- 19 Ocak 2024
- 64
- 17
- 24
Maşallah maşallah burcum çok mutlu oldun bizde gorurmuyuz inşallah nasip olurKızlar bugun tekrar kendi doktoruma muayne oldum herşey yolunda bugün tam 6 haftalık oldu kalp atışını da duyduk şükür pır pır kalp atıyor ultrason da da görünüyor
Hayırlı. Olsun cmm benjm9. Gün betahcg 219
Oh çok şükürKızlar bugun tekrar kendi doktoruma muayne oldum herşey yolunda bugün tam 6 haftalık oldu kalp atışını da duyduk şükür pır pır kalp atıyor ultrason da da görünüyor
Negatif geldi ben gruptan ayrılıyorum gençler9. Gün betahcg 219
Aslında çok haklısın her şeyi görmek daha iyi ama işte gel de merakıma söz geçir :) Allahtan işe gelip biraz kafa dağıtıyorum yoksa ben sürekli düşünürüm . Benim de randevu 24üSorun yapma canım bende aynı durumdayım. Teorik olarak 7 8 9 . Haftalar arası ilk muayeneyi yapıyorlarmış.hem kese hem kalp herşey için. Benim ayın 23 üne rdv geçmek bilmiyor, şuan 5+6 yım ,biz dayanamıyoruz ama işte doktorlarında var bir bildiği daha erken haftalarda şu çıkmadı bu görünmedi olayı olduğu için en uygun zaman aslında
Olabilir canım ilaç aldık rahim duvarını kalınlştrmak için.. Bencede biraz moral depola senin için çok dua edicem rabbim inşallh hiç gerek kalmadan tedaviye sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip eder. Nerede olduğunu bilmiyorum ama kayseride kendi doktorumu önerebilirimHayırlı akşamlar kızlar ben 13. Gün yani 4 şubat beta 3 çıktı 5 şubatta test günümdü kontrolüm vardı ben moral bozukluğu falan derken gitmedim hastaneye. Regl olunca giderim diyordum ama regl de olmadım. Bu dönemde regl gecikmesi falan olur mu ki? Negatif deneme sonrasında regl ne zaman gelir belirli bir gün var mı?
Birde ben yeniden denemek için biraz soluklanıcam birde doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum bana önereceğiniz doktor var mı?
Süper canım çok sevindim :) Allahım kucağına almayı da nasip etsin inş :)Kızlar bugun tekrar kendi doktoruma muayne oldum herşey yolunda bugün tam 6 haftalık oldu kalp atışını da duyduk şükür pır pır kalp atıyor ultrason da da görünüyor
öpücükler bal oğlunaDun 10. Gun kan testim <1.20 geldi sonuc. Yani negatif. Doktorum bugun terar yaptirmami istedi ama benim umudum yok. Adet agrilarim var ilaci biraktigim gibi adet olacagimi anlayabiliyorum. Pozitif goren arkadaslarim umarim hepiniz sorunsuz cok guzel hamilelik gecirip bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz insallahBende simdi ogluma sarilmaya gidiyorum
Çok sevindimKızlar bugun tekrar kendi doktoruma muayne oldum herşey yolunda bugün tam 6 haftalık oldu kalp atışını da duyduk şükür pır pır kalp atıyor ultrason da da görünüyor
Hayırlısı olsun canım yine de tekrarla Allah'tan ümit kesilmez.Ben de 10.gun negatifi görünce ilk şoku atlattıktan atlattıktan sonra kızıma sarıldım doya doya öpüp koklamaya başladım en azından tesellimiz var çok şükürler olsun Allah'ım bağışlasın onları bizeDun 10. Gun kan testim <1.20 geldi sonuc. Yani negatif. Doktorum bugun terar yaptirmami istedi ama benim umudum yok. Adet agrilarim var ilaci biraktigim gibi adet olacagimi anlayabiliyorum. Pozitif goren arkadaslarim umarim hepiniz sorunsuz cok guzel hamilelik gecirip bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz insallahBende simdi ogluma sarilmaya gidiyorum
sizin bebek hızlı çıkmış :) biz bugün sadece yolk sac ve keseyi gördük. kalp atışı için iki hafta sonra gideceğiz.Ben ben 5+4de kalp atışını gördüm
benim 10. gün 418 çıktı, bence gayet güzel betanız :)Kızlar 9. Gün 219 beta yüksek mi
Süperbenim 10. gün 418 çıktı, bence gayet güzel betanız :)
berlindeyim siz neredesinizIyi geceler kizlar. Bugün ilk kan sonucum cikti. Sukur pozitif.(285) Umarim hepimiz guzel haber aliriz ve sağlıkla süreçlerimizi tamamlayıp, kucağımıza da aliriz.
beta değerleri ile ikiz durumu arasında çok bir bağ olmadığını söylüyor hep yabancı kaynaklar. ama ben de biraz korkmuştum açıkçası :) istiyorsanız umarım ikizdir, istemiyorsanız içinizi rahatlatayım: bugün kontrole gittim ve tek kese vardı.Süper
9. Gün sonuçlara baktığımda yüksek gibi geldi de ikiz mi acaba dedim
berlindeyim siz neredesinizSelam Almanya'da hangi sehirdesiniz? Gerci hangi kliniğe giderseniz gidin sanirim doktorlari Türkiye gibi düşünmemek lazım ama size benim gittiğim yeri önermek istiyorum eğer aynı şehirdeysek.