2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Evet biz aynı gün transfer olduk sizinle. Çarşamba günü gideceğim. Lekelenmelerim var diye rapor almıştım rapor bitimi Çarşamba, o gün gel de kalbine de bakalım dedi doktorum. Bekliyorum
Hadi hayırla sağlıkla inşallah. Hiç pozitif almakla iş bitmiyor . Sonrası da stresin alası. Su 3 ay sağlıkla geçsin vallahi yeri öpücem elhamdülillah çok şükür

Hadi hayırla sağlıkla inşallah. Hiç pozitif almakla iş bitmiyor . Sonrası da stresin alası. Su 3 ay sağlıkla geçsin vallahi yeri öpücem elhamdülillah çok şükür
İnşallah. Ben ilk defa buralara gelebildim. Doğal gebeliklerim ilerlemiyordu. Bulantım falan var, bu arada karın gerilmesi bende de var. Böyle sanki yanlardan çekiyorlar gibi. Ama hiç şikayetim yok mutlu bile oluyorum. İnsallah her şey yolunda gider, kucağımıza alırız sağlıkla. Siz ne zaman gideceksiniz kontrole?

Kuzum benim hiç bulantım yok ya. Arada bı kasik batması ve bel agrisi var. Bulantımim olmaması beni kaygilandiriyor. 6. Haftada çok şükür kalp atışını almıştım bana 1 ay sonra gelebilirsin dedi. Ama ben bu şekilde nasıl dayanicam bilmiyorum. İnsan korkuyor . Bu nasıl iş anlamadım ağrım sızım bulanti olsa iyiye yorumlanıyor sitede arastirdihim kadarıyla.

Herkeste aynı belirtiler aynı zamanda olmazki niye olumsuz düşünüyorsunuz

Hiç alakası yok geçen yıl 3 arkadaşım ve kardeşim doğum yaptı. Sadece biri ilk haftalarda kötüydü. Diğerleri hiç sıkıntı yasamadı maşallah. Yani stres olmayın derim. Ben kalbini duysam rahatlarım fiziksel olarak çok sıkınti yaşamak da iyi değil. Ne kadar rahat o kadar iyi

Kızlar benim transferimin 2. günü az önce uyudum uyandım 1 sa uyumuşum ama su içinde uyandım ilaçlardan mı acaba

Ben de bir tane yeter diyordum yeterki olsun 1 tane olsun. Oldu, sonra da yalnız büyümesin kardeşi olsun dedik dondurulmuş embriyom olmamasına rağmen tekrardan tüm süreçleri yaşadım su an sonucu bekliyorum
Ben 6 tane dondurmuştum şuan onları kullanıyoruz. Farklı bir duygu yani belki kimine göre bitane var daha ne istiyorlar gibi düşünebilirler ama öyle olmuyor annelik gerçekten çok güzel rabbim herkese nasip etsin inşallah

Ben daha önce 2. Aşılamamda adet gününden önce progestoran kullandığım halde adet olmuştum negatifti zaten

Tabiki orası öyle. Haklısın. Bir de sana tavsiyem tamam zararı yok elbette ama yine de karından gir ugs ye . İnsalllah sağlıkla her şey yolundadır. Burdan tüm arkadaşlara söylüyorum lütfen sırf pozitif için değil tüm sürecin sağlıklı güzel bir şekilde ilerlemesi için dua etmek gerekir.

İcim rahatladi dedim oysa eger simdi ne kadar uzulecek o zaman bebis kesin var hayirli olsun bende yurt disindayim anliyorum o konuda seni test gunun ne zaman peki?

Yok kan sulandırıcıda yok bende , sadece fitil profestan iğne, folik asit kulanıyorum. Bugün daha da artmış boynum , sırtım göğüsler falan nokta nokta . Yarın mesaj atacağım doktora.
Lullandığınız hormonlardan daha önce bendede olmuştu zamanla geçiyo

Zaten normalde karından bakıyordu canım lekelenme var diyince alttan bakmak istedi bir sorun var mı diye. Muhtemelen karından bakacaktır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…