- 25 Mayıs 2023
- 510
- 644
- 18
Ama kıyafet konusunu son aylara bıraktım ben canım ama böyle beğenip 1 yaş bişey aldığımda oldu mesela ama kıyafet konusu karmaşık onu anca yılbaşından sonra bakacamKuzu burda okuduğum kadarıyla 0-3 ay az giyiliyormuş 7-8 tane 0-3 ay yeter bence onları uzun kollu tulum şeklinde alırım sanırım iç zibinlarini kısa kollu alabiliriz 3-4 tane,3-4 tane de uzun zıbın. Gerisini de yazlık alırım diyorum ekime kadar yaz ve çoğu marka mesela küçük kalıp 3-6 kalıpla başka bir markanin 6-9 kalıbı aynı oluyor 3-6,6-9 yazlık beğendiğim şeyleri buna göre alırım heralde ya ay ne bileyim beğendiğimi aliyorum işte
Hadi ya hiç dikkat etmemiştimKuzum fiyatları arttırmışlar ama
Allah cennetinde kavuştursun inşallah canım, bu prenseste ablasının eşyalarını giyecek o zaman ilk önceCanım benim çok güzel anlatmissin ama sana bu konuda kıyafet alacaklar yardımcı olabilir benim 2020 de sadece iki ay yasayan bebeğim vardı vefat etti rabbim buna sağlık verirse bu da kız ve kıyafetlerini giydirecem diğer bebeğim yoğun bakım da kaldı kıyafetlerini giydirmek nasip olmadı buna olur inşallah
Kuzu burda okuduğum kadarıyla 0-3 ay az giyiliyormuş 7-8 tane 0-3 ay yeter bence onları uzun kollu tulum şeklinde alırım sanırım iç zibinlarini kısa kollu alabiliriz 3-4 tane,3-4 tane de uzun zıbın. Gerisini de yazlık alırım diyorum ekime kadar yaz ve çoğu marka mesela küçük kalıp 3-6 kalıpla başka bir markanin 6-9 kalıbı aynı oluyor 3-6,6-9 yazlık beğendiğim şeyleri buna göre alırım heralde ya ay ne bileyim beğendiğimi aliyorum işte
Ay vallahi dimi en karışık konu bence kıyafetAma kıyafet konusunu son aylara bıraktım ben canım ama böyle beğenip 1 yaş bişey aldığımda oldu mesela ama kıyafet konusu karmaşık onu anca yılbaşından sonra bakacam
Ben de sabahında pijamalarına bakmıştım da sonra haberi görünce alırım diye girdim bi baktım arttırmışlarHadi ya hiç dikkat etmemiştim
Aynen hediye de çok gelir millet 10 çeşit ayakkabı falan da alıyor o kadar abartmam gibi geliyor ben ya kıyafet konusunuAy vallahi dimi en karışık konu bence kıyafetben de ek gıda şeylerine kadar aldım da kıyafete gelince bir tıkanıyorum bir de sağdan soldan da çok gelecek aman doğru diyorsun valla zıbınları falan alayım gerisi bir şekilde hallolur üstsüz başsız kalmaz heralde yavrularımız Hm deki indirimi bekliyorum bebe şeyleri çok güzel oluyor biraz oradan alırım sanırım
Ben yapabiliyorumKızlar dolandırmadan dümdüz sorucam, kaka yapabiliyo musunuz? Günlerce tuvalete çıkamıyorum sonra çıktığımda da kedilerimden daha minik kaka yapıyorum valla patlamak üzereyim ha. Oh buraya yazdım rahatladım.
Diyetisyenin sana uyguladığı listeyi rica etsem paylaşır mısın fikir olması açısındanKızlar benim diyetisyen doğumdan sonra sana göbek büzüşmesin ve sarkmasın diye korse aldırcaz her hafta onu bir tık daraltcan dedi bu lohusa şeysi omu oluyor yoksa o başka bişi mi? Bu diyetisyen beni mahvediyor arkadaş :) 4 kilo verdim şuan doktorum da memnun bebek geliştiği sürece kilo ver diyor…ki bir hafta nerdeyse önde gidiyor sağlıklı beslenince dedi doktor maşaAllahsize bu lohusa şeysini bir sorayım dedim yoksa o başka bişey mi? Kafamda deli sorular bir sürü şey var yeni isimler duyuyoruz. Bu arada geçen konuştuğumuzda tıbbi süt pompalarından bahsedilmişti. Hastane tipi oda 20.000 miş arkadaş çüş dedim kiralamalar 1000 den başlıyor onu da artık sonraya erteledik. Tüp bebek bize iyi geçirdiği için :) temkinli oluyoruz bakalım. Bir de bu değerlerimiz iyi olmasına rağmen unutkanlık hat safada buda neyin nesi? O konuda bilgisi olan pleas
Daha çok erken zaten yolun yarısı, acele etme çocuk yarın doğmayacakAnammmm ben hiçbir şey almadim kıyafet falan varda bu tarz şeyler yok bende
Diyet listem her hafta değişiyor canım ama şöyle yazıyor;Diyetisyenin sana uyguladığı listeyi rica etsem paylaşır mısın fikir olması açısından
Bu arada akşam yemeğim 18:30 da, sonra bir-bir buçuk saat sonra şekerimi ölçüyorum her gün elhamdulillah 80 lerde çıkıyor 20:30 gibi de süt içip günü kapatıyorum . Listelerim değiştiği için attım eskilerini yoksa atardım sanaDiyetisyenin sana uyguladığı listeyi rica etsem paylaşır mısın fikir olması açısından
Ben aldım canım kesinlikle gerekli bence büyük hastane tipinden çocuklar korkuyor asla taktırmıyor hemde çok gürültülü. Yani lazım olunca da alınabilir bu tür şeyler ama indirime girmisken degerlendirmek daha mantıklı.Nebulizatör alan var mı kızlar ? İndirimde şuan, gerekli bir şey mi
Bu arada bunu çocuk servisinde çalışmış bir hemşire olarak söylüyorumBen aldım canım kesinlikle gerekli bence büyük hastane tipinden çocuklar korkuyor asla taktırmıyor hemde çok gürültülü. Yani lazım olunca da alınabilir bu tür şeyler ama indirime girmisken degerlendirmek daha mantıklı.
Evet bugün yeni bişey daha öğrendim hamdolsunBu arada bunu çocuk servisinde çalışmış bir hemşire olarak söylüyorum
Amin canım evet ins kısmet olurAllah cennetinde kavuştursun inşallah canım, bu prenseste ablasının eşyalarını giyecek o zaman ilk önce
Haklısın canımDaha çok erken zaten yolun yarısı, acele etme çocuk yarın doğmayacak
Online mı diyetisyenin kim?Diyet listem her hafta değişiyor canım ama şöyle yazıyor;
Sabah;
Muhakkak (haşlama veya tavada) yumurta, domates, yeşillik, 1 dilim, peynir, 2 ceviz, 5 zeytin, 2-3 dilim çavdar ekmeği
İlk iki hafta ara öğün 4 yk yoğurt vardı şimdi kaldırdık…
Öğlen;
Önceleri sebze sotelerim vardı, şimdi ben alıştım sadece salata yiyorum canım istemiyorum.
Bir salata önerdi tavsiye ederim tok tutuyor ve acayip lezzetli besleyici;
Yeşillik, haşlanmış 4 yk nohut, 4 yk mercimek, 1 ceviz, 1 dilim peynir, ekşi, yağ tuz
Ara öğün;
İlk iki hafta; bir meyve ile birlikte 4 gün kefir 3 gün 4 yk yoğurt idi. Şuan yoğurt yerine kabızlık olmasın diye probiyotik yoğurt verdi. Meyve ile
Akşam;
İlk 3 hafta canımı çıkardı :)
4 gün bir tabak sebze yemeği+ salata+4 yk yoğurt+ 1 dilim çavdar ekmeği
2 gün balık+ salata
2 gün köfte veya et
Tavuk hormonlu olduğu için yasak bu hafta hindi eti verdi bir gün.
Şuan ise 4 gün balık+et+ hindi
3 gün sebze menüsü
Eğer et yemezsem baklagil yemeği.
Akşam ara öğün süt.
Git gide kabızlık şikayeti artacak dedi kabak önemli biz lif kaynağı hormonlar olmadan dondurucuya koy dedi. Şuan şeker ve kabızlığa yönelik yapıyor karbonhidrat yok hiç patates ile alırsam balık yanında yapıyorum yaparsam
Kızartma yok balık fırında hep.
Ben etçi birisiyim beni sebze ve salata ağlattı belki bana zor gelmiştir :)
Hayır :) her hafta gidip kilo ölçümüm yapılıyor :) diyetisyen Antalya Seda KarabulutOnline mı diyetisyenin kim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?