- 27 Eylül 2023
- 730
- 875
- 42
Stres de yapabilir.Doktoruna danışmalısınKızlar aranızda vücudu benek benek kırmızı olan varmı ? Acaba progestandex mi yapıyor bunu yoksa progestan fitil mi ya benim vücudum benek benek olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Stres de yapabilir.Doktoruna danışmalısınKızlar aranızda vücudu benek benek kırmızı olan varmı ? Acaba progestandex mi yapıyor bunu yoksa progestan fitil mi ya benim vücudum benek benek olmuş
Ben iki hafta bekleyemem dedim doktora.Bu pazartesi 6+ iken tekrar üstten muayene istedim.Göremeyebiliriz haberin olsun dedi. Ben de olsun kese büyümüş mü ona bakarız dedim.o da ya havle vela kuvvet dedi.Bilmiyorm erken mi işte o yüzden soruyorum erkendir umarım yani
Harikasınız ya bende kuyruğumu kıstırdım çıktım 21 ini bekliycem nasıl geçecekseBen iki hafta bekleyemem dedim doktora.Bu pazartesi 6+ iken tekrar üstten muayene istedim.Göremeyebiliriz haberin olsun dedi. Ben de olsun kese büyümüş mü ona bakarız dedim.o da ya havle vela kuvvet dedi.
21 Şubat5+4 ken gittiğinizde ne zaman için gün verdi sizeee
Çok mantıklı ya zaten Allaha emanet ettik neyin endişesiyse bu bende bilmiyorumBence düşünme bunu bu kadar. O kadar stres yapılcak şey buluyoruz ki kendimize.Olacağı varsa da kendi elimizle yok edeceğiz. Unut hamile oldupunu.Doktorum öyle dedi iyi beslenmene bak.
O zaman daha çoook vakit var ya içim rahatladı gerçekten21 Şubat
Aynen aynen bende bi önce suratım düştü de sonra ikidebir gidip sarsılmaktan daha iyi var bi bildikleri dedimO zaman daha çoook vakit var ya içim rahatladı gerçekten
Ben bu zehirlenme durumu olmasa sakince beklicektim de işte …Aynen aynen bende bi önce suratım düştü de sonra ikidebir gidip sarsılmaktan daha iyi var bi bildikleri dedim
Acildekiler besin zehirlenmesi mi dedi peki , Buda şans yani tam zamanına denk gelmiş zaten kılı kırk yarıyoruz ama Rabbim isteyince hiç bişey olmaz size tutunmuş sıkı sıkı besin kesesi bile yapmış kendineBen bu zehirlenme durumu olmasa sakince beklicektim de işte …
Erken daha bende bu 6 hafta doktor 1 hafta sonra gel dedi.Sabırlı olmak lazım.Eki Görüntüle 3384268 Kızlar alttanda bakılmasına rağmen net görülüp kalp atışını duyamadım sizce erkenmi yoksa bi aksilik mi var
Evet ben şuanda hamileyim. hiç üzülmeyinMerhabalar içinizde kendisinde sıkıntı olayıp eşinde azospermi olup hamile kalan ya da tüp bebek yaptıran var mı? Henüz yeni öğrendik ve nasıl başlanır süreç nasıl bilmiyorum
Sağlık ocağındaki tam 4 haftalik dedi ben 26 ocakta transfer oldumNe zaman transfer oldun canım sen. Ben uygulamadan bakıyorum 4hafta 5 günlük gözüküyor
Çok saçma ama iletişimde olduğum bi arkadaşım var ama nazarı hep değer ve ne alsam nereye gitsem ne konuşsam aynısını yapar yinede sırf zor zamanlarımda yanımda diye kopamıyorum hemde iş arkadaşım dün mantı yaptım gel yiyelim dedi bende mantıyı cok severim ama yerken bile içimde bişey bana yeme diyodu yani , yediğim andan itibaren mahvoldum sonrası malum hala yarı baygın yatıyorum maşesef ..vardır bundada bi hayırAcildekiler besin zehirlenmesi mi dedi peki , Buda şans yani tam zamanına denk gelmiş zaten kılı kırk yarıyoruz ama Rabbim isteyince hiç bişey olmaz size tutunmuş sıkı sıkı besin kesesi bile yapmış kendine
Ay hadi bakalımmm o zamanErken daha bende bu 6 hafta doktor 1 hafta sonra gel dedi.Sabırlı olmak lazım.
Yoo sağlık ocağı yazıyor, yazdığında da fark ödeniyor sadece:)Kizlar oksapar yazdırdım sağlık ocağında ama eczane acilde yazdırmak gerektiğini söyledi sizde mi öyle alıyorsunuz
ende 29 ocakta 5. Gün embriyosu belki de hesaplamaları değişikSağlık ocağındaki tam 4 haftalik dedi ben 26 ocakta transfer oldum
Süreç ne kadar sürdü peki merak ettim. Allah analı babalı büyütsünEvet ben şuanda hamileyim. hiç üzülmeyin