2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzum tam olarak bu dediğini yaşıyorum ben. Özellikle 8 dersim varsa bazen 6 dersim varken de oluyor. Sert bir yerde oturunca özellikle çok oluyor. Evdeysem yatıyorsam çok şükür yine iyiyim. Bir gün o acıdan ağladım ben arabaya oturamadım bacağım kalkmadı. İnemedim. Yatağa yatamadım. Çok zorluyor beni öyle olunca

Hangisine aşık oldun kuzum güzel günlerde kullanın

Amin canım inşallah ben de öyle yapacağım yüksek ihtimal cesaret edip alışverişe bir başlayabilirsem

Ama ne yapacağım bilmiyorum, dün yemek masasından kalkamadım eşim kucağına aldı beni, adamın beli sakatlanacak, sürekli ağrım var, nasıl geçecek zaman böyle bilmiyorum, Allah gerçekten yardımcımız olsun Allahtan sağ bacağım normalde de sürekli onun üzerine yükleniyorum bu sefer de

Size güzel ve hoş bir anı anlatayım kızlar;

Dün akşam eşimle film izliyoruz, eşime bebeğimizle konuş o artık seni duyuyor, sesini tanısın dedim, eşimde böyle kulağını karnıma koydu, oğluşum diye sesleniyor ona, buradaysan bir tepki ver dedi, demesiyle bir tekmeyi kulağına yemesi bir oldu, hafta sonu çok az hareket etti diye çok endişelendim rahatladım akşamına, bu ilk hissettiği tepki oldu eşimin artık göbek hizamda hissediyorum hareketlerini

Kuzum tek çare yatmak. Öyle olduğum günler eve gelip bi yatıyorum ertesi sabaha kadar. İnan çok iyi biliyorum o ağrıyı. Bana da magnezyum verdi

Eşin hissetti mi hareketi. Benimki de atıyor tekme eşim bakim dedi ama hissedilmez ki dedim. Çünkü elimi koyunca hissetmiyorum ben

Eşin hissetti mi hareketi. Benimki de atıyor tekme eşim bakim dedi ama hissedilmez ki dedim. Çünkü elimi koyunca hissetmiyorum ben

Ben elimi koyunca hissediyorum, hatta karnıma bakınca damar seyirmesi gibi oluyor çok hafif böyle, eşim eliyle hissetmek nasip olmadı kulağına değdi bayağı güçlüydü ama beni hoşlanıyor, 1 hafta önden gidiyor miniğim bazen hiç hareket yok ama hafta sonu hatta hiç hissetmediğim zamanlar oldu çok endişelendim

Oyyy Allah güç kuvvet versin kuzum. Ben de geçen anneme dedim kardeşime hamileyken bana nasıl baktın diye. Koşarak diyor. Ben de enerji yok yani.
Ben de şaşırıyordum eskiden de mecbur olunca her şey yapılıyormuş; yolda yürürken prensesliğimden eşimin elini bırakmazdım ilkinde, şimdi çocuğun peşinden yokuş aşağı koşuyorum

Güle güle kullan

Oturmaktan oluyor kesinlikle, 20 dakikaya bir kalkıp tur atmaya çalış. Bir de benim doktorum çok ağrıdığı günler 2 defa iç magnezyumu dedi

Ben de öyle olunca endişe ediyorum çikolata yiyorum vallahi bugün mesela sabahtan beri tekme atıyor keyfi yerinde galiba

Hangisine aşık oldun kuzum güzel günlerde kullanın
Allah razı olsun canım dur atayım fotosunu çok hafif indirime girmiş baya özellikleri var tek el çift taraflı tam yatabiliyor falan acayip küçük oluyor kapatınca ama ben tabiki bundan önce görüntüsüne aşık oldum zevkler işte diğeri bana çok hantal geldi bu genç işi biraz daha

Eklentiler

• IMG_4410.jpeg
    112 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_4412.jpeg
    125,6 KB · Görüntüleme: 71
Oturmaktan oluyor kesinlikle, 20 dakikaya bir kalkıp tur atmaya çalış. Bir de benim doktorum çok ağrıdığı günler 2 defa iç magnezyumu dedi

Aslında banada 2 defa al dedi ama almak istemiyorum bir taneyi zor içiyorum kocaman hap zaten bugün demir ilaçlarımı ve d vitaminini alacağım bakalım

Yaaa oturmaktan oluyor ama ayağa da zor kalkıyorum bazen öyle acıyor ki. Genelde tahtadayım ama çocuklar yazarken oturuyorum sınıfı dolanmıyorum vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…