- 8 Nisan 2009
- 1.217
- 2.416
Bende kasıksak belsel çok bir şey olmadı farkedilir.Bel ve kasık ağrısı yaşıyor musun batma benim de 10 günüm bugün
Alt karın şişliği ve göğüs dolgunluğu oldu en fazla. O da ilaçlardandır diye düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende kasıksak belsel çok bir şey olmadı farkedilir.Bel ve kasık ağrısı yaşıyor musun batma benim de 10 günüm bugün
Olsun süper 10 günde istiyorlar zaten ben de yarın ve cuma vereceğim.Ben de dayanamadım kan verdim az önce
Evet 3. Gün embriyosu taze transfer yapıldı. Tüm ilaçlara aynen devam dedi darısı sizinde başınıza. İnşallah çok güzel olur herşey. Niyeyse hiç endişeli değilim. Bebislerim benimle diye düşünüyorumGözünüz aydın çok sevindim ben de Ümit hanımın hastasıyım sizin de 3. Gün embriyosu muydu. Bir de progestan iğneye devam etmenizi söylediler mi
Bende de alt karın şişkinliği ve gerginliği var Allah'ım nolur gebelikle bir ilgisi olsunBende kasıksak belsel çok bir şey olmadı farkedilir.
Alt karın şişliği ve göğüs dolgunluğu oldu en fazla. O da ilaçlardandır diye düşünüyorum
Amin Çok teşekkür ederim kalbim duracak heyecandanEvet 3. Gün embriyosu taze transfer yapıldı. Tüm ilaçlara aynen devam dedi darısı sizinde başınıza. İnşallah çok güzel olur herşey. Niyeyse hiç endişeli değilim. Bebislerim benimle diye düşünüyorum
128 çok yüksek bir değer değil. 3. Gün embriyolari geç tutunabiliyor. Gebelik sağlıklı mı yoksa gecmi tutundu aslında buna bakıyorlar diye düşünüyorum.Benim ki istemiyor tek test yeterli diyor. Ama şimdi gebelik oluşursa ister mi bilmiyorum
Kaçıncı günün bugün inşallah güzel olurAmin Çok teşekkür ederim kalbim duracak heyecandan
Normalde de duyarlı oluyor muydun adet öncesi canımAynı şeyleri yaşıyorum transferden sonra asla uyanan biri değilim gece 3 4 uyanıyorum, kokulara acayip duyarlıyım
İnşallah 10.gun 3.gun embriyosu 2adetKaçıncı günün bugün inşallah güzel olur
Canım mükemmel hayırlı olsun annişşKızlar kızlar 8. Günden günaydınlar
Kaset test yaptım ben de
Belirtilerin var mıydıı kuzumBel ve kasık ağrısı yaşıyor musun batma benim de 10 günüm bugün
Tekrarlayın istersenizTest mi bozuk yoksa negatif mi kızlar??
Umarım çok teşekkür ederimCanım mükemmel hayırlı olsun annişş
Benim gebeliğim belli değil henüz eğer netleşirse anlatırım belirtilerimiBelirtilerin var mıydıı kuzum
Belirtilerin var mıydı kuzumOlsun süper 10 günde istiyorlar zaten ben de yarın ve cuma vereceğim.
7. Gün bugün negatif dimi? Üzdü halbuki ikisinden birinin tutmasını bekliyordum..Tekrarlayın isterseniz
Yaaa tüylerim diken dikenn olduuu hadi gözünaydın canım. Benim kaset tipi olanda hiç çıkmamıştıKızlar kızlar 8. Günden günaydınlar
Kaset test yaptım ben de
Belli olmaz canım bi de kan ver istersen7. Gün bugün negatif dimi? Üzdü halbuki ikisinden birinin tutmasını bekliyordum..
Alt karın şişliği ve göğüs dolgunluğu vardı. Bel kasık ağrısı, yerleşme kanaması vs olmadı. Bir de ani ısı değişimleri söyleyebilirimBelirtilerin var mıydı kuzum