2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Ayy benim de transfer islemimi embiriyomu Fırat bey getirdi doktor beye benimde çok şükür pozitif

Bende irenbenin kurucusuna gidiyorum İsrael aruh doktorum çok iyi bir doktor ve hep güler yüzlü

Su hastane si nasıl ben oraya gidiyorum oranında lab iyi diye duymuştum ama benim sonuç negatif gibi duruyor pazar baktırcam İzmir'deki arkadaşlar su hastanesi için ne düşünüyorsunuz

Su hastane si nasıl ben oraya gidiyorum oranında lab iyi diye duymuştum ama benim sonuç negatif gibi duruyor pazar baktırcam İzmir'deki arkadaşlar su hastanesi için ne düşünüyorsunuz
Canım bende orda yaptırdım pozitif şuan benim doktorum dışardandı ama yumurta toplama transfer herşey su hastanesinde oldu ve ekip 10 numaraydı embriyologlardan çok memnunum

Arkadaşlar pazartesi 128 di değerim bugün 730 çıktı. Doktorum aradı az önce güzel yükselmiş salı günü tekrar kan verin dedi. Sonrada kese için randevu vereceğim dedi.
Maşallah kaçıncı gün embriyosuydu ve ne zaman transfer oldun

Kızlar bakın bu benim geçen sene kaybettiğim bebek ! Hani kalp atışı yok niye yok falan diyorsunuz ya söyleyeyim.bu ultrasonu çektirdiğimde hesaplama olarak 5+4 günlük bir bebekti ama bebek haftasından 1 daha büyük olduğu için kalp sesi vardı yani bebek 6+5 haftalık olarak çıkıyordu , doktor bebek büyük olmasa kalp sesi duyulmazdı bu haftada dedi.yani 5 veya 6 haftaların içinde kalp sesini duymazsanız endişe etmeyin.

Canım bende orda yaptırdım pozitif şuan benim doktorum dışardandı ama yumurta toplama transfer herşey su hastanesinde oldu ve ekip 10 numaraydı embriyologlardan çok memnunum
Memnun olmadığım hiç bir şey olmadı aslında sadece benim 3. Gündem 5. Güne embriyo lar gitmedi eşime sperm testi yapıldı güzel dendi bebim yumurta durumunda iyi sıkıntı yok benim tüpler de sorun vardı zaten tüplerinin aldırmıştım dış gebelik olmasın diye benim sıkıntım devamlı dış gebelik yaşamamdı haliyle tüpler alınınvca tüp bebeğe geçtik ancak böyle hiç embeiyı ekstra donduramadım 9tane yumurtam olgundu 6sı döllendi sadece bir tane 3. Gn embriyosu diğerleri 5e bekletildi hiç biri yaşamadı 5.gübe sizinki kaçıncı gün embriyosu

Sizin ilk denemede mi oldu
İlk deneme 2.gün embriyosu benimde 17 yumurtadan 8i döllendi 2 tanesi 2.gün olarak donduruldu diğerleri 5.güne bırakıldı ama 5.güne gidemediler 1 tanesi transfer edildi oda tutundu bakalım nasıl ilerleyecek medicalpoint volkan hoca var bir araştırın isterseniz iyi diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…