2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Ben iki hafta bekleyemem dedim doktora.Bu pazartesi 6+ iken tekrar üstten muayene istedim.Göremeyebiliriz haberin olsun dedi. Ben de olsun kese büyümüş mü ona bakarız dedim.o da ya havle vela kuvvet dedi.🤭
Harikasınız ya bende kuyruğumu kıstırdım çıktım 21 ini bekliycem nasıl geçecekse 🤣

Bence düşünme bunu bu kadar. O kadar stres yapılcak şey buluyoruz ki kendimize.Olacağı varsa da kendi elimizle yok edeceğiz. Unut hamile oldupunu.Doktorum öyle dedi 😁 iyi beslenmene bak.
Çok mantıklı ya zaten Allaha emanet ettik neyin endişesiyse bu bende bilmiyorum

Kendinize uğraşabileceğinş bir iş bulun millet.İnanın aklınızdan çıkıp gidiyor.Bir bakıyorsunuz ki akşam olmuş 😁

Ben bu zehirlenme durumu olmasa sakince beklicektim de işte …
Acildekiler besin zehirlenmesi mi dedi peki , Buda şans yani tam zamanına denk gelmiş zaten kılı kırk yarıyoruz ama Rabbim isteyince hiç bişey olmaz size tutunmuş sıkı sıkı besin kesesi bile yapmış kendine

Acildekiler besin zehirlenmesi mi dedi peki , Buda şans yani tam zamanına denk gelmiş zaten kılı kırk yarıyoruz ama Rabbim isteyince hiç bişey olmaz size tutunmuş sıkı sıkı besin kesesi bile yapmış kendine
Çok saçma ama iletişimde olduğum bi arkadaşım var ama nazarı hep değer ve ne alsam nereye gitsem ne konuşsam aynısını yapar yinede sırf zor zamanlarımda yanımda diye kopamıyorum hemde iş arkadaşım dün mantı yaptım gel yiyelim dedi bende mantıyı cok severim ama yerken bile içimde bişey bana yeme diyodu yani , yediğim andan itibaren mahvoldum sonrası malum hala yarı baygın yatıyorum maşesef ..vardır bundada bi hayır

Kizlar oksapar yazdırdım sağlık ocağında ama eczane acilde yazdırmak gerektiğini söyledi sizde mi öyle alıyorsunuz

Veziir Veziir bak ben doktordan çok embriyolog araştırdım ve Banu boz u buldum irenbede. Sonra irenbedeki doktorları araştırdım ve ümit hanımı tercih ettim. He bakarsan kısmet o ya beim işlem zamanımda Banu hanım izinliydi ve işlemimi Fırat bey yaptı ama işte kismet pozitif oldu. Banu boza bir bak hatta bugün Balıkesir'de bir hastanin gebelik haberini paylaşmış. Aklıma sen geldin. Bir bak belki içine siner.

X