2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar bişey sorucam lütfen cevap verir misiniz yarın transferim var prednol kullanan var mı aranızda transfer öncesi bu ilaca ne zaman başladı doktorunuz

Kızlar bişey sorucam lütfen cevap verir misiniz yarın transferim var prednol kullanan var mı aranızda transfer öncesi bu ilaca ne zaman başladı doktorunuz
İlk denememizde kullanmıştım sanırım 2 hafta önce başlamıştık, 1 hafta da bitiyordu

Benim prednol alerjim var bu yüzden vermedi ama korkuyorum şimdi ya tutmazsa diye
Umarım tek alerjisi olan sen değilsindir, biliyodur doktorun bence. Bizde şuan doğal deniyoruz ben hiç ilaç kullanmıyorum folik asit dışında, bu şekilde başarılı olan çok varmış. Hiç tutmayacağını düşünmüyorum .İnşallah öyle olur

Bişey soracağım transfer hazırlık süreci kaç gün sürüyor ? Ve ne ilaçlar kullanılıyor bu süreçte
Ben yumurtalarım toplanmıştı Kasım ayında Şubat gibi ilk adetimde gideceğim inşallah transfer süreci için ? Ama sizce tahmini ne zaman yükleme olur ve ne ilaç veriyo

Kızlar bugün kan testi verdim 12 gün beta hcg 786 çıktı sonucum iyimidir bana biraz yüksek geldi
ay ne güzel darısı hepimizin başına :)

İlaçlar duyguları da etkiliyor galiba, kaygılarda artıyor. Güzel şeylere odaklanmaya çalış canım. Müzik dinle falan
kitap okuyorum ben ayni anda uc tane, gazete aldim haftalik olanlardan, filmlere dadandim trt2 de harika filmler oluyor:) bazen kendimi unutuyorum. sen de dikkatini baska yone kaydir 💕🥰 gerci aglamak da iyi arada, aglayinca aciliyoruz cunku biliyorum hic kolay degil ne yollardan gectik ve geciyoruz...nefes al nefes ver hersey guzel olacak 🤩😍

X