- 1 Şubat 2024
- 44
- 19
- 30
Kızlar bugün 7. Gün test yaptım evd enegaf geldiGönlümden geçen sabah kahvaltıyı yapıp erkenden vermek çok geçe bırakmayalım sonrakileri yapmaya devam edersek dayanamam geç saatlere kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bugün 7. Gün test yaptım evd enegaf geldiGönlümden geçen sabah kahvaltıyı yapıp erkenden vermek çok geçe bırakmayalım sonrakileri yapmaya devam edersek dayanamam geç saatlere kadar
Canım senin kaçıncı gündüŞimdi seni bekliyoruz bizden iyi bilen yok yaşadıklarımızı
Benim transfer hariç 8. Günüm. 5. Gün embriyosuCanım senin kaçıncı gündü
Yarın tekrar deneyin, umarım pozitiftirKızlar bugün 7. Gün test yaptım evd enegaf geldi
Bazılarında 7. Günde çıkıyor bazılarında 9. Günde anlamadım gittiYarın tekrar deneyin, umarım pozitiftir
Test filan yaptınız mı hiçBenim transfer hariç 8. Günüm. 5. Gün embriyosu
İlk kez bugün yaptım pozitif çıktıTest filan yaptınız mı hiç
Çok sevindim hayırlı olsun benim 7. Gün yaptım negatif geldi moralim bozulduİlk kez bugün yaptım pozitif çıktı
5. Gün embriyosyCanım senin kaçıncı gündü
İnşallah çok sağolŞimdi seni bekliyoruz bizden iyi bilen yok yaşadıklarımızı
Ben tutuyorum kendimi yapmayınnnn ben yapmak istersem engel olunnn olumsuz gelince çok daha üzülüyoruz canım çok erken gününü bekle üzme kendini boşuna ciddiye alma bence sonucuKızlar bugün 7. Gün test yaptım evd enegaf geldi
Bu tamamen beneğin tutunup beta hcg nin yükselmesiyle alakalı canım. Geçen ay doktor bana çok erken yapmıştın biz 10 uncu gün negatif olup 11 inde pozitifi bile gördük demişti. O yüzden bekle bakalımÇok sevindim hayırlı olsun benim 7. Gün yaptım negatif geldi moralim bozuldu
Artık sıra sende bakalım güzel haberleri senden de bekliyoruz. Gerçekten tanışmıyoruz felan ama ne güzel dualar ediyoruz birbirimize.Ben tutuyorum kendimi yapmayınnnn ben yapmak istersem engel olunnn olumsuz gelince çok daha üzülüyoruz canım çok erken gününü bekle üzme kendini boşuna ciddiye alma bence sonucu
Kanı bugün verdim öğleden sonra çıkar muhtemelenKanda çıktı mı
Bence öyle düşünme. Doktorum 10. Gün kan sonucu görmeden bir şey diyemiyoruz dedi. Hiç bir şeyin olumlu ya da olumsuz garantisi yok. Mucize bekliyoruz zatenİnsan negatif test sonucunu görünce uçurumun kenarına gelmiş gibi hissediyormuş.. kan testi verdim kanda da negatif çıkarsa kesin negatif midir? Yükselme olmaz değil mi artık?
Kaçıncı gün canımİnsan negatif test sonucunu görünce uçurumun kenarına gelmiş gibi hissediyormuş.. kan testi verdim kanda da negatif çıkarsa kesin negatif midir? Yükselme olmaz değil mi artık?
Öyle de insan yine de üzülüyor niye yaptım bende binmiyorum daha uç dört gün varBen tutuyorum kendimi yapmayınnnn ben yapmak istersem engel olunnn olumsuz gelince çok daha üzülüyoruz canım çok erken gününü bekle üzme kendini boşuna ciddiye alma bence sonucu
7. Gün..Kaçıncı gün canım