• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

hanımlar meraba 17+4hamileyim yataktan kalkarken falan karnım acıyor bazen arar ara karnım agrıyor geceleri sırtım agrıyor normalmi acaba yarın randevum var cinsiyetini ögrenceğim 14 haftalıkken gitti kızavbenziyor denildi bakalım yarın ne diyolar 🧚‍♂️herkese saglıklı hamişlikler dilerimm ❣️💕💞
Canım ben dün başka doktora gittim o dediki bu haftalarda bebiş çok hızlı büyüyor idrar yolları enfeksiyonu, kasık ağrısı, bel ağrısı gibi şikayetler çok olacak dedi. Dinlen ve bol su iç dedi bilgi vermek istedim. İndan ister istemez korkuyor çünkü. Rabbim şifalar bersin hepimize 🤍

Karanfil bu durumda fayda etmez. Hamilelikte karanfilde kullanilmiyor diye biliyorum ben. Pazartesiye kadar cok vakit var. Hafta sonu gelmeden kabul edecek bir yer yokmu? Veya en azindan sürekli gittigin dishekimiyse eger, yarin sanada bir antibiotik versin. Pazartesi cekim olur
Öyle yapim eniyisi

Kızlar sizin de görüşünüzü alayım. Şu ana kadar özel hastanede gittim hep kontrollerime. Ama gittiğim özel acıbadem medicana gibi bi yer değil yani ortalama yerler. Detaylı ultrasona vasat bi hastanede para vermek mantıksız geliyor. O yüzden zeynep kamile normal doktor muayenesi aldım perinatoloji yönlendirmesi yapması için sonrasında da randevu alıp yine zeynep kamilde yaptırayım diyorum detaylı ultrasonu. Devlette detaylı yaptıran tanıdığınız var mı nasıl memnun kaldılar mı?

Ben hem devlete gem özele gidiyorum, detaylıyı 22. Haftada bakacağız demişlerdi bana, açıkçası orada olan detaylıdan ziyade dışarıdan tavsiye edilen bir doktordan aldım randevu, ona gideceğim ama orada yaptıranlar vardı memnundu herkes ilgileniyorlardı

Kızlar geçen hafta yazmıştım. Çok ağır grip geçiriyorum diye. Sonrasında daha da kötü oldum. Bir hafta evde yattım. Koku da gitti test yapmadılar ama koronavirüstü galiba.
Tam iyileştim diye düşünürken bugün öğle namazını kılmak için abdest alacağım sırada kanama gördüm. Adet başlangıcı gibiydi. Apar topar doktora gittik Progestan başladı.

Yaşadıklarımı yaşamayın diye yazıyorum
Siz siz olun dikkat edin kendinize. Çok fena salgın var. İlaç kullanamıyorsunuz, bitkisel çaylardan faydalanamıyorsunuz😔
Kalabalık ortamlara girerken dikkatli olun. Hastalanmamaya çalışın. Hepiniz Allah’a emanet olun.
Canım çok çok geçmiş olsun. allah acil şifa versin de hemencecik toparlan. Benim de ödüm kopuyor bu virüslerden, ilaç da kullanılmıyor gerçekten. Bizim korunmamızla da bitmiyor. Eşimiz, annemiz, kardeşimiz herkesin dikkat etmesi lazım aslında. Eve virüsü kimin getireceği meçhul.

Ben artık maske ile giriyorum markete vs. Toplu yerlere. Şimdi eşim İstanbul'a fuara gitti ve ödüm kopuyor o kalabalıkta virüs bulaşır ve eve getirirse diye.

Cok gecmis olsun.
Ben de idrar yolu enfeksiyonu geçirdim böbrek taşı kaynaklı. Mecburen antibiyotik kullandım. Antibiyotik tam bittikten sonra sinüzit oldum. 2 hafta deli gibi öksürdüm, geniz akıntısından boğuldum.
Yeni yeni onu atlatıyorum derken onceki gece bir mide agrisi basladi. Dun bütün gün kivrandim, gece sabaha kadar kivrandim. Çok şükür bugun iyiyim.
Hic bu kadar üst üste gelmemişti. Sag salim doğururuz inşallah hepimiz.
Korona yine cok arttı özellikle kontrollere giderken maske takmamiz iyi olur.
Canım çok geçmiş olsun sana da. Ay resmen hastalık mevsimine girdik. 🥺

Kızlar geçen hafta yazmıştım. Çok ağır grip geçiriyorum diye. Sonrasında daha da kötü oldum. Bir hafta evde yattım. Koku da gitti test yapmadılar ama koronavirüstü galiba.
Tam iyileştim diye düşünürken bugün öğle namazını kılmak için abdest alacağım sırada kanama gördüm. Adet başlangıcı gibiydi. Apar topar doktora gittik Progestan başladı.

Yaşadıklarımı yaşamayın diye yazıyorum
Siz siz olun dikkat edin kendinize. Çok fena salgın var. İlaç kullanamıyorsunuz, bitkisel çaylardan faydalanamıyorsunuz😔
Kalabalık ortamlara girerken dikkatli olun. Hastalanmamaya çalışın. Hepiniz Allah’a emanet olun.

Çok geçmiş olsun canım, Allah gerçekten bizleri korusun şu süreçte çok dikkatli olmamız gerekiyor, bazen ne kadar dikkat etsek de geleceği varsa da geliyor böyle işte, çok korkmuş olmalısın, Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah 🙏🏻💐

Kızlar bugün kontrole gittik 19+4 tüm 20+1 gözüktü ultrasonda ilerden gidiyor detaylıya nezaman gideyim sizce

Ben hem özele gel devlete gidiyorum canım, devlet bana 22. Hafta dedi, özele de kendim 20+5 olarak almıştım ama sanırım 1 hafta önde gittiği için 21+4 gibi olacağım cihazdan cihaza da farklılık gösterebilir demişti doktorum 20 ila 22 arasında yapılıyor

hanımlar meraba 17+4hamileyim yataktan kalkarken falan karnım acıyor bazen arar ara karnım agrıyor geceleri sırtım agrıyor normalmi acaba yarın randevum var cinsiyetini ögrenceğim 14 haftalıkken gitti kızavbenziyor denildi bakalım yarın ne diyolar 🧚‍♂️herkese saglıklı hamişlikler dilerimm ❣️💕💞

Benim hep ağrılarım var, bazen yemek yemek için masaya oturuyorum kalıyorum masada kalkamıyorum, kalçama ağrı giriyor, Allah hepimize kolaylık versin 🙏🏻💐

doğumda eşi yanında kalan var mı ?
ben annem kalsın istemiyorum. acaba idare edebilir miyiz ?

B
Ben eşimle tektik ağlıyordu bebiş hemde çok ama sadece arayıp bilgi aldım isterdim yanımda biri olsun ama kimse gelmedi sadece ilk yıkamaları için biri olsun istiyor insan

bir aksilik çıkmazsa benim eşim kalacak, annemleri istemiyorum kesin sinirimi bozucak bi hareketleri olur tatsızlık çıkar 😂

Canım çok çok geçmiş olsun. allah acil şifa versin de hemencecik toparlan. Benim de ödüm kopuyor bu virüslerden, ilaç da kullanılmıyor gerçekten. Bizim korunmamızla da bitmiyor. Eşimiz, annemiz, kardeşimiz herkesin dikkat etmesi lazım aslında. Eve virüsü kimin getireceği meçhul.

Ben artık maske ile giriyorum markete vs. Toplu yerlere. Şimdi eşim İstanbul'a fuara gitti ve ödüm kopuyor o kalabalıkta virüs bulaşır ve eve getirirse diye.
Sağol kuzum. Haklısın çevremizdeki herkesin dikkat etmesi gerekiyor. Bizim bağışıklığımız düşük olduğu için virüslere de açık oluyoruz haliyle. Maske kullanman mantıklı. İnşallah eşinde sağlıkla döner😊

Çok geçmiş olsun canım, Allah gerçekten bizleri korusun şu süreçte çok dikkatli olmamız gerekiyor, bazen ne kadar dikkat etsek de geleceği varsa da geliyor böyle işte, çok korkmuş olmalısın, Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah 🙏🏻💐
Sağol canım. Korktum evet Allah kimselere yaşatmasın. İster istemez en kötüsü aklına geliyor insanın. Sağlıkla kucağımıza alalım, büyütelim bebeklerimizi inşallah. Rabbim hepimizi korusun bebeklerimizi bize, bizi bebeklerimize bağışlasın 🙏

Benimkinde nasipse hem eşim hem annem kalacak. Sıkıntı olmuyor 1 den fazla kişi kalınca. Zaten sabaha kadar kimse uyumuyor. Her odadan bebek ağlaması sesi. Saat başı anne ve bebek hemşireleri gelip gelipr kontrol yapıyolar. Yürümen gerekiyor vs.

Back