- 23 Kasım 2022
- 166
- 68
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artış güzel bence iki kat artmış şuan kaç haftalıkKızlar ayın 7 sinde beta 4400 bu sabah 8900 çıktı artış nasl sizce? bana biraz az gibi geldi de
5+3 canmArtış güzel bence iki kat artmış şuan kaç haftalık
Makinayla alakalı olabilir belki canım ya yoksa değer süper yükselmiş maşallah 3 katı 3 katı artmış iyi düşünelim2500 değerde gözükmedi normalmi bilemedim cumaya bir daha cagırdı
Bende tok tatlımSarımsı akıntı sizde de oluyor mu kızlar normal mi acaba ?
Ay hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruzTavsiyeniz için teşekkür ederim öyle yapmak lazım aslında çok doğru ne olur ne olmaz Rabbim cümlemizin yar ve yardımcısı olsun bu yolda yarın randevum var kadın doğumda bir an önce yarın olsun inşallah göreyim bebisimi
Evet benimde 4. Haftada baya kasık ağrısı ve adet olacakmışım gibi kasılma ağrı oldu. Şimdi 5. Haftadayım çok azaldı. Ayağa kalkınca falan oluyor bazen ya da uzun süre ayakta duruncaMerhabalar şuan 4+3 hamileyim. Bundan 5-6 gün önceye kadar şiddetli kasık ağrılarım oluyordu . Bu bi kaç gündür baya azaldı arada giriyor hala ama. Ayağa kalktığım zamanlarda da hafif oluyor ağrı bu normal mi
Alttan mı baktı karından mıKızlar bende hastanedeyim kan verdim sonuç daha çıkmadı sabah ultrasonda gözükmedi bu yüzden kan istedi dua edin sonuç iyi çıksın çok korkuyorum
Aynı şeyler o zaman zaten git gide hafifliyor. Teşekkür ederim cevabınız içinEvet benimde 4. Haftada baya kasık ağrısı ve adet olacakmışım gibi kasılma ağrı oldu. Şimdi 5. Haftadayım çok azaldı. Ayağa kalkınca falan oluyor bazen ya da uzun süre ayakta durunca
Bende de henüz ne yerleşme kanaması ne de bulantı olmadıKızlar bişey sorcam hepinizde yerleşme kanaması oldu mu ya da mide bulantısı oldu mu bende ikisi de olmadı da 5+3 üm
Karından baktı göremediAlttan mı baktı karından mı
Evet değer çok güzel yukselmiş ama niye gözükmedi anlamadım normal devlet hastanesi makinalar dan olabilir belkiMakinayla alakalı olabilir belki canım ya yoksa değer süper yükselmiş maşallah 3 katı 3 katı artmış iyi düşünelim
Kızlar bişey sorcam hepinizde yerleşme kanaması oldu mu ya da mide bulantısı oldu mu bende ikisi de olmadı da 5+3 üm
Yok benim olmadı yerleşme herkeste olmaz zaten benim diğer gebeliklerimdede olmadı mide bulantısı biraz daha geç başladı oğlumda 2 aylık falndımKızlar bişey sorcam hepinizde yerleşme kanaması oldu mu ya da mide bulantısı oldu mu bende ikisi de olmadı da 5+3 üm
Anammmm maşallah kız darısı başımızaMerhaba kızlar bugun kontrolum vardı gecen pazartesi 4 haftalık demişti doktorum bugun kalp sesini duyduk cok sukur aslinda 6 hafta 3 gunlukmus gecen hafta cok kucuk oldugu icin tam net diyememis
Bende akşamlar kusma oluyor sadece onun dışında yok ama tansiyonum yerlerde bütün gün çarpılıyorumKızlar bişey sorcam hepinizde yerleşme kanaması oldu mu ya da mide bulantısı oldu mu bende ikisi de olmadı da 5+3 üm
Bende 5+3 üm sabah biraz mide bulantısı oluyor ama gün boyu uyuyorum elim kolum kalkmıyor ya sersem gibi dolanıyorum yerleşme kanaması da olmadı bendeKızlar bişey sorcam hepinizde yerleşme kanaması oldu mu ya da mide bulantısı oldu mu bende ikisi de olmadı da 5+3 üm