2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar ilk gebelik muayne sinde yolk kesesi görülmesi gerekiyor mu? Doktor vajinal baktı keseyi gördü 9mm dedi 6+3 dedi regl ile uyumluymuş bende böyle olması gerekiyor dimi dedim evet 10 gün sonra gelin inşallah kalp atışı görürüz dedi daha önceki transferimde de vajinal bakıldı ama yaşadığım yede güzel bir özel hastaneye gitmiştim 5haftada kese 7mm di içinde yolk kesesi de vardı. Bahçecide tedavi görüyorum. Bahçeçide tedavi görüp ilk gebelik muaynesine gidip yaşadıklarınızı bana yazarmısınız? Çok tedirginim

Kizlar oksapari gobekten yapabilirim degil mi. Normalde esim kolumdan yapiyordu ama bugun evde degil kendim yapmak zorundayim. Daha oncekinde göbekten yaptim diye hatrliyorum ama karistiriyouyum acaba yapan varmi aranizda:KK64:

Kızlar aranızda cocopops ve bebe bisküvisi yiyen var mı etrafımdakiler yeme katkı maddesi var içinde diyolar 🙁

Tabiki canım bende heyecanla bekliyorum 🥰kalp atışı için ne zamn çağırdı canım
Ya aslında bana 19 unda gel dedi hem keseye hem bebeğin kalp atışına bakalım dedi.Ama ben o kadar bekleyemem kafaya takarım dedim.12 sinde gidip kese büyümüş mü ona bakacağız.Üstten muayene yaptığı içün hiçbir şey göremedim ilkinde. 12 sind gelirsen yine göremeyebilirsin dedi. Alttan bakmıyor kesinlikle.İlk doktorum 5. Hafta görmüştü yorku. Beklicez bakalım.Boş bir keseyle karşılaşmak istemiyorum

Kizlar oksapari gobekten yapabilirim degil mi. Normalde esim kolumdan yapiyordu ama bugun evde degil kendim yapmak zorundayim. Daha oncekinde göbekten yaptim diye hatrliyorum ama karistiriyouyum acaba yapan varmi aranizda:KK64:
Ben de yapmıştım bi ara göbekten canım :)

Göbekten yapabilirsin. Göbek deliğinin 4 parmak ya sağından yada solundan yapın

X