2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben dün başka doktora gittim o dediki bu haftalarda bebiş çok hızlı büyüyor idrar yolları enfeksiyonu, kasık ağrısı, bel ağrısı gibi şikayetler çok olacak dedi. Dinlen ve bol su iç dedi bilgi vermek istedim. İndan ister istemez korkuyor çünkü. Rabbim şifalar bersin hepimize

Öyle yapim eniyisi

Ben hem devlete gem özele gidiyorum, detaylıyı 22. Haftada bakacağız demişlerdi bana, açıkçası orada olan detaylıdan ziyade dışarıdan tavsiye edilen bir doktordan aldım randevu, ona gideceğim ama orada yaptıranlar vardı memnundu herkes ilgileniyorlardı

Canım çok çok geçmiş olsun. allah acil şifa versin de hemencecik toparlan. Benim de ödüm kopuyor bu virüslerden, ilaç da kullanılmıyor gerçekten. Bizim korunmamızla da bitmiyor. Eşimiz, annemiz, kardeşimiz herkesin dikkat etmesi lazım aslında. Eve virüsü kimin getireceği meçhul.

Ben artık maske ile giriyorum markete vs. Toplu yerlere. Şimdi eşim İstanbul'a fuara gitti ve ödüm kopuyor o kalabalıkta virüs bulaşır ve eve getirirse diye.

Canım çok geçmiş olsun sana da. Ay resmen hastalık mevsimine girdik.

Çok geçmiş olsun canım, Allah gerçekten bizleri korusun şu süreçte çok dikkatli olmamız gerekiyor, bazen ne kadar dikkat etsek de geleceği varsa da geliyor böyle işte, çok korkmuş olmalısın, Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah

Kızlar bugün kontrole gittik 19+4 tüm 20+1 gözüktü ultrasonda ilerden gidiyor detaylıya nezaman gideyim sizce

Ben hem özele gel devlete gidiyorum canım, devlet bana 22. Hafta dedi, özele de kendim 20+5 olarak almıştım ama sanırım 1 hafta önde gittiği için 21+4 gibi olacağım cihazdan cihaza da farklılık gösterebilir demişti doktorum 20 ila 22 arasında yapılıyor

Benim hep ağrılarım var, bazen yemek yemek için masaya oturuyorum kalıyorum masada kalkamıyorum, kalçama ağrı giriyor, Allah hepimize kolaylık versin

doğumda eşi yanında kalan var mı ?
ben annem kalsın istemiyorum. acaba idare edebilir miyiz ?

B
Ben eşimle tektik ağlıyordu bebiş hemde çok ama sadece arayıp bilgi aldım isterdim yanımda biri olsun ama kimse gelmedi sadece ilk yıkamaları için biri olsun istiyor insan

bir aksilik çıkmazsa benim eşim kalacak, annemleri istemiyorum kesin sinirimi bozucak bi hareketleri olur tatsızlık çıkar

Sağol kuzum. Haklısın çevremizdeki herkesin dikkat etmesi gerekiyor. Bizim bağışıklığımız düşük olduğu için virüslere de açık oluyoruz haliyle. Maske kullanman mantıklı. İnşallah eşinde sağlıkla döner

Sağol canım. Korktum evet Allah kimselere yaşatmasın. İster istemez en kötüsü aklına geliyor insanın. Sağlıkla kucağımıza alalım, büyütelim bebeklerimizi inşallah. Rabbim hepimizi korusun bebeklerimizi bize, bizi bebeklerimize bağışlasın

Benimkinde nasipse hem eşim hem annem kalacak. Sıkıntı olmuyor 1 den fazla kişi kalınca. Zaten sabaha kadar kimse uyumuyor. Her odadan bebek ağlaması sesi. Saat başı anne ve bebek hemşireleri gelip gelipr kontrol yapıyolar. Yürümen gerekiyor vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…