Belkide anne ben burdayım diye sana işarette yollamış olabilir pembikkKız yok bnm testim değil bir arkadaşa yorum yapmıştım görünce bi içimde kelebekler coştu dün gece regl oluyorum sandım çok minik bi pembelik geldi anca kendimi toparladım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belkide anne ben burdayım diye sana işarette yollamış olabilir pembikkKız yok bnm testim değil bir arkadaşa yorum yapmıştım görünce bi içimde kelebekler coştu dün gece regl oluyorum sandım çok minik bi pembelik geldi anca kendimi toparladım
Benim 5.günde çıktı canımErken gebelikte en erken ne zaman çıkar sizce kızlar
Abla kan sonucunu paylaşırmışım bizimle bende idrsr testi verdim negatif geldi moralim bozuldu ama toparlandım kan vermedim ama7. Gün..
Senin kaçıncı gün? Ne bileyim sanki artık pozitife dönmez gibi hissediyorum. Hayırlısı olsun bakalımAbla kan sonucunu paylaşırmışım bizimle bende idrsr testi verdim negatif geldi moralim bozuldu ama toparlandım kan vermedim ama
Hüzünlüyüm bugün.Ekstra kaygılı, ekstra üzüntülü. Eğer burda ailesini, dostlarını depremde kaybetmiş birileri varsa, hepsinin başı sağolsun. Mekanları cennet olsun. Bir bebeğimiz olsun diye bunca hazırlık, çile… Bugün bana yine bir şey hatırlattı ki herşey hayırlıysa olsun.
Benimde bugün 7. Gün canımSenin kaçıncı gün? Ne bileyim sanki artık pozitife dönmez gibi hissediyorum. Hayırlısı olsun bakalım
Umudumuzu yitirmeyelim sen neden kan testi vermedin? Ama onda da negatif çıkarsa kesin negatif midir acaba?Benimde bugün 7. Gün canım
Evet abla bir yandan da ciğerimiz yanıyor bir yandan da işte umut ediyoruzHüzünlüyüm bugün.Ekstra kaygılı, ekstra üzüntülü. Eğer burda ailesini, dostlarını depremde kaybetmiş birileri varsa, hepsinin başı sağolsun. Mekanları cennet olsun. Bir bebeğimiz olsun diye bunca hazırlık, çile… Bugün bana yine bir şey hatırlattı ki herşey hayırlıysa olsun.
Sonra kan verdiniz mi pekiBenim 5.günde çıktı canım
Transfer günü hariç 5 demiBenim 5.günde çıktı canım
Olmaz tabi ki:) ayakta ılık suda alınKızlar benim transferimde bugün 4. Günüm. Duş almamda sakinca olmaz değil mi
Benim 10:00 da denk gelseydi karşılaşırdık13.30 da
İsrael beyin hastasi misiniz sizBenim 10:00 da denk gelseydi karşılaşırdık
Aynı gün dayanamayıp kan verdim 20 çktıSonra kan verdiniz mi peki
Evet canımTransfer günü hariç 5 demi
Ne güzel maşallah şimdi ne kadarlıksın canım belirtilerin var mıydı transfer zamanıAynı gün dayanamayıp kan verdim 20 çktı