• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Hanımlar 20 ilk dişim hamile kalmadan önce çekilmesi lazımdı randevu bulamadım için kalmıştı uzun zamandan beri düzgün yatmayan ben yeni uykum düzeldi ama bu seferde dişim ağrıyor of of oarol hiç etkili değil ben yapim yaaaa
Acaba karanfil yağı kullanabilir misin ya da karanfilin kendisini?

Kızlar sizin de görüşünüzü alayım. Şu ana kadar özel hastanede gittim hep kontrollerime. Ama gittiğim özel acıbadem medicana gibi bi yer değil yani ortalama yerler. Detaylı ultrasona vasat bi hastanede para vermek mantıksız geliyor. O yüzden zeynep kamile normal doktor muayenesi aldım perinatoloji yönlendirmesi yapması için sonrasında da randevu alıp yine zeynep kamilde yaptırayım diyorum detaylı ultrasonu. Devlette detaylı yaptıran tanıdığınız var mı nasıl memnun kaldılar mı?

56 dan 60 a gelmısım bayadır tartı pili yoktu masallah kaç kg alcaz acaba biz

Kız ben ilk hamileliğimde canavar gibiydim ya son iki ay ağırlaşmıştım bunda son aylarımı düşünemiyorum 🫠
Kendini yatağa atmak nasıl, güzel mi 😂
Ahahahahah kıyamam sanaaaa kendini yatağa da atamıyorsun 🙈🙈 teyzesi yok mu kuzum oğluşunun bedava bakıcı teyze çağırsan 😂😂😂

Ahahahahah kıyamam sanaaaa kendini yatağa da atamıyorsun 🙈🙈 teyzesi yok mu kuzum oğluşunun bedava bakıcı teyze çağırsan 😂😂😂
Ablam var ama onun da çocukları var, biri okullu, mesafemiz de var biraz zaten oğlum bana o kadar düşkün ki kimseye baktırmaz kendini ben evdeyken 😅 Yengeç burcu bebesi 🫠

Kızlar sizin de görüşünüzü alayım. Şu ana kadar özel hastanede gittim hep kontrollerime. Ama gittiğim özel acıbadem medicana gibi bi yer değil yani ortalama yerler. Detaylı ultrasona vasat bi hastanede para vermek mantıksız geliyor. O yüzden zeynep kamile normal doktor muayenesi aldım perinatoloji yönlendirmesi yapması için sonrasında da randevu alıp yine zeynep kamilde yaptırayım diyorum detaylı ultrasonu. Devlette detaylı yaptıran tanıdığınız var mı nasıl memnun kaldılar mı?
Canım bilgim yok ama ne kadar kötü olabilir ki, baktın içine sinmedi tatmin edici bir muayene değildi senin için ona göre bütçeni zorlayarak bir doktor seçer ikinci bir görüş alırsın 🌸

Hanımlar 20 ilk dişim hamile kalmadan önce çekilmesi lazımdı randevu bulamadım için kalmıştı uzun zamandan beri düzgün yatmayan ben yeni uykum düzeldi ama bu seferde dişim ağrıyor of of oarol hiç etkili değil ben yapim yaaaa
Ben bugün 20lik çektirdim antibiyotik kullandım önce

20lik dişte pek fayda etmedi yine de yağını alayım 🥺
Karanfil bu durumda fayda etmez. Hamilelikte karanfilde kullanilmiyor diye biliyorum ben. Pazartesiye kadar cok vakit var. Hafta sonu gelmeden kabul edecek bir yer yokmu? Veya en azindan sürekli gittigin dishekimiyse eger, yarin sanada bir antibiotik versin. Pazartesi cekim olur

Offf kötü bi haberim var kaşınan yerler çatlıyor diğer çocuklarımda da kalçam kaşınmıştı çatlamıstı bunda da gece bi kaşındım eşim uyuz mu oldun diyo😂😂😂
Yandık o zaman kaşınmayan yerim yok 🥹 bide lierac aldım paraya kıyıp

Benım de bir seyler var sanırım kültür verdım baaklım nolcak allah sifa versin hepımıze
Amin kuzum doktorum izinde olduğu için başka doktora gitmiştim o dediki bu haftalarda bebek çok hızlı büyüyor bunların yaşanması normal dedi çok yorulma bugünlerde dedi bilgin olsun seninde kuzum. Allah şifalar versin cümlemize 🤍

Benim testi ürologum istemişti. Once acile gitmistim ben idrarda kanamam olmustu. Sonucu göstermek için urologuma gidince hafif enfeksiyon var ama kültür yapmadan antibiyotik vermeyeyim dedi. Ben bekledim kultur sonucunu. Sonucta bakteri üremesi cikinca kullandim mecburen antibiyotigi.
Bende ates yoktu ama halsizdim. İdrarda kanama, kasik, karin ve bel agrisi vardı.
Allah şifalar versin canım bakalım bizde verdik ne çıkcak bende bekleyeyim o zaman teşekkür ederim bilgiler için 🤍

Kızlar benim karnım çıktı iyice, Bugün arkadaslarimla buluştum fotoğraf cekildik, instagrama attım herkes hamile misin yazmış bende doğruyu söyledim artık, 4. Ay bitti 5. Aya girdim zaten disarda gören herkes anlıyor, akşam eve geldim 6 dan bu saate kadar kafamı kaldiramadm nazar duasi açtım ay söylesek bi dert söylemesek içimde kalıyor insan paylaşmak istiyor fotoğraf falan. Aman yarabbi ya. Bir de benim yıldızım çok düşük hemen etkileniyorum. Kendime gelmeye çalışıyorum 6 dan beri hala gelemedim
Canım ayetel kursi 👍 her an oku inşaAllah zırhtır 🤍

Back