2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

İyi yapmışsınız güzel bi önlem olmuş bence iğnede , hamişsiniz diye düşünüyorum bende lekelenmelerde gelmediğine göre
Valla hiç bilmiyorum ya bugün hiç bir belirti olmadan geçti, sadece akıntım var onu da hissettiğimde tuvalete koşuyorum regl miyim diye bugünü böyle atlattık bakalım, inşallah Allah söylettiriyodur da hamileyimdir. Yarın iş var diye çok mutluyum kafamı meşgul edicem

Sonra direkt kanda mı öğrendiniz yoksa idrar tersini başka gün yeniledininiz mi
5. Gün yaptım 6. Gün yaptım negatif. Daha sonra7. Günü ilaç yazdırmaya gittim devlet hastanesine orda kanımdan baktılar orada da negatid çıktı doktoruma yazdım oda biz 10 uncu gün negatif olup 11 gün pozitifi bile gördük dedi o yüzden bekledim ama sonuç değişmedi

Olur hayırlısıyla merak etmeyin çok az kalmış zaten

Allah bağışlasın maşallah çocuğun olmasına rağmen tekrar bu sürece girmen büyük cesaret ben bir tane doğurayım da o yollara asla girmem
Büyük konuşma canım gerçekten o öyle olmuyor. Bende 2. Bebeğim için çabalıyorum. Aman bitane var diyip salamıyorsun evlat duygusu çok başka büyüdükçe bebek istiyorsun Benim ki kardeş arkadaş canlısı birazda o yüzden istedim hemde tek çocuk duygusu farklı eğer dondurulmuş olmasaydı tekrar opu vs cesaret edemezdim

Kızlar devlet hastanesinden kan (beta hcg) verdiniz mi hiç ? Çam sakura dan vermek istesem mesela acilden mi girmem gerekli?
Canimcım ben gündüz saatlerinde Etfalde denemiştim acil çok yoğundu, kadın doğumdan poliklinikten gelin dediler, uğraşamıcam için özel kliniğe gittim

Ben de bir tane yeter diyordum yeterki olsun 1 tane olsun. Oldu, sonra da yalnız büyümesin kardeşi olsun dedik dondurulmuş embriyom olmamasına rağmen tekrardan tüm süreçleri yaşadım su an sonucu bekliyorum

Bende de tam tersi oldu rahim filminde anestezi ile çektirdim uyanırken eşime tatlı istiyorum dedim öpücük dedim öpmesi istedim o şekilde uyandım videom var ama yumurta toplama tam bir kabustu benim için ağlayarak uyandım öyle böyle değil çok kötü ağrım oldu dün doktora gittim transfer hazırlığı için benimle aynı gün yumurta toplamaya giren kadın sen nasıl oldun dedi çok ağlıyodun sen dedi çok kötü gözüküyodun dedi hayatımda en kötü günlerden biriydi o gün yani maddi manevi boyutunu geçtim sırf şu yumurta toplama olmaması için bidaha yapmam tüp bebek ama şöyle bişey de var aynı anda 4-5 kadın vardık odada benden önce giren de çok oldu hepsi güle oynaya çıktı bi ben kötü oldum çok nadir de olsa böyle ağrılara denk geliniyor galiba o da bana denk geldi travma olarak kaldı bende o

Canimcım ben gündüz saatlerinde Etfalde denemiştim acil çok yoğundu, kadın doğumdan poliklinikten gelin dediler, uğraşamıcam için özel kliniğe gittim
Ayy üff klinikten gidemem ya hastanem şişli de işim de Hadımköy de öğleden sonra işe giderim diyordum

Ayy üff klinikten gidemem ya hastanem şişli de işim de Hadımköy de öğleden sonra işe giderim diyordum
Çok koştur koştur kendini yorma bence daha başlardasın, işe yakın klinik falan var mı diye googladan baksana canım

Kizlar sizlere yerleştirilen embriyo veya embriyolarinizin videosunu yolladılar mi? Embriyolog benim arkadaşimdi. Bana videosunu yolladi. Ben de her gün onu izliyorum. Zaten 2.gun embriyosu şeklindeydi. Sadece 4 hücreli hali var ama onu izlemek bile içime mutluluk veriyor. Bu süreçte olumlu dusunmeme cok katkısı oldu diye düşünüyorum.

Aaa ne güzel siz yurtdışındamıydınız belki ondandır bana 2 tane , yerleştikten sonraki görüntüsünü verdiler.

progesteron hormonunun amacı rahim duvarının kalınlaşmasını sağlayıp, hamilelik oluşmasını desteklemek. vücut tarafından salgılandığında bir noktada eğer bebek yoksa hormon düşüşe geçiyor ve regl oluyoruz. dolayısıyla bu hormonu dışardan aldığınız sürece vücut kendini gebeliğe hazırlanıyor sandığı için regl olmanız mümkün değil. ne zaman ki ilaç almayı bırakırsınız, o vakit regl olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…