- 3 Eylül 2022
- 2.697
- 2.475
- 32
Canım pozitif sonucunu gördüm çok sevindimmm Rabbim korusun kollasın sağ salim ilerlesin hamileliğin inşallahAmin amin inşallah hepimiz için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım pozitif sonucunu gördüm çok sevindimmm Rabbim korusun kollasın sağ salim ilerlesin hamileliğin inşallahAmin amin inşallah hepimiz için
ben ilk transferde kullandım sonra regl oldum ondan sonra gidip tedaviye başlamıştıkKızlar bişey sorucam beni rahatlatır mısınız tedirginim şimdi adet olamadığım için tarlusal kullanıyorum ilaçla adet olucam ve adet olunca transfer hazırlığına başlayacağız estrofeme. Benim gibi ilaçla adet olup transfere hazırlananlar var mı??
Sağol canım Allah razı olsun darısı başına inşallahCanım pozitif sonucunu gördüm çok sevindimmm Rabbim korusun kollasın sağ salim ilerlesin hamileliğin inşallah
Canım sanki çok silik bi çizgi görüyorum kaçıncı gün embriyosu seninÇarşamba gün transfer oldum bugün 7. Günüm dayanmadım test yaptım silik çizgiyi gören var mı bana mı öle geliyor yardım edin lütfen
Eki Görüntüle 3371297
ben görüyorum kaçıncı gün embriyosuÇarşamba gün transfer oldum bugün 7. Günüm dayanmadım test yaptım silik çizgiyi gören var mı bana mı öle geliyor yardım edin lütfen
Eki Görüntüle 3371297
Transfer günü sayılmıyor, daha 6. Gün sayılır sizin. Acele etmeyin bir iki gün sonra tekrar yaparsınız. Yani ne kadar surece çizgi çıktı o önemli, 10 dakikadan sonra çıktıysa yanıltıcı olabilir. Hemen çıktıysa var gibi çok ince bir çizgiÇarşamba gün transfer oldum bugün 7. Günüm dayanmadım test yaptım silik çizgiyi gören var mı bana mı öle geliyor yardım edin lütfen
Eki Görüntüle 3371297
Bir sorun oluyor mu öyle başlayıncaben ilk transferde kullandım sonra regl oldum ondan sonra gidip tedaviye başlamıştık
Transfer günü dahil transfer gününü sayarsak 8. GünTransfer günü sayılmıyor, daha 6. Gün sayılır sizin. Acele etmeyin bir iki gün sonra tekrar yaparsınız. Yani ne kadar surece çizgi çıktı o önemli, 10 dakikadan sonra çıktıysa yanıltıcı olabilir. Hemen çıktıysa var gibi çok ince bir çizgi
evet var bence 2. çizgi silikte olsa , kan vermene ne kadar var acaba ?Git gide belirginleşiyor sizce
5. Gün dondurulmuş iki taneben görüyorum kaçıncı gün embriyosu
2 sayılır cuma günüevet var bence 2. çizgi silikte olsa , kan vermene ne kadar var acaba ?
5. Güm bekledikce dahada belirginleşiyor kurudukca attım dotoCanım sanki çok silik bi çizgi görüyorum kaçıncı gün embriyosu senin
Ay hayatımda hiç silik de olsa o çizgiyi görmedim çok duygulanıyor insan5. Güm bekledikce dahada belirginleşiyor kurudukca attım doto
Öyle tabiBence karin kasini devre disi birakmak imkansiza yakin bisey
Bende ya ne kötüAy hayatımda hiç silik de olsa o çizgiyi görmedim çok duygulanıyor insan
Ben kullanmadım, progestan, estrofem, coraspirin kullandımBenim prednol alerjim var bu yüzden vermedi ama korkuyorum şimdi ya tutmazsa diye
kan versen çıkar bence var yani belli kuzum5. Güm bekledikce dahada belirginleşiyor kurudukca attım doto