Hadi hayırla sağlıkla inşallah.Evet biz aynı gün transfer olduk sizinle. Çarşamba günü gideceğim. Lekelenmelerim var diye rapor almıştım rapor bitimi Çarşamba, o gün gel de kalbine de bakalım dedi doktorum. Bekliyorum
İnşallah. Ben ilk defa buralara gelebildim. Doğal gebeliklerim ilerlemiyordu. Bulantım falan var, bu arada karın gerilmesi bende de var. Böyle sanki yanlardan çekiyorlar gibi. Ama hiç şikayetim yok mutlu bile oluyorum. İnsallah her şey yolunda gider, kucağımıza alırız sağlıkla. Siz ne zaman gideceksiniz kontrole?Hadi hayırla sağlıkla inşallah.Hiç pozitif almakla iş bitmiyor . Sonrası da stresin alası. Su 3 ay sağlıkla geçsin vallahi yeri öpücem elhamdülillah çok şükür
Yaptım çıkmadı, birde ilk idrarla yapmak gerekiyormuş gün içinde yaptım o yüzden test günümü bekliyorumEvde test yapmış miydin? Guzel haberler yazalım o gun buraya ve guzel haberlerle devam edelim.
Ayy çok sevimdimArkadaşlar kan değerim 128. 6 çıktıdarısı hepinizin başına
Kuzum benim hiç bulantım yok ya. Arada bı kasik batması ve bel agrisi var. Bulantımim olmaması beni kaygilandiriyor. 6. Haftada çok şükür kalp atışını almıştım bana 1 ay sonra gelebilirsin dedi. Ama ben bu şekilde nasıl dayanicam bilmiyorum. İnsan korkuyor . Bu nasıl iş anlamadım ağrım sızım bulanti olsa iyiye yorumlanıyor sitede arastirdihim kadarıyla.İnşallah. Ben ilk defa buralara gelebildim. Doğal gebeliklerim ilerlemiyordu. Bulantım falan var, bu arada karın gerilmesi bende de var. Böyle sanki yanlardan çekiyorlar gibi. Ama hiç şikayetim yok mutlu bile oluyorum. İnsallah her şey yolunda gider, kucağımıza alırız sağlıkla. Siz ne zaman gideceksiniz kontrole?
Maşallah canım çok sevindimArkadaşlar kan değerim 128. 6 çıktıdarısı hepinizin başına
Herkeste aynı belirtiler aynı zamanda olmazki niye olumsuz düşünüyorsunuzKuzum benim hiç bulantım yok ya. Arada bı kasik batması ve bel agrisi var. Bulantımim olmaması beni kaygilandiriyor. 6. Haftada çok şükür kalp atışını almıştım bana 1 ay sonra gelebilirsin dedi. Ama ben bu şekilde nasıl dayanicam bilmiyorum. İnsan korkuyor . Bu nasıl iş anlamadım ağrım sızım bulanti olsa iyiye yorumlanıyor sitede arastirdihim kadarıyla.
Aslında olumsuz dusunmemeye çalışıyorum ama gerçekten genel olarak baktığımda hemen hemen aynı dönemde herkeste bulantı özellikle belirgin.Herkeste aynı belirtiler aynı zamanda olmazki niye olumsuz düşünüyorsunuz
Hiç alakası yok geçen yıl 3 arkadaşım ve kardeşim doğum yaptı. Sadece biri ilk haftalarda kötüydü. Diğerleri hiç sıkıntı yasamadı maşallah. Yani stres olmayın derim. Ben kalbini duysam rahatlarım fiziksel olarak çok sıkınti yaşamak da iyi değil. Ne kadar rahat o kadar iyiKuzum benim hiç bulantım yok ya. Arada bı kasik batması ve bel agrisi var. Bulantımim olmaması beni kaygilandiriyor. 6. Haftada çok şükür kalp atışını almıştım bana 1 ay sonra gelebilirsin dedi. Ama ben bu şekilde nasıl dayanicam bilmiyorum. İnsan korkuyor . Bu nasıl iş anlamadım ağrım sızım bulanti olsa iyiye yorumlanıyor sitede arastirdihim kadarıyla.
Hayır canım herkeste olacak diye birşey yok olumsuz düşünme lütfenAslında olumsuz dusunmemeye çalışıyorum ama gerçekten genel olarak baktığımda hemen hemen aynı dönemde herkeste bulantı özellikle belirgin.
Ben 6 tane dondurmuştum şuan onları kullanıyoruz. Farklı bir duygu yani belki kimine göre bitane var daha ne istiyorlar gibi düşünebilirler ama öyle olmuyor annelik gerçekten çok güzel rabbim herkese nasip etsin inşallahBen de bir tane yeter diyordum yeterki olsun 1 tane olsun. Oldu, sonra da yalnız büyümesin kardeşi olsun dedik dondurulmuş embriyom olmamasına rağmen tekrardan tüm süreçleri yaşadım su an sonucu bekliyorum
Ben daha önce 2. Aşılamamda adet gününden önce progestoran kullandığım halde adet olmuştum negatifti zatenAyy ben hala şu sorunun cevabını arıyorum kızlar ‘Tedavi sürerken yani progestoran kullanımı sırasında regl gününüz geldiğinde eğer tutmaz ise kanamanız oluyor mu? Yoksa ilaçların kesilmesi gerekiyor gelmesi için? ‘ Baya baktım burda da aradım bişi bulamadım
Tabiki orası öyle. Haklısın. Bir de sana tavsiyem tamam zararı yok elbette ama yine de karından gir ugs ye . İnsalllah sağlıkla her şey yolundadır. Burdan tüm arkadaşlara söylüyorum lütfen sırf pozitif için değil tüm sürecin sağlıklı güzel bir şekilde ilerlemesi için dua etmek gerekir.Hiç alakası yok geçen yıl 3 arkadaşım ve kardeşim doğum yaptı. Sadece biri ilk haftalarda kötüydü. Diğerleri hiç sıkıntı yasamadı maşallah. Yani stres olmayın derim. Ben kalbini duysam rahatlarım fiziksel olarak çok sıkınti yaşamak da iyi değil. Ne kadar rahat o kadar iyi
İnşallah kuzum inşallahHayır canım herkeste olacak diye birşey yok olumsuz düşünme lütfen
İcim rahatladi dedim oysa eger simdi ne kadar uzulecek o zaman bebis kesin var hayirli olsunYok aslında o şekilde olani da var. Sanirim o daha hassas ölçüm yapanı. Hatta kac haftalik olduğunu soyleyenleri de var. Simdi fotoğraf ekleyeceğim test açıklamasının ama Almanca. Almanya'da yaşıyorum. O yüzden de verdikleri test gününden önce gidip kan testi veremiyorumsistem farklı biraz.
Lullandığınız hormonlardan daha önce bendede olmuştu zamanla geçiyoYok kan sulandırıcıda yok bende , sadece fitil profestan iğne, folik asit kulanıyorum. Bugün daha da artmış boynum , sırtım göğüsler falan nokta nokta . Yarın mesaj atacağım doktora.
İcim rahatladi dedim oysa eger simdi ne kadar uzulecek o zaman bebis kesin var hayirli olsunbende yurt disindayim anliyorum o konuda seni test gunun ne zaman peki?
Zaten normalde karından bakıyordu canım lekelenme var diyince alttan bakmak istedi bir sorun var mı diye. Muhtemelen karından bakacaktırTabiki orası öyle. Haklısın. Bir de sana tavsiyem tamam zararı yok elbette ama yine de karından gir ugs ye . İnsalllah sağlıkla her şey yolundadır. Burdan tüm arkadaşlara söylüyorum lütfen sırf pozitif için değil tüm sürecin sağlıklı güzel bir şekilde ilerlemesi için dua etmek gerekir.
Lekeleme bitti mi peki. Lekelenme için iğne falan mı verdiZaten normalde karından bakıyordu canım lekelenme var diyince alttan bakmak istedi bir sorun var mı diye. Muhtemelen karından bakacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?