- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Canım yeterince su tüketiyor musun? bir de kullandığın krem dokunuyor olabilir mi acaba?Kızlar bir haftadır acayip kaşınıyorum ya. Göbüşüm ve memiktolarim öyle tatlı tatlı kaşınıyor ki yani kendime hakim olamasam yara olur. 10. Haftadan beri kremlenip güreşçiler gibi yağlanıyorum, kuru değil yani daha napayim ki
Offf o kadar değişik oluyor ki, karnımın içten genleştigini hissediyorum ciddi ciddi böyle açılıyor sanki cicek açar gibi ay nasil tarif edeyim bilemedim de.. o histen birkac saniye sonra kaşınma başlıyor. Tatlı tatlı hem de ben de kabuk yapmaktan korkuyorumBen de öyleyim göbeğimin iki yanınıda kaşıttım, kabuk bağlar gibi oldu hatta, yağlıyordum aslında ama çatlak kremleri aldım şimdi de, benim hamilelikten önce hiç göbeğim yoktu, memiktolarım geçmiyor ama sürekli sağ tarafta ki kaşınıyor bir tek kantaron yağı var o sakinleşitiriyor ne sürdüysem geçmedi
Suyu önceden de cok tuketirdim. Kremi ben de düşündüm ama memislere ayrı göbüşe ayrı kullanıyorum. Daha önce hamilelik geçirmiş iş arkadaşlarım, annem falan göbek büyürken çok kaşınır diyorlar ama bakalım.Canım yeterince su tüketiyor musun? bir de kullandığın krem dokunuyor olabilir mi acaba?
Offf o kadar değişik oluyor ki, karnımın içten genleştigini hissediyorum ciddi ciddi böyle açılıyor sanki cicek açar gibi ay nasil tarif edeyim bilemedim de.. o histen birkac saniye sonra kaşınma başlıyor. Tatlı tatlı hem de ben de kabuk yapmaktan korkuyorumbu hafta kontrolüm var, ebeme söylemem lazım buna yönelik bir şey vermesi lazım sanırım, çünkü normal çatlak kremleri yeterli gelmiyor.
Bize de yaz ebenin önerdiği ürünüOfff o kadar değişik oluyor ki, karnımın içten genleştigini hissediyorum ciddi ciddi böyle açılıyor sanki cicek açar gibi ay nasil tarif edeyim bilemedim de.. o histen birkac saniye sonra kaşınma başlıyor. Tatlı tatlı hem de ben de kabuk yapmaktan korkuyorumbu hafta kontrolüm var, ebeme söylemem lazım buna yönelik bir şey vermesi lazım sanırım, çünkü normal çatlak kremleri yeterli gelmiyor.
Kefir denenden nefret ettim özür dilerim o kadar şişiriyor ki midemi günlerce patlayacak mis gibi şiş geziyorum sonrada ağrı yapıyorBen de birkaç gündür yapamıyorum ama sürekli katı beslendim ve birkaç gündür kefir de içmedim, sanki kefir içince çok faydasını gördüğüme inanıyorum, vajinal akıntı içinde, doğal, cam şişede alıyorum kefiri, deneyebilirsin canım
Benimde göğüs ucum aşırı kaşınıyor sanki kaşırken kopartcakmisim gibi korkudan kasiyamiyorumGöbeğim pek kaşınmıyo ama göğüslerim çok kaşınıyo bi kaç gündür. Yağ, krem Kullanıyorum ama kaşımamak için zor tutuyorum kendimi.
Bende öyleyim sürekli ağzıma acı su geliyor çözüm bulamadım ama meyve rahatlatiyorKızlar 19+2 günlüğüm bende 2 gündür midem yanıyor su içiyorum boğazım yanıyor resmen mide ekşimesi bulantı boğazıma kadar gelen bi yanma hissi yani tuhaf şeyleryaşayan varmı aranızda ne iyi geliyor
Cok gecmis olsun.Kızlar geçen hafta yazmıştım. Çok ağır grip geçiriyorum diye. Sonrasında daha da kötü oldum. Bir hafta evde yattım. Koku da gitti test yapmadılar ama koronavirüstü galiba.
Tam iyileştim diye düşünürken bugün öğle namazını kılmak için abdest alacağım sırada kanama gördüm. Adet başlangıcı gibiydi. Apar topar doktora gittik Progestan başladı.
Yaşadıklarımı yaşamayın diye yazıyorum
Siz siz olun dikkat edin kendinize. Çok fena salgın var. İlaç kullanamıyorsunuz, bitkisel çaylardan faydalanamıyorsunuz
Kalabalık ortamlara girerken dikkatli olun. Hastalanmamaya çalışın. Hepiniz Allah’a emanet olun.
Çok geçmiş olsun canım, şimdi iyisin değil mi bir sorun yok?Kızlar geçen hafta yazmıştım. Çok ağır grip geçiriyorum diye. Sonrasında daha da kötü oldum. Bir hafta evde yattım. Koku da gitti test yapmadılar ama koronavirüstü galiba.
Tam iyileştim diye düşünürken bugün öğle namazını kılmak için abdest alacağım sırada kanama gördüm. Adet başlangıcı gibiydi. Apar topar doktora gittik Progestan başladı.
Siz siz olun dikkat edin kendinize. Çok fena salgın var. İlaç kullanamıyorsunuz, bitkisel çaylardan faydalanamıyorsunuz
Kalabalık ortamlara girerken dikkatli olun. Hastalanmamaya çalışın. Hepiniz Allah’a emanet olun.
Özellikle elma ve muz iyi geliyor. Bir de süt.Bende öyleyim sürekli ağzıma acı su geliyor çözüm bulamadım ama meyve rahatlatiyor
Size de çok geçmiş olsun, kalabalık ortamlarda maske takmak gerekiyor haklısınız.Cok gecmis olsun.
Ben de idrar yolu enfeksiyonu geçirdim böbrek taşı kaynaklı. Mecburen antibiyotik kullandım. Antibiyotik tam bittikten sonra sinüzit oldum. 2 hafta deli gibi öksürdüm, geniz akıntısından boğuldum.
Yeni yeni onu atlatıyorum derken onceki gece bir mide agrisi basladi. Dun bütün gün kivrandim, gece sabaha kadar kivrandim. Çok şükür bugun iyiyim.
Hic bu kadar üst üste gelmemişti. Sag salim doğururuz inşallah hepimiz.
Korona yine cok arttı özellikle kontrollere giderken maske takmamiz iyi olur.
Çok geçmiş olsun canım, nasılsınız peki?Kızlar geçen hafta yazmıştım. Çok ağır grip geçiriyorum diye. Sonrasında daha da kötü oldum. Bir hafta evde yattım. Koku da gitti test yapmadılar ama koronavirüstü galiba.
Cok tesekkur ederim. Ben mecburen insan icindeyim ama hastane gibi ortamlarda insanin ne kapacagi belli olmuyor.Size de çok geçmiş olsun, kalabalık ortamlarda maske takmak gerekiyor haklısınız.
Çok geçmiş olsun. Gerçekten geldi mi üst üste geliyor. Bende çok öksürdüm. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahCok gecmis olsun.
Ben de idrar yolu enfeksiyonu geçirdim böbrek taşı kaynaklı. Mecburen antibiyotik kullandım. Antibiyotik tam bittikten sonra sinüzit oldum. 2 hafta deli gibi öksürdüm, geniz akıntısından boğuldum.
Yeni yeni onu atlatıyorum derken onceki gece bir mide agrisi basladi. Dun bütün gün kivrandim, gece sabaha kadar kivrandim. Çok şükür bugun iyiyim.
Hic bu kadar üst üste gelmemişti. Sag salim doğururuz inşallah hepimiz.
Korona yine cok arttı özellikle kontrollere giderken maske takmamiz iyi olur.
Çok geçmiş olsun canım, şimdi iyisin değil mi bir sorun yok?
Sağ olun kızlar iyiyim ama çok korktum. Kanamayı görünce ne yapacağımı bilemedim. Allah sizlere yaşatmasınÇok geçmiş olsun canım, nasılsınız peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?