Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8 gün evde erken gebelik yaptım ordada çıkmıştı kan testi bugün dahaSiz 12 gün boyunca beklediniz mi gercekten
Ben kullandım transferden öncede transfer sonrasında 5 gün boyunca kullandımKızlar bişey sorucam lütfen cevap verir misiniz yarın transferim var prednol kullanan var mı aranızda transfer öncesi bu ilaca ne zaman başladı doktorunuz
İlk denememizde kullanmıştım sanırım 2 hafta önce başlamıştık, 1 hafta da bitiyorduKızlar bişey sorucam lütfen cevap verir misiniz yarın transferim var prednol kullanan var mı aranızda transfer öncesi bu ilaca ne zaman başladı doktorunuz
Umarım tek alerjisi olan sen değilsindir, biliyodur doktorun bence. Bizde şuan doğal deniyoruz ben hiç ilaç kullanmıyorum folik asit dışında, bu şekilde başarılı olan çok varmış. Hiç tutmayacağını düşünmüyorum .İnşallah öyle olurBenim prednol alerjim var bu yüzden vermedi ama korkuyorum şimdi ya tutmazsa diye
ben sadece 5 gün kullanmıştımBenim prednol alerjim var bu yüzden vermedi ama korkuyorum şimdi ya tutmazsa diye
İlaçlar duyguları da etkiliyor galiba, kaygılarda artıyor. Güzel şeylere odaklanmaya çalış canım. Müzik dinle falanİçimden sürekli ağlamak geliyor bugün böyle oldum öncesinde böyle değildim
Bence karin kasini devre disi birakmak imkansiza yakin biseyöyle tabi ben hep karın kasıyla kalkıyom yaa
Gayet normal tadini cikar tebrikler olmus ve devami gelecek bu isinKızlar bugün kan testi verdim 12 gün beta hcg 786 çıktı sonucum iyimidir bana biraz yüksek geldi
Bişey soracağım transfer hazırlık süreci kaç gün sürüyor ? Ve ne ilaçlar kullanılıyor bu süreçte
Ben yumurtalarım toplanmıştı Kasım ayında Şubat gibi ilk adetimde gideceğim inşallah transfer süreci için ? Ama sizce tahmini ne zaman yükleme olur ve ne ilaç veriyo
ay ne güzel darısı hepimizin başına :)Kızlar bugün kan testi verdim 12 gün beta hcg 786 çıktı sonucum iyimidir bana biraz yüksek geldi
kitap okuyorum ben ayni anda uc tane, gazete aldim haftalik olanlardan, filmlere dadandim trt2 de harika filmler oluyor:) bazen kendimi unutuyorum. sen de dikkatini baska yone kaydir gerci aglamak da iyi arada, aglayinca aciliyoruz cunku biliyorum hic kolay degil ne yollardan gectik ve geciyoruz...nefes al nefes ver hersey guzel olacakİlaçlar duyguları da etkiliyor galiba, kaygılarda artıyor. Güzel şeylere odaklanmaya çalış canım. Müzik dinle falan
ben hic sormadim merak da etmedim:)Arkadaşlar 10 ocakta adet oldum bugün rahim duvarı 6 mm çıktı, sizce nasıl? Henüz transfer tarihine var ama çok heyecanlandım, sizlere kaçla transfer yapılmıştı?
Ben deneyimliyim, sadece transferin ne zaman olacağını kestirmeye çalışıyorum. Tatlı güzel heyecanlar. Sizin embriyo tutundu mu? :)ben hic sormadim merak da etmedim:)