2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar bişey sorucam lütfen cevap verir misiniz yarın transferim var prednol kullanan var mı aranızda transfer öncesi bu ilaca ne zaman başladı doktorunuz
Merhaba ben kullanıyorum. Bebeğin vücut tarafından yabancı birşey olarak algılanıp atılmaması için veriliyor. Benim otoimmun risklerim olduğu için tüm gebelikte kullanacağım dozu azalarak. Ama tedbir amaçlı bir süre çoğu kişiye veriyorum zaten demişti.

Siz 12 gün boyunca beklediniz mi gercekten
Benim de bugün 12. Günüm teste yarın sabah gideceğim doktorum inat etti, normal.kaset test yaptım dün sabah iki farklı marka biri çizgi var biri yok anlamadım dedim amaaan 🫠. Sabretmek çok zor ama geldi çattı yarın sabah öğreneceğim artık. 😊 Hatta testleri ekleyeyim sanki birinde aşırı silik birinde var ne bileyim 😃.

Eklentiler

• IMG-20240116-WA0073.jpeg
    IMG-20240116-WA0073.jpeg
    32,6 KB · Görüntüleme: 42
Ben deneyimliyim, sadece transferin ne zaman olacağını kestirmeye çalışıyorum. Tatlı güzel heyecanlar. Sizin embriyo tutundu mu? :)
Benim test gunum cmt, henuz kendisinden net bir bilgi alamadik :)) şu işlerdeki belirsizlik insanin kanini emiyor haklisiniz umarim en guzel ve yakin tarihte transferiniz gerceklesir 🥰

İçimden sürekli ağlamak geliyor bugün böyle oldum öncesinde böyle değildim
Ben 2 gün önce içimde kocaman öfke herkese her şeye , öyle derin bir kuyuya indim ki çıkamadık resmen sabaha kadar sinirle döndüm durdum yatakta.Çok yüksek hormonlar alıyoruz duygu durum değişiklikleri de yan etkileri arasında normal her tavrımız..

Ben 2 gün önce içimde kocaman öfke herkese her şeye , öyle derin bir kuyuya indim ki çıkamadık resmen sabaha kadar sinirle döndüm durdum yatakta.Çok yüksek hormonlar alıyoruz duygu durum değişiklikleri de yan etkileri arasında normal her tavrımız..
Haklisiniz, o dipsiz kuyulari anliyorum.Gercekten geceleri ben de sevemiyorum bu aralar, kendime karsi kendim cok fena atisma halindeyiz.Kalbini kiracagim en sonunda kendimin o olacak :)) Yazik bize yaa, bizi sevsinler 😅

Arkadaşım aynısı bana oldu 13 ocak transfer oldum böyle resmen başım acıyodu hemde 2 gün geçmedi neler yaptım buz torbasını koydum diyorum ilaçsa durdu durdu bu günümü buldu bebeği falan unutturdu nana bana parol içtim hafifledi sürekli bezi ıslatıp kafama koydum bende terlemiştim aynı şeyleri yaşamışız demekki hormon tavan yaptı allah yardımcımız olsun
Yaa o kadar doğru ki… size de geçmiş olsun🌸 insan ister istemez evham yapıyor. İki tane parol aldım, çok şükür geçti şimdilik. Umarım bir daha tekrarlamaz.☺️ terleme olayı da önemsizmiş, siz de stres yapmayın… inşAllah güzel haberler alacağız🙏🏻🥲

Kizlar 10.gun 98
12.gun 165 çıktı . İki katı değil sanki bir sorun var mı . Bilginizle aydinlatir misiniz beni ? Doktorum dönüş yapmadı henüz.
Canım bundan sonrası doktorun yönlendirmesi önemli, bekleyip kese görünecek mi sonra içinde bebek oluşacak mı görmek gerekiyor. Benim düşüklerimin ikisi boş gebelikti HCG değerim kese bozulana kadar düşmedi. Sonuncusunda içerisinde yolk sac yani bebek oluşumu vardı önce HCG değerim düştü sonra kese bozuldu. Yani o kadar durumdan duruma ve kişiden kişiye değişiyor ki. Eğer tutunacaksa sağlıklı bir bebekse geç de olsa devam edecek, eğer genetik olarak bir sorun varsa zaten düşmesi kalmasından hayırlı olduğu için gebelik sonlanacak. Lütfen kendini üzmeden bekle ve doktorunla birlikte takip et. Kimsenin durumu kimseye bir yol gösterici olmuyor maalesef. Allah yardımcın olsun, inşallah sağlıkla ve hayırla ilerler

Benim de bugün 12. Günüm teste yarın sabah gideceğim doktorum inat etti, normal.kaset test yaptım dün sabah iki farklı marka biri çizgi var biri yok anlamadım dedim amaaan 🫠. Sabretmek çok zor ama geldi çattı yarın sabah öğreneceğim artık. 😊 Hatta testleri ekleyeyim sanki birinde aşırı silik birinde var ne bileyim 😃.
Var gibi inşallah vardır Rabbım kucağımızi boş kymasin emeklerimizi boşa vermesin inşallah

Ben silik çizgiyi gördüm hayırlısıyla yarın olumlu beta değeri alırsınız inşallah

Canım bundan sonrası doktorun yönlendirmesi önemli, bekleyip kese görünecek mi sonra içinde bebek oluşacak mı görmek gerekiyor. Benim düşüklerimin ikisi boş gebelikti HCG değerim kese bozulana kadar düşmedi. Sonuncusunda içerisinde yolk sac yani bebek oluşumu vardı önce HCG değerim düştü sonra kese bozuldu. Yani o kadar durumdan duruma ve kişiden kişiye değişiyor ki. Eğer tutunacaksa sağlıklı bir bebekse geç de olsa devam edecek, eğer genetik olarak bir sorun varsa zaten düşmesi kalmasından hayırlı olduğu için gebelik sonlanacak. Lütfen kendini üzmeden bekle ve doktorunla birlikte takip et. Kimsenin durumu kimseye bir yol gösterici olmuyor maalesef. Allah yardımcın olsun, inşallah sağlıkla ve hayırla ilerler
Anladım haklısın . Benim ikinci transferimde de değerlerim iki katı olmuyordu ama kalp atışını bile duymuştum sonrası malum. Allah büyük. Hayırlı sağlıklı olan neyse o olsun ne yapalım. Teşekkür ederim

Anladım haklısın . Benim ikinci transferimde de değerlerim iki katı olmuyordu ama kalp atışını bile duymuştum sonrası malum. Allah büyük. Hayırlı sağlıklı olan neyse o olsun ne yapalım. Teşekkür ederim
İnşallah gönlünüzden geçen bu defa hayırlısıyla gerçek olur. Tamamına erer kucağınıza alırsınız. Hepimiz için hayırla ve saglikla son sıkıntılar olsun.

X