2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Tıkanıklıksa çok şanslısınız tesa ile alınabilir sperm içerde varsa bizim azfc delesyonu yani genetikti 3 sene uğraştık canım çıkmadı bizde tuttuk tese olduk tansel beye çok şükür sperm çıktı. Süre derken ameliyat süresi mi tedavi geneli mi ?
Yani bütün hormon testi diğer testler genetik falan temiz çıktı doopler usg ile bakıldı tıkanıklık var dediler tıkanıklığı açmaya çalışalım dedi doktor ameliyat oldu ama düzelmedi sonrada tup bebeğe yonlendirdi

Yani bütün hormon testi diğer testler genetik falan temiz çıktı doopler usg ile bakıldı tıkanıklık var dediler tıkanıklığı açmaya çalışalım dedi doktor ameliyat oldu ama düzelmedi sonrada tup bebeğe yonlendirdi
Canım tesa denemedi mi öyle bişey hatırlıyorum sanki iğneyle meniyi alıp içinde sperm bakıyorlarya yanlış söylemiyorsam tabi

İnşallah canım 😊 bende biraz şişlik yaptı ya kilo almış da olabilirim 🫠 iğnelerden falan almamıştım ama estrofem sanırım kilo yaptı bende. Evet daha çoook kullanıcaz inşallah 🙏🏻
Benim tam tersi iştahım kesildi ve 1 kilo vermişim mide bulantısından yiyemiyorum 🙇🏻‍♀️ olsun sonu iyi olsun da inşallah bunlar da geçer 🙏🏻

Tedavi geneli yani transfer aşamasına kadar geçen süre ne kadar birde maliyeti ne kadar oldu size acaba
Canım benim o kişiye göre değişir tercih ettiğin doktora göre değişir ameliyat olucam dersen yada olmak istemiyorum der uzatırsın doktorların hepsi aynı sistamde çalışmıyor ki. Biz çok harcadık 200 buldu ilaçlar falam dahilünki biz bahçeciyede gittik başka başka çok gittik gezdık ilaç kullandık ben tese olsun istemedim eşimi. Ama en sonunda baktım çıkış yok 3 senede en son dedim artık tese olsun eşimde diyordu olalım diye. Tese olucaksanda ona göre doktor seçmelisin. Kendi adıma tansel beyi tesede tecrübeli ve başarılı buldum ameliyat düşündüğüm için burası önemli bak ameliyat istediğimden ve düşğndüğümden gittim insanlar ondan kaçıyor hep ameliyat yapıyor çünki o dağol çıkışa inanmıyor. Yani doktorun tedavi seçimin süreci belirler kuzum hakkında hayırlısı olsun🫶

Biz başladık ama doktor ilaç bile vermeden tese dedi
Merhaba tese olucakmısınız? İlaç bile vermeden en azından bir vitamin bişey vermeden tese yapılır mı hormonlar dzgün mü genetik mi sorun ne orada sakın tese yaptırmayın yazık ya insanları böyle böyle mahvediyorlar. Ben üç sene uğraştım tese olmamak için sakın ilaçsız iğnesiz bir takviyesi olma canım bir arkadaş tavsiyesi

Canım tesa denemedi mi öyle bişey hatırlıyorum sanki iğneyle meniyi alıp içinde sperm bakıyorlarya yanlış söylemiyorsam tabi
Evet tup bebeğe yonlendirdi orda tesa yapılacak dedi . Trabzonda yaşıyoruz biz burda bi doktor var iyi ama kararsızım ona mi olsak yoksa ankaraya mi gitsek

Bende göreleliyim canım 🤭mikro tese olmasında tesa zararı değil kesmiyor dökmüyor şansını dene bence tabi yinede içinden geçeni yap bilmiyorum belki tesada çok sperm çıkar tüp bebeği hemen yaparsın🫶 üzülme çok bişey değil iniallah içerde varsa problem olmaz☺️

Kızlar 5aa kalitede 1 embriyo transfer edildi, transferimin 4. Günü bugün. Sabah 7 de çok şiddetli kasık ağrısı yaşadım regl sancısı gibi, şuanda da ara sıra devam ediyor. Belirti mi acaba bu durumu yaşayan var mı? 🥹🥹 İnşallah yerleşiyordur bebişim 🤲🏻🥹 normalde 12 ocak beta günüm ama dayanamıyorum erken gebelik testinde çıkar mı bilen var mı🍀🍀🍀☀️☀️☀️💚💚💚
Hayırlı olsun canım inşallah yerleşme ağrısıdır. Benim ilk transferimde üç günden sonra arka kalçama kadar adet sancısı gibi yaşadım ama emindim adet sancısı olduğuna. Beşinci günden itibaren her sabah test yaptım negatifti 8 günde kan verdim negatifti. Yarından itibaren yapabilirsin.

Hep öyle derler ama sen yinede kendinş şartlama belirti arama inşaalllllaahh öyledir çok güzel olur inşallah bebeğin gelirrr 😂🫶

Hayırlı olsun canım inşallah yerleşme ağrısıdır. Benim ilk transferimde üç günden sonra arka kalçama kadar adet sancısı gibi yaşadım ama emindim adet sancısı olduğuna. Beşinci günden itibaren her sabah test yaptım negatifti 8 günde kan verdim negatifti. Yarından itibaren yapabilirsin.
İnşallah teşekkür ederim amin, 7. Güne kadar bekliyim diyorum bekleyebilirsem 🥰

Kızlar merhaba bende şuan leke geliyor 4 saattir. Gece yarısı adet olurum büyük ihtimalle, bu durumda tüp bebek tedavisi için yarına mı randevu almalıyım pazartesiye mi 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Kızlar merhaba bende şuan leke geliyor 4 saattir. Gece yarısı adet olurum büyük ihtimalle, bu durumda tüp bebek tedavisi için yarına mı randevu almalıyım pazartesiye mi 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Merhaba reglnin 2. Veya 3. Günü gitmen gerekiyor gece olursan yarın 1. Günün olur pazartesi al canım

X