Özel bir hastane de taktırdım ben. İki kez üçünde pozitif çıkarsaİntralipid serum tedavisi olan var mı aranızda serumu nasıl bulabiliriz ?
Teşekkür ederim açıklama içinprogesteron hormonunun amacı rahim duvarının kalınlaşmasını sağlayıp, hamilelik oluşmasını desteklemek. vücut tarafından salgılandığında bir noktada eğer bebek yoksa hormon düşüşe geçiyor ve regl oluyoruz. dolayısıyla bu hormonu dışardan aldığınız sürece vücut kendini gebeliğe hazırlanıyor sandığı için regl olmanız mümkün değil. ne zaman ki ilaç almayı bırakırsınız, o vakit regl olursunuz.
ne demek :)Teşekkür ederim açıklama için
Ben doktoruma sordum, istiyordum da ama önermedi. Yaptırmadım o yüzden. Ama yaptırıp olumlu sonuçlanan gebelikler de var. Doktorunuza danışın.İntralipid serum tedavisi olan var mı aranızda serumu nasıl bulabiliriz ?
Aaa ne güzel siz yurtdışındamıydınız belki ondandır bana 2 tane , yerleştikten sonraki görüntüsünü verdiler.
Belki sizinki doğrudur , çok büyütmeden abartmandan süreci yönetiyolar demekki. Kaçıncı gündesiniz siz?görüntüsünün olmasi da cok güzelmiş. Yurt dışındayım ama herkese yolluyorlar mi emin değilim. Bana cok iyi hissettirdi. Zaten surec cidden Turkiye'den cok farklı. Yerlestirme oldu hemen üstümü giyinip, eve araba kullanarak geldim. Doktor rapor bile vermedi. Dinlenmem gerekli değil mi falan dediğim zaman hayir hemen buradan ise gidebilirsin dedi. Ister spor yap, ister yuz, istersen çalış. Bu sana engel değil ve rapor alacak bir durum değil dedi. Tabi ben daha sonra aile doktorumdan rapor aldım ve 3 gun ise gitmedim. Ama sonra normal hayat akışına geri döndüm.
Teşekkür ederim aynen benim annemide rahim kanserindwn kaybettik ırsi oluyo böle şeyler ya allah korusunBen düzenli kontrole gidiyordum zaten bir ovulasyon denerken doktor farketti. Hiç korkmana gerek yok hemen hemen her kadında olur dedi. Annem rahim kanserinden rahmetli oldu benim geçen sene rengim gitti. Doktorumda durumu biliyordu korkma dedi. Öyle birşey değil patolojiye bile gitmeyecek dedi.
Bize fotoğraf verdiler embriyo hallerinin ilk fotoğrafı olur inşallah demişlerdi çok mutlu olmuştukKizlar sizlere yerleştirilen embriyo veya embriyolarinizin videosunu yolladılar mi? Embriyolog benim arkadaşimdi. Bana videosunu yolladi. Ben de her gün onu izliyorum. Zaten 2.gun embriyosu şeklindeydi. Sadece 4 hücreli hali var amaonu izlemek bile içime mutluluk veriyor. Bu süreçte olumlu dusunmeme cok katkısı oldu diye düşünüyorum.
Yerleştirmeden sonra 10.gun. Carsamba gunu kan testiBelki sizinki doğrudur , çok büyütmeden abartmandan süreci yönetiyolar demekki. Kaçıncı gündesiniz siz?
Ayyy benle aynıYerleştirmeden sonra 10.gun. Carsamba gunu kan testi
Canım 5 ocakta mi transfer oldun ? Kalp atışına gittin mi. Ben de 6+3 um. Stres bitmiyor. Rahmimin içi böyle çekiliyor gibi. Anlık . Anlamadım ya
Yok canım hiç hissetmiyorsun incecik birşeyle sokuyorlar hemencik 5 dk falan sürüyorKatateri takmaları da bi sıkıntı
Transfer sonrası belirtileriniz neydiCanım 5 ocakta mi transfer oldun ? Kalp atışına gittin mi. Ben de 6+3 um. Stres bitmiyor. Rahmimin içi böyle çekiliyor gibi. Anlık . Anlamadım ya
Doktorumun da tavsiyesi ile uygulanacak .Ben doktoruma sordum, istiyordum da ama önermedi. Yaptırmadım o yüzden. Ama yaptırıp olumlu sonuçlanan gebelikler de var. Doktorunuza danışın.
Bende öyleyim ilaçlardan galiba ama transfer çncesi daha fenaydıBu arada benim rüyalarda efso, 3D kalitesinde uzun uzun netlikte rüyalar görüyorum ahahahaha
Bende tüp bebek sürecindeyim çok güldüm mesajınızaBen gibi sürekli tüp bebek deneyen biri çileden çıkınca çocuğunu hamurdan yapmaya karar verir…
Ben de cam sakurada verdim. Ama normal acilde ver kadın doğum acili bskmiyor canım.Kızlar devlet hastanesinden kan (beta hcg) verdiniz mi hiç ? Çam sakura dan vermek istesem mesela acilden mi girmem gerekli?
Evet biz aynı gün transfer olduk sizinle. Çarşamba günü gideceğim. Lekelenmelerim var diye rapor almıştım rapor bitimi Çarşamba, o gün gel de kalbine de bakalım dedi doktorum. BekliyorumCanım 5 ocakta mi transfer oldun ? Kalp atışına gittin mi. Ben de 6+3 um. Stres bitmiyor. Rahmimin içi böyle çekiliyor gibi. Anlık . Anlamadım ya
Evde test yapmış miydin? Guzel haberler yazalım o gun buraya ve guzel haberlerle devam edelim.Ayyy benle aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?