2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Hüzünlüyüm bugün.Ekstra kaygılı, ekstra üzüntülü. Eğer burda ailesini, dostlarını depremde kaybetmiş birileri varsa, hepsinin başı sağolsun. Mekanları cennet olsun. Bir bebeğimiz olsun diye bunca hazırlık, çile… Bugün bana yine bir şey hatırlattı ki herşey hayırlıysa olsun.

Hüzünlüyüm bugün.Ekstra kaygılı, ekstra üzüntülü. Eğer burda ailesini, dostlarını depremde kaybetmiş birileri varsa, hepsinin başı sağolsun. Mekanları cennet olsun. Bir bebeğimiz olsun diye bunca hazırlık, çile… Bugün bana yine bir şey hatırlattı ki herşey hayırlıysa olsun.
🙏🏻

Evet abla bir yandan da ciğerimiz yanıyor bir yandan da işte umut ediyoruz

kizlar ilk denemede negatif alip ikinciyi deneyenler var mi? benim malesef negatif oldu😔 ikincide farkli olarak yaptiginiz birsey var miydi mesela dna kontrolu gibi. bir de bana rahim filmi vs cekilmedi esimde sorun diye. onu yine ben mi talep etmeliyim? surekli buraya soruyorum doktorumla rahat iletisime gecemiyorum

X