- 14 Ekim 2023
- 382
- 362
- 23
- 36
Biz ovilasyon denedigimizde estrafem vermişlerdi bana. Tahlil verdim sonuç negatif çıkınca ilacı hemen bırak dedi hemşire. Bıraktım 2. Gün adet oldum.Ayy ben hala şu sorunun cevabını arıyorum kızlar ‘Tedavi sürerken yani progestoran kullanımı sırasında regl gününüz geldiğinde eğer tutmaz ise kanamanız oluyor mu? Yoksa ilaçların kesilmesi gerekiyor gelmesi için? ‘ Baya baktım burda da aradım bişi bulamadım
İnsallah gerek kalmaz düşüncem tüp bebek taraftarı hiç değil aslında aklımdan çıkarabilsem belki olcak ama imkanı yok dusunulmeden durulmuyor hayırlısı olsn inşallahValla canım örtüyorlar bacaklarını sen uzanıyorsun görmüyorsun bir şey ben görmedim zaten naptılar ne soktular görüp napıcam, görmekte istemem öyle yoğun ağrı acı hissetmedim, burda da acım oldu diyen hiç olmadı, bayadır okuyorım burayı Ama bir yerde okumuştum özel durumlarda bayıltarak olabiliyormuş sanırım net değilim ama bu konuda istersen danışırsın öyle yapılır mı diye.
Hiç bakmamıştım iğne yerlerine şimdi bakim dedim, ordada benekler varmışDöküntü bende de var. Ya bide iğne yerlerinizde kırmızı benekler kalıyor mu ?
Varsa imkanınız esinizle bir tatile çıkın gezin dolaşın başbaşa vakit geçirin çok iyi gelir bence.İnsallah gerek kalmaz düşüncem tüp bebek taraftarı hiç değil aslında aklımdan çıkarabilsem belki olcak ama imkanı yok dusunulmeden durulmuyor hayırlısı olsn inşallah
Denedim canım inan o şekil beraberlik te bile aklımdan çıkmıyor çok zor bir psikoloji 15 yılım geride kaldıVarsa imkanınız esinizle bir tatile çıkın gezin dolaşın başbaşa vakit geçirin çok iyi gelir bence.
Ay çok yaşa ben diyecektim ki canım profil fotonu değiştirsen mi falan sonra tersler diye sustum buna bari karışmayım dedim
Ahaha tartışma çıkmadan tamamlayalım bu başlığı, bizim minnoşluğumuza yakışmazAy çok yaşa ben diyecektim ki canım profil fotonu değiştirsen mi falan sonra tersler diye sustum buna bari karışmayım dedim
İnşallah yaşayarak öğrenmeyiz
Bu arada bende doğal siklusum siz progesteron değerinizi biliyormuydunuz transfer öncesiAhaha tartışma çıkmadan tamamlayalım bu başlığı, bizim minnoşluğumuza yakışmaz
Yapmayın valla kesinlikle yapmayın çok erken. Çıkmazsa kalan günler zor geçerinşallah ya ben test yapmam diyordum ama bi stres olmaya başladım yarın 6. gün erken olur dimi saçmalıyorum şu an
Asla yapmam diyordum birdeYapmayın valla kesinlikle yapmayın çok erken. Çıkmazsa kalan günler zor geçer
Bilmiyordum ben sormuyorum ya, çok araştırıyorum diye kendimi bildiğim için hiç sormadım. Doktorda saolsun hiç söylemiyor.Bu arada bende doğal siklusum siz progesteron değerinizi biliyormuydunuz transfer öncesi
Kesin hamileyizBilemiyorum canımcım,baharatlı yememe konusu var ya ona fikir yürüttümsor istersen doktoruna bende yarın sorcam heryerim döküntü oldu diye
İyi yapmışsınız güzel bi önlem olmuş bence iğnede , hamişsiniz diye düşünüyorum bende lekelenmelerde gelmediğine göreBilmiyordum ben sormuyorum ya, çok araştırıyorum diye kendimi bildiğim için hiç sormadım. Doktorda saolsun hiç söylemiyor.Sadece tüm kontroller olması gerektiği gibi ilerledi. Çatlamada olması gerekenden 1 gün sonra geldi değer öyle iğne vuruldum.
Yani bende de kedi var süpürge tutarken sildiğim yerden kedim geçince tekrar tüy oluyo açıkçası 1 hafta da olsa silmesem de olur yani dursun öyle evin silinmemesi mi daha önemli negatif olup sürece baştan başlamak o kadar ilaç kullanmak mı daha önemliYaa esime soyledim ama bisey olmaz diyo kaynanam alt katimda oturuyor vallah gorumcemin kizi gelip yapiyor ama ustten yapiyor hic icime sinmiyorevimden tiksinir oldum hergun supurge acan ben kac gundur ev supurulmedi iki de kus var bende onlarin tuyleri hep sagda solda
Ben geceleri aşırı terliyorum sabah uyandım terden sırılsıklam olmuşum.Bu arada benim rüyalarda efso, 3D kalitesinde uzun uzun netlikte rüyalar görüyorum ahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?