Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanip kül olmamizi istiyorlar bence doktor da icne sodyumu dusuj olanlari alabiliyorsan onlardan al haftada 1 tabe ic dedi :/Maden suyu da yoksa ne ıcıcez acaba
hoşgeldin bebeğimMerhaba hanımlar bende bugün keseyi gördüm aslında kalp atışından sonra gelecektim ama bir hafta sonra çağırdı doktor
Yaşım 36
SAT:15 temmuz
Keseyi 6+3 de bugün görmüş oldum kalp atışı da inşallah haftaya
İlk gebeliğim.
Rabbim hepimize sağlıklı bir hamilelik nasip etsin,vakti geldiğinde sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah
Hali beni de eklersin canım
Ben de en çok önerilen şeylerden diye biliyordum. Meyvelileri sıkıntı ama sadesini günde 1 tane için diyorlardi. Şaşırdım şimdi. Ne içeceğiz hakikatenMaden suyu da yoksa ne ıcıcez acaba
Doktorunuza sorun en iyisi kızlar büyük ihtimalle günde 1 taneyi sorun yapmaz daha fazla içen varsa uyarmak istedim dediğim gibi ben de yeni okudumBen de en çok önerilen şeylerden diye biliyordum. Meyvelileri sıkıntı ama sadesini günde 1 tane için diyorlardi. Şaşırdım şimdi. Ne içeceğiz hakikaten
merhaba benide ekler misiniz? :)
yaşım : 30
ilk hamileliğim
sat : 14 TEmmuz
kese:4 hafta 5 günlükken görülmüştü
ya ayrıca benim kafama çok takıldı sürekli kan testi vermemiz gerekiyor mu ? gidip bu akşam vereyim mi ?
ay çok teşekkür ederim Allah razı olsun kaç gündür aklıma takıldıHayırlısı olsun tebrik ederim kan testini beta hcg düzenli artıyor mu diye veriyor veren kişiler kimyasal gebelik mi değil mi diye ama sizin kese görünmüş zaten kan vermenize gerek yok doktor istemediği sürece. Bundan sonraki heyecan kalp atışı duymak olacak sizde
O tarz yağlar tüğlenme yapıyor diyorlar ondan korktum bi marka var jel onu almayı düşünüyorumBadem yagini tavsiye ederim.
Annisler aclik durumunuz nasil? Ben cok hizli acikiyorum ve aclik hissi sanki birden geliyor. Söyle söyleyeyim bir kedi midemi cirmikliyor sanki Aclik hissettigim anda da mide bulantisi geliyor. Ben hep yiycem mi ya, zaten istahim cok acik bunu nasil kontrol altina alabilirim ?
benimde sürekli bulantım var yaBen de bunu sormuştum, midem çok kötü benim, iştahım kapandı yemiyorum hiçbir şey nasıl olacak böyle bilmiyorum son 2 gündür suyu bile zorla içiyorum
benimde sürekli bulantım var ya
kız olurmuş çok bulantı da öyle bir şey bilen var mı
Annisler aclik durumunuz nasil? Ben cok hizli acikiyorum ve aclik hissi sanki birden geliyor. Söyle söyleyeyim bir kedi midemi cirmikliyor sanki Aclik hissettigim anda da mide bulantisi geliyor. Ben hep yiycem mi ya, zaten istahim cok acik bunu nasil kontrol altina alabilirim ?
Hayırlı olsun Doktor ne dedi ki? 4 gün geçmiş aradan keşke yine gitseydiniz ya da başka bir doktora?Kızlar merhaba bana da cevap verirseniz sevinirim. Tüp bebek annesi Olcam Allah nasip ederse. Transfer tarihime göre bugün 7+3. 6+6 da doktora gittim kalp atışı duyulmadı ama yolk saç oluşmuştu doktor olumsuz konuştu sizler de bu zamanda duymayan var mı
aa hemen neden olumsuz konuşuyor ki.. kese 20 mm olduğunda kalp atışı duyulur dedi bana dr. bu hafta artık kalp duyulur. bende perşembe gidicem kalp atışı için.Kızlar merhaba bana da cevap verirseniz sevinirim. Tüp bebek annesi Olcam Allah nasip ederse. Transfer tarihime göre bugün 7+3. 6+6 da doktora gittim kalp atışı duyulmadı ama yolk saç oluşmuştu doktor olumsuz konuştu sizler de bu zamanda duymayan var mı
ben ilk hamileliğimde doğum yaptıktan sonra bile kustum kesintisiz ve oğlum oldu şuan henüz başlamadı . 7 haftalığımbenimde sürekli bulantım var ya
kız olurmuş çok bulantı da öyle bir şey bilen var mı