2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim açıklama için

Aaa ne güzel siz yurtdışındamıydınız belki ondandır bana 2 tane , yerleştikten sonraki görüntüsünü verdiler.
görüntüsünün olmasi da cok güzelmiş. Yurt dışındayım ama herkese yolluyorlar mi emin değilim. Bana cok iyi hissettirdi. Zaten surec cidden Turkiye'den cok farklı. Yerlestirme oldu hemen üstümü giyinip, eve araba kullanarak geldim. Doktor rapor bile vermedi. Dinlenmem gerekli değil mi falan dediğim zaman hayir hemen buradan ise gidebilirsin dedi. Ister spor yap, ister yuz, istersen çalış. Bu sana engel değil ve rapor alacak bir durum değil dedi. Tabi ben daha sonra aile doktorumdan rapor aldım ve 3 gun ise gitmedim. Ama sonra normal hayat akışına geri döndüm.

Belki sizinki doğrudur , çok büyütmeden abartmandan süreci yönetiyolar demekki. Kaçıncı gündesiniz siz?

Teşekkür ederim aynen benim annemide rahim kanserindwn kaybettik ırsi oluyo böle şeyler ya allah korusun

Bize fotoğraf verdiler embriyo hallerinin ilk fotoğrafı olur inşallah demişlerdi çok mutlu olmuştuk

Canım 5 ocakta mi transfer oldun ? Kalp atışına gittin mi. Ben de 6+3 um. Stres bitmiyor. Rahmimin içi böyle çekiliyor gibi. Anlık . Anlamadım ya
Evet biz aynı gün transfer olduk sizinle. Çarşamba günü gideceğim. Lekelenmelerim var diye rapor almıştım rapor bitimi Çarşamba, o gün gel de kalbine de bakalım dedi doktorum. Bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…