2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Biz ovilasyon denedigimizde estrafem vermişlerdi bana. Tahlil verdim sonuç negatif çıkınca ilacı hemen bırak dedi hemşire. Bıraktım 2. Gün adet oldum.

İnsallah gerek kalmaz düşüncem tüp bebek taraftarı hiç değil aslında aklımdan çıkarabilsem belki olcak ama imkanı yok dusunulmeden durulmuyor hayırlısı olsn inşallah

İnsallah gerek kalmaz düşüncem tüp bebek taraftarı hiç değil aslında aklımdan çıkarabilsem belki olcak ama imkanı yok dusunulmeden durulmuyor hayırlısı olsn inşallah
Varsa imkanınız esinizle bir tatile çıkın gezin dolaşın başbaşa vakit geçirin çok iyi gelir bence.

Bu arada bende doğal siklusum siz progesteron değerinizi biliyormuydunuz transfer öncesi
Bilmiyordum ben sormuyorum ya, çok araştırıyorum diye kendimi bildiğim için hiç sormadım. Doktorda saolsun hiç söylemiyor. Sadece tüm kontroller olması gerektiği gibi ilerledi. Çatlamada olması gerekenden 1 gün sonra geldi değer öyle iğne vuruldum.

İyi yapmışsınız güzel bi önlem olmuş bence iğnede , hamişsiniz diye düşünüyorum bende lekelenmelerde gelmediğine göre

Yani bende de kedi var süpürge tutarken sildiğim yerden kedim geçince tekrar tüy oluyo açıkçası 1 hafta da olsa silmesem de olur yani dursun öyle evin silinmemesi mi daha önemli negatif olup sürece baştan başlamak o kadar ilaç kullanmak mı daha önemli

Kızlar devlet hastanesinden kan (beta hcg) verdiniz mi hiç ? Çam sakura dan vermek istesem mesela acilden mi girmem gerekli?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…