada koymamışlardı o yüzden tekrar sormadım bi sorup şansımı denemek isterim belki seninde ikiz gebelik olur canımKozyatağı acıbadem normalde yaş olarak çift embriyo verilmiyor canım yasal değil ama sistemlere tek embriyo diye giriliyo şansın artsın diye çift embriyo veriliyor çoğu hastane böyle yapıyor.
Normalde biz tek embriyo diye konuşmuştuk çünkü ben çok zayıfım doktorum son dakika bana çift mi koysak dedi bende tamam dedim
İnşallah seninde güzel geçer
Benim ilk transferim pozitif olmuştu ben 2 gün sonra banyo yaptım ilik su ile .Merhaba kızlarbenim bugün transfer günüm dahil 5. Günüm. Doktorum 2. Günü duş alabilirsin dedi ama ben yine de yapmadım. Sizler kaçıncı gün duş aldınız? Zor olsa da bekliyorum miniğim için pazartesi günü 7. Gün oluyor erken gebelik testi yapsam çıkar mı acaba yapanlar var mı? 5. Gün embriyosu 5aa kalitede