2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Aslında çok haklısın her şeyi görmek daha iyi ama işte gel de merakıma söz geçir :) Allahtan işe gelip biraz kafa dağıtıyorum yoksa ben sürekli düşünürüm . Benim de randevu 24ü inş güzel haberler alacağız :)

Olabilir canım ilaç aldık rahim duvarını kalınlştrmak için.. Bencede biraz moral depola senin için çok dua edicem rabbim inşallh hiç gerek kalmadan tedaviye sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip eder. Nerede olduğunu bilmiyorum ama kayseride kendi doktorumu önerebilirim

Dun 10. Gun kan testim <1.20 geldi sonuc. Yani negatif. Doktorum bugun terar yaptirmami istedi ama benim umudum yok. Adet agrilarim var ilaci biraktigim gibi adet olacagimi anlayabiliyorum. Pozitif goren arkadaslarim umarim hepiniz sorunsuz cok guzel hamilelik gecirip bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz insallah Bende simdi ogluma sarilmaya gidiyorum

Kızlar bugun tekrar kendi doktoruma muayne oldum herşey yolunda bugün tam 6 haftalık oldu kalp atışını da duyduk şükür pır pır kalp atıyor ultrason da da görünüyor
Süper canım çok sevindim :) Allahım kucağına almayı da nasip etsin inş :)

öpücükler bal oğluna umarım biz de alırız kucağımıza, sen de istediğin zaman tekrar denersin

Kızlar 6 cı haftam oldu bu gün dün kontrolüm vardı ,sabah kanama sancıyla uyandım,doktor ek birşey yazmadı.Böyle olup kanaması duran var mı?

Hayırlısı olsun canım yine de tekrarla Allah'tan ümit kesilmez.Ben de 10.gun negatifi görünce ilk şoku atlattıktan atlattıktan sonra kızıma sarıldım doya doya öpüp koklamaya başladım en azından tesellimiz var çok şükürler olsun Allah'ım bağışlasın onları bize

Süper
9. Gün sonuçlara baktığımda yüksek gibi geldi de ikiz mi acaba dedim
beta değerleri ile ikiz durumu arasında çok bir bağ olmadığını söylüyor hep yabancı kaynaklar. ama ben de biraz korkmuştum açıkçası :) istiyorsanız umarım ikizdir, istemiyorsanız içinizi rahatlatayım: bugün kontrole gittim ve tek kese vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…