Yani bütün hormon testi diğer testler genetik falan temiz çıktı doopler usg ile bakıldı tıkanıklık var dediler tıkanıklığı açmaya çalışalım dedi doktor ameliyat oldu ama düzelmedi sonrada tup bebeğe yonlendirdiTıkanıklıksa çok şanslısınız tesa ile alınabilir sperm içerde varsa bizim azfc delesyonu yani genetikti 3 sene uğraştık canım çıkmadı bizde tuttuk tese olduk tansel beye çok şükür sperm çıktı. Süre derken ameliyat süresi mi tedavi geneli mi ?
Canım tesa denemedi mi öyle bişey hatırlıyorum sanki iğneyle meniyi alıp içinde sperm bakıyorlarya yanlış söylemiyorsam tabiYani bütün hormon testi diğer testler genetik falan temiz çıktı doopler usg ile bakıldı tıkanıklık var dediler tıkanıklığı açmaya çalışalım dedi doktor ameliyat oldu ama düzelmedi sonrada tup bebeğe yonlendirdi
Benim tam tersi iştahım kesildi ve 1 kilo vermişim mide bulantısından yiyemiyorumİnşallah canımbende biraz şişlik yaptı ya kilo almış da olabilirim iğnelerden falan almamıştım ama estrofem sanırım kilo yaptı bende. Evet daha çoook kullanıcaz inşallah
Canım benim o kişiye göre değişir tercih ettiğin doktora göre değişir ameliyat olucam dersen yada olmak istemiyorum der uzatırsın doktorların hepsi aynı sistamde çalışmıyor ki. Biz çok harcadık 200 buldu ilaçlar falam dahilünki biz bahçeciyede gittik başka başka çok gittik gezdık ilaç kullandık ben tese olsun istemedim eşimi. Ama en sonunda baktım çıkış yok 3 senede en son dedim artık tese olsun eşimde diyordu olalım diye. Tese olucaksanda ona göre doktor seçmelisin. Kendi adıma tansel beyi tesede tecrübeli ve başarılı buldum ameliyat düşündüğüm için burası önemli bak ameliyat istediğimden ve düşğndüğümden gittim insanlar ondan kaçıyor hep ameliyat yapıyor çünki o dağol çıkışa inanmıyor. Yani doktorun tedavi seçimin süreci belirler kuzum hakkında hayırlısı olsunTedavi geneli yani transfer aşamasına kadar geçen süre ne kadar birde maliyeti ne kadar oldu size acaba
Merhaba tese olucakmısınız? İlaç bile vermeden en azından bir vitamin bişey vermeden tese yapılır mı hormonlar dzgün mü genetik mi sorun ne orada sakın tese yaptırmayın yazık ya insanları böyle böyle mahvediyorlar. Ben üç sene uğraştım tese olmamak için sakın ilaçsız iğnesiz bir takviyesi olma canım bir arkadaş tavsiyesiBiz başladık ama doktor ilaç bile vermeden tese dedi
Evet tup bebeğe yonlendirdi orda tesa yapılacak dedi . Trabzonda yaşıyoruz biz burda bi doktor var iyi ama kararsızım ona mi olsak yoksa ankaraya mi gitsekCanım tesa denemedi mi öyle bişey hatırlıyorum sanki iğneyle meniyi alıp içinde sperm bakıyorlarya yanlış söylemiyorsam tabi
peki bu ilaçları alırken regliniz kesildi mi yoksa devam etti mi?bende zamanından erken regli oldum çarşamba günü gittim bana estrofem ve coraspirin verdi
Doktorum hamilelik durumu oluşursa üç ya da dört ay kullanılacak demiştiNe kadar kullanılacak biliyor musunuz? Hamilelik durumunda da devam ediyormuş sanırım
Hayırlı olsun canım inşallah yerleşme ağrısıdır. Benim ilk transferimde üç günden sonra arka kalçama kadar adet sancısı gibi yaşadım ama emindim adet sancısı olduğuna. Beşinci günden itibaren her sabah test yaptım negatifti 8 günde kan verdim negatifti. Yarından itibaren yapabilirsin.Kızlar 5aa kalitede 1 embriyo transfer edildi, transferimin 4. Günü bugün. Sabah 7 de çok şiddetli kasık ağrısı yaşadım regl sancısı gibi, şuanda da ara sıra devam ediyor. Belirti mi acaba bu durumu yaşayan var mı?İnşallah yerleşiyordur bebişim normalde 12 ocak beta günüm ama dayanamıyorum erken gebelik testinde çıkar mı bilen var mı
Hep öyle derler ama sen yinede kendinş şartlama belirti arama inşaalllllaahh öyledir çok güzel olur inşallah bebeğin gelirrr
İnşallah teşekkür ederim amin, 7. Güne kadar bekliyim diyorum bekleyebilirsemHayırlı olsun canım inşallah yerleşme ağrısıdır. Benim ilk transferimde üç günden sonra arka kalçama kadar adet sancısı gibi yaşadım ama emindim adet sancısı olduğuna. Beşinci günden itibaren her sabah test yaptım negatifti 8 günde kan verdim negatifti. Yarından itibaren yapabilirsin.
Hayırlı haber verde istersen 37 gün bekleİnşallah teşekkür ederim amin, 7. Güne kadar bekliyim diyorum bekleyebilirsem
Ay inşallah veririm aklımda yazarım buraya aminHayırlı haber verde istersen 37 gün bekle
Merhaba reglnin 2. Veya 3. Günü gitmen gerekiyor gece olursan yarın 1. Günün olur pazartesi al canımKızlar merhaba bende şuan leke geliyor 4 saattir. Gece yarısı adet olurum büyük ihtimalle, bu durumda tüp bebek tedavisi için yarına mı randevu almalıyım pazartesiye mi
Çok teşekkür ederim ben de öyle düşündüm sabah merkezi arayacağım yine de sormak istedim sizlere deMerhaba reglnin 2. Veya 3. Günü gitmen gerekiyor gece olursan yarın 1. Günün olur pazartesi al canım
Bende Acıbadem kozyatağında oldum canım bugünSelamlar kizlar, ben de onbir ocakta iki adet donmus 5.gun beybisi transfer olacagim.Yollar yillar baya ugrastik bakalim sonuc ne olacak.Biz İstanbul acibademdeyiz.Burada olan var mi:)?
ataşehir acıbadem var :)Selamlar kizlar, ben de onbir ocakta iki adet donmus 5.gun beybisi transfer olacagim.Yollar yillar baya ugrastik bakalim sonuc ne olacak.Biz İstanbul acibademdeyiz.Burada olan var mi:)?