• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Tabiki orası öyle. Haklısın. Bir de sana tavsiyem tamam zararı yok elbette ama yine de karından gir ugs ye . İnsalllah sağlıkla her şey yolundadır. Burdan tüm arkadaşlara söylüyorum lütfen sırf pozitif için değil tüm sürecin sağlıklı güzel bir şekilde ilerlemesi için dua etmek gerekir.
canım vajinalden girilen usg nin bir sakıncası yok ki niçin öyle dedin merak ettim

Lekeleme bitti mi peki. Lekelenme için iğne falan mı verdi
İğne vermişti kullandım. Fitilden sonra lavaboda görüyorum sadece. Yani bebekle ilgili değil fitili yaparken oluyor muhtemelen kan sulandırıcı hassaslastirdigi için. Çünkü devamı gelmiyor ya da çamaşırda vs görmüyorum.

canım vajinalden girilen usg nin bir sakıncası yok ki niçin öyle dedin merak ettim
Ya ben de katılıyorum karından daha iyi. Zararı yok bebeğe tabi ki, olsa zaten doktor yapmaz ama kan sulandırıcı kılcal damarları hassaslastiriyor benim alttan muayene sonrası kanamam oluyor korkuyorum gereksiz yere. Mümkün olduğunca istemiyorum yani ben de.

Ayy ben hala şu sorunun cevabını arıyorum kızlar ‘Tedavi sürerken yani progestoran kullanımı sırasında regl gününüz geldiğinde eğer tutmaz ise kanamanız oluyor mu? Yoksa ilaçların kesilmesi gerekiyor gelmesi için? ‘ Baya baktım burda da aradım bişi bulamadım
Hayır canım ben bir tane ostregen hapı kullanıyorum o adet olmayı engelliyor. Doktor negatif hapları bırakabilirsin deyince bırakıyorsun ve adetin bir kaç gün sonra geliyor .

Merhaba lütfen yardımcı olun mahvolmuş durumdayım. 5. Tüp bebek denememiz 23 ocakta transfer oldu 2 adet 5.gün embriyosu transfer edildi.
5.gün 27
7.gün 66
9.gün 150
11.Gün 186
12.gün 189 çıktı. son değerlerden sonra bitmiş durumdayım böyle olup yükselen var mı sağlıklı gebelik olma ihtimali var mı arkadaşlar nolur cevap verin

Merhaba lütfen yardımcı olun mahvolmuş durumdayım. 5. Tüp bebek denememiz 23 ocakta transfer oldu 2 adet 5.gün embriyosu transfer edildi.
5.gün 27
7.gün 66
9.gün 150
11.Gün 186
12.gün 189 çıktı. son değerlerden sonra bitmiş durumdayım böyle olup yükselen var mı sağlıklı gebelik olma ihtimali var mı arkadaşlar nolur cevap verin
Canım dua etmekten başka bir çaren yok, ama Allahtan umut kesilmez şuan bebek tutunmaya çalışıyor gibi ama son değerlerinde biraz yavaş ama .Allah isterse onu tutar orda bşr bakmışsın değerlerin 10000 ler olmuş dua et canım.

5.gün 27
7.gün 66
9.gün 150
11.Gün 186
Yine dediğim gibi şuan gerileme yok en azından olumlu düşünmeye çalış 🤲🏻

Yine dediğim gibi şuan gerileme yok en azından olumlu düşünmeye çalış 🤲🏻
İnanki çalışamıyorum çok kötüyüm sürekli ağlıyorum uyku zaten yok yarın doktora rapor yazdırmaya gitcektim gitmişken kan vercem yine ne olacaksa olsun bakalım doktor ne dicek bu değerlere. Bide 11.gün evime yakın diye bi tıp merkezinde vermiştim sonucum 6 çıktı onu görünce ayrı bi yıkıldım zaten. Doktorum böyle birden düşmez dedi tekrar özel hastanede verdim 186 çıkmıştı. Allahım hayırlısını versin ama hiç sağlıklı görünmüyo gidişat😔

Ben de oğlum kardes istedigi icin düşündüm. İlk çocuğum hic beklemediğim bir zaman olmuştu. Sonra ikinciyi istediğimiz zaman erken menopoz cikti. Doktor artik tup bebek denemeniz gerekli diyince tam vazgeçiyordum ama yine onun bir sözü üzerine, deneyelim dedim. Umarim herkesin gönlüne göre olur 🙏🙏
Amin canım rabbim herkesin gönlüne göre versin🤲

Kızlar bugün transferimin 3. günü işe geldim yarım saat araba sürdüm şimdi ful oturuyorum birşey olmaz demi

Kizlar sizlere yerleştirilen embriyo veya embriyolarinizin videosunu yolladılar mi? Embriyolog benim arkadaşimdi. Bana videosunu yolladi. Ben de her gün onu izliyorum. Zaten 2.gun embriyosu şeklindeydi. Sadece 4 hücreli hali var ama 🥰 onu izlemek bile içime mutluluk veriyor. Bu süreçte olumlu dusunmeme cok katkısı oldu diye düşünüyorum.
Evet fotoğrafını verdiler 😇

Kizlar ya beni aksamlari bir usume tutuyo icim titriyo gunduz o kadar degil ama aksamlari ozellikle cok usuyorum aslinda ev oyle soguk degil yani eşimle cocugum normal sekilde giyinik otururken ben kat kat giyinip isiticiyi acip onune geciyorum ve battaniye altinda isinmaya calisiyorum ki ben soguk seven bir insandim boyle olan var mi aranizda ilaclarin etkisi mi bu da

Kizlar ya beni aksamlari bir usume tutuyo icim titriyo gunduz o kadar degil ama aksamlari ozellikle cok usuyorum aslinda ev oyle soguk degil yani eşimle cocugum normal sekilde giyinik otururken ben kat kat giyinip isiticiyi acip onune geciyorum ve battaniye altinda isinmaya calisiyorum ki ben soguk seven bir insandim boyle olan var mi aranizda ilaclarin etkisi mi bu da
Ben ilaçlardan diye düşünüyorum çünkü üstüme 2 yorgan çoraplar Aman Allahım😀Eşim terliyor odada ben titriyorum.Ki soğuk seven bir insanım normalde.

Yani bende temizlik yapamam eşim yapıyor sağolsun ailemden de gelip gidenler oluyor yemeğimi bile ben yapmıyorum bugün 6. Gün
Benim eşimin aileside hiç destek olmadı 1kap yemek ne yaptılar ne bişe ne varsa kendi anne ablamızda babamda var valla ama gene bir yere kadar benim ev dağınık olunca ve evde bişe eksik olunca kızıyor kocam kendide pek yardım etmedi annem ablam ilk 9gün hergün geldi ama gene herşeyi bben yaptım bulaşık makine boşalt doldur yemekler bilmem neler sil süpür banyo duşa kabin çamaşır suyuyla temizle wc temizleme her işi yaptım mecbur çöp atma alışveriş hergün yürüyüş Allah ol derse olur dedim kendime gene dikkat etmeye çalıştım ama oldugu kadar perşembe tam 6.haftam olcak bakalım ultrason a gidicez görmeye biİmleyse hala

Back