Ayy benim de transfer islemimi embiriyomu Fırat bey getirdi doktor beye@Veziir bak ben doktordan çok embriyolog araştırdım ve Banu boz u buldum irenbede. Sonra irenbedeki doktorları araştırdım ve ümit hanımı tercih ettim. He bakarsan kısmet o ya beim işlem zamanımda Banu hanım izinliydi ve işlemimi Fırat bey yaptı ama işte kismet pozitif oldu. Banu boza bir bak hatta bugün Balıkesir'de bir hastanin gebelik haberini paylaşmış. Aklıma sen geldin. Bir bak belki içine siner.
Bende irenbenin kurucusuna gidiyorum İsrael aruh doktorum@Veziir bak ben doktordan çok embriyolog araştırdım ve Banu boz u buldum irenbede. Sonra irenbedeki doktorları araştırdım ve ümit hanımı tercih ettim. He bakarsan kısmet o ya beim işlem zamanımda Banu hanım izinliydi ve işlemimi Fırat bey yaptı ama işte kismet pozitif oldu. Banu boza bir bak hatta bugün Balıkesir'de bir hastanin gebelik haberini paylaşmış. Aklıma sen geldin. Bir bak belki içine siner.
Yok bana öyle demedi işte acilde yazdırman lazım dedi anlamadim bende yarin bi acile gitcem bakalımYoo sağlık ocağı yazıyor, yazdığında da fark ödeniyor sadece:)
Merhabalar içinizde kendisinde sıkıntı olayıp eşinde azospermi olup hamile kalan ya da tüp bebek yaptıran var mı? Henüz yeni öğrendik ve nasıl başlanır süreç nasıl bilmiyorum
Canım benim 5+5 de karından duyuldu kalp ama korkma herkesin farklı olur.. Bebek oluşmuş dedi dimi?6+0 yada 5+7 galiba
HahaaBen iki hafta bekleyemem dedim doktora.Bu pazartesi 6+ iken tekrar üstten muayene istedim.Göremeyebiliriz haberin olsun dedi. Ben de olsun kese büyümüş mü ona bakarız dedim.o da ya havle vela kuvvet dedi.
Bevbek oluşmuş demediCanım benim 5+5 de karından duyuldu kalp ama korkma herkesin farklı olur.. Bebek oluşmuş dedi dimi?
Hadi ya maşallah şimdi içime kurt düştü hemde karındanCanım benim 5+5 de karından duyuldu kalp ama korkma herkesin farklı olur.. Bebek oluşmuş dedi dimi?
Seninle transfer tarihimizde aynı ben daha hiç ultrasona girmedim 23 üne kadar sabirO zaman daha çoook vakit var ya içim rahatladı gerçekten
Canım bende orda yaptırdım pozitif şuan benim doktorum dışardandı ama yumurta toplama transfer herşey su hastanesinde oldu ve ekip 10 numaraydı embriyologlardan çok memnunumSu hastane si nasıl ben oraya gidiyorum oranında lab iyi diye duymuştum ama benim sonuç negatif gibi duruyor pazar baktırcam İzmir'deki arkadaşlar su hastanesi için ne düşünüyorsunuz
Benden hemen sonra birini daha almışlardı transfere siz olmayasiniz oAyy benim de transfer islemimi embiriyomu Fırat bey getirdi doktor beyebenimde çok şükür pozitif
Maşallah kaçıncı gün embriyosuydu ve ne zaman transfer oldunArkadaşlar pazartesi 128 di değerim bugün 730 çıktı. Doktorum aradı az önce güzel yükselmiş salı günü tekrar kan verin dedi. Sonrada kese için randevu vereceğim dedi.
Memnun olmadığım hiç bir şey olmadı aslında sadece benim 3. Gündem 5. Güne embriyo lar gitmedi eşime sperm testi yapıldı güzel dendi bebim yumurta durumunda iyi sıkıntı yok benim tüpler de sorun vardı zaten tüplerinin aldırmıştım dış gebelik olmasın diye benim sıkıntım devamlı dış gebelik yaşamamdı haliyle tüpler alınınvca tüp bebeğe geçtik ancak böyle hiç embeiyı ekstra donduramadım 9tane yumurtam olgundu 6sı döllendi sadece bir tane 3. Gn embriyosu diğerleri 5e bekletildi hiç biri yaşamadı 5.gübe sizinki kaçıncı gün embriyosuCanım bende orda yaptırdım pozitif şuan benim doktorum dışardandı ama yumurta toplama transfer herşey su hastanesinde oldu ve ekip 10 numaraydı embriyologlardan çok memnunum
Yok ben 18 ocakta transfer oldumBenden hemen sonra birini daha almışlardı transfere siz olmayasiniz ozaten ertesi gün Banu hanım tatilden döndü. 23 ünde transfer oldum ben siz.
Sizin ilk denemede mi olduCanım bende orda yaptırdım pozitif şuan benim doktorum dışardandı ama yumurta toplama transfer herşey su hastanesinde oldu ve ekip 10 numaraydı embriyologlardan çok memnunum
3. Gün embriyosu taze transfer oldum. 23 ünde oldum.Maşallah kaçıncı gün embriyosuydu ve ne zaman transfer oldun
Ben sank hastalık çekiyorum ömrümde hiç gıda zehirlenmesi yaşamamıştımSeninle transfer tarihimizde aynı ben daha hiç ultrasona girmedim 23 üne kadar sabir
İlk deneme 2.gün embriyosu benimde 17 yumurtadan 8i döllendi 2 tanesi 2.gün olarak donduruldu diğerleri 5.güne bırakıldı ama 5.güne gidemediler 1 tanesi transfer edildi oda tutundu bakalım nasıl ilerleyecekSizin ilk denemede mi oldu