Hayırlı olsun cnm hangisini aldınKızlar merhaba hatırlıyor musunuz alışveriş yapmak hiç istemiyorum demiştim. Ablamla bugün ilk çıktığım alışverişte bebek arabasını almam peki benimbir insan bebek arabasına aşık olur mu oldum…
Yazdım kuzum nir önceki sayfalarda ismini söylediler ama hala ne aldım bilmiyorum bugün ablam benim yerime baya bir sunum yaptı kucaladı benden daha hevesli teyze oluyorum diye eşimde beğendi gerçi beğenmese ne olcek ben beğendikten sonraHayırlı olsun cnm hangisini aldın
Bagi neo modelin adı kuzumYazdım kuzum nir önceki sayfalarda ismini söylediler ama hala ne aldım bilmiyorum bugün ablam benim yerime baya bir sunum yaptı kucaladı benden daha hevesli teyze oluyorum diye eşimde beğendi gerçi beğenmese ne olcek ben beğendikten sonrasana da atayım dur aldık görgüsüz gibi herkese atıyorum zaten
Çok güzel cnm güle güle kullan ben cok kararsızım markalarıda cok bilmiyorum birde pişer almak lazımmı onu merak ediyorum gereklimi cokYazdım kuzum nir önceki sayfalarda ismini söylediler ama hala ne aldım bilmiyorum bugün ablam benim yerime baya bir sunum yaptı kucaladı benden daha hevesli teyze oluyorum diye eşimde beğendi gerçi beğenmese ne olcek ben beğendikten sonrasana da atayım dur aldık görgüsüz gibi herkese atıyorum zaten
Teşekkür ediyorum canım valla soran olursa artık ezberledim sanırımBagi neo modelin adı kuzum
İlk 6 ay ana kucağı gerekiyormuş sonra da oto koltuğu almak lazımmış ablam bana bugün bi alınacaklar listesi yaptı ya ben sığ sularda yüzüyormuşum o neymiş bir de zaruret imiş hepsi gereksiz bişi yazmamış. Bir sayfaÇok güzel cnm güle güle kullan ben cok kararsızım markalarıda cok bilmiyorum birde pişer almak lazımmı onu merak ediyorum gereklimi cok
Gecmıs olsun iyiki yazdın canıms çatlak kremisimi surmeyı unutmusumKızlar bir haftadır acayip kaşınıyorum ya. Göbüşüm ve memiktolarim öyle tatlı tatlı kaşınıyor ki yani kendime hakim olamasam yara olur. 10. Haftadan beri kremlenip güreşçiler gibi yağlanıyorum, kuru değil yani daha napayim ki
Kızlar bir haftadır acayip kaşınıyorum ya. Göbüşüm ve memiktolarim öyle tatlı tatlı kaşınıyor ki yani kendime hakim olamasam yara olur. 10. Haftadan beri kremlenip güreşçiler gibi yağlanıyorum, kuru değil yani daha napayim ki
Bir de benım sırtımda kararma kasınma oluyor gebe olmadan önce deKızlar bir haftadır acayip kaşınıyorum ya. Göbüşüm ve memiktolarim öyle tatlı tatlı kaşınıyor ki yani kendime hakim olamasam yara olur. 10. Haftadan beri kremlenip güreşçiler gibi yağlanıyorum, kuru değil yani daha napayim ki
Offf kötü bi haberim var kaşınan yerler çatlıyor diğer çocuklarımda da kalçam kaşınmıştı çatlamıstı bunda da gece bi kaşındım eşim uyuz mu oldun diyoKızlar bir haftadır acayip kaşınıyorum ya. Göbüşüm ve memiktolarim öyle tatlı tatlı kaşınıyor ki yani kendime hakim olamasam yara olur. 10. Haftadan beri kremlenip güreşçiler gibi yağlanıyorum, kuru değil yani daha napayim ki
Hangi marka hangi model bu arabaE bebekte yüzde 25 indirim var kız koşya çok şaşırdım 10.400 e düşmüş, aldım daha uygun fiyatlılar vardı açıkçası ama hantal geldi adam anlatınca alıyorum dedim tek el çok basit hafif birde
Turşu şalgam suyu ya da tuzluyu abartınca şişiyor benim de. Tuzluları olabildiğince erken vakitte yiyip üstüne bolca su iç çözer sanırımAyakları şişip ödem toplayan var mı? Şimdi yatağa uzandım ve ayaklarımı görünce şok oldumresmen tombik tombik parmaklarım ve ayağım. 4.aydan böyle şişmesi normaldir umarım
E kaç aydır bu forumdayiz, sizin ne diyceğnizi çok iyi biliyorum ben, içi dolgulu kurabiyeler siziYaglaniyorun dedigin an bizim cevaplar tukendi
Kızlar bir haftadır acayip kaşınıyorum ya. Göbüşüm ve memiktolarim öyle tatlı tatlı kaşınıyor ki yani kendime hakim olamasam yara olur. 10. Haftadan beri kremlenip güreşçiler gibi yağlanıyorum, kuru değil yani daha napayim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?