2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ama kıyafet konusunu son aylara bıraktım ben canım ama böyle beğenip 1 yaş bişey aldığımda oldu mesela ama kıyafet konusu karmaşık onu anca yılbaşından sonra bakacam

Allah cennetinde kavuştursun inşallah canım, bu prenseste ablasının eşyalarını giyecek o zaman ilk önce

Ama kıyafet konusunu son aylara bıraktım ben canım ama böyle beğenip 1 yaş bişey aldığımda oldu mesela ama kıyafet konusu karmaşık onu anca yılbaşından sonra bakacam
Ay vallahi dimi en karışık konu bence kıyafet ben de ek gıda şeylerine kadar aldım da kıyafete gelince bir tıkanıyorum bir de sağdan soldan da çok gelecek aman doğru diyorsun valla zıbınları falan alayım gerisi bir şekilde hallolur üstsüz başsız kalmaz heralde yavrularımız Hm deki indirimi bekliyorum bebe şeyleri çok güzel oluyor biraz oradan alırım sanırım

Aynen hediye de çok gelir millet 10 çeşit ayakkabı falan da alıyor o kadar abartmam gibi geliyor ben ya kıyafet konusunu bakalım son aylara doğru eksikleri alırız işte

Kızlar dolandırmadan dümdüz sorucam, kaka yapabiliyo musunuz? Günlerce tuvalete çıkamıyorum sonra çıktığımda da kedilerimden daha minik kaka yapıyorum valla patlamak üzereyim ha. Oh buraya yazdım rahatladım.

Ben yapabiliyorum demir ilacından dolayı kabızlık oluyor diyorlar, ben daha kullanmaya başlamadım belki ondandır

Diyetisyenin sana uyguladığı listeyi rica etsem paylaşır mısın fikir olması açısından

Diyetisyenin sana uyguladığı listeyi rica etsem paylaşır mısın fikir olması açısından
Diyet listem her hafta değişiyor canım ama şöyle yazıyor;

Sabah;
Muhakkak (haşlama veya tavada) yumurta, domates, yeşillik, 1 dilim, peynir, 2 ceviz, 5 zeytin, 2-3 dilim çavdar ekmeği

İlk iki hafta ara öğün 4 yk yoğurt vardı şimdi kaldırdık…

Öğlen;
Önceleri sebze sotelerim vardı, şimdi ben alıştım sadece salata yiyorum canım istemiyorum.
Bir salata önerdi tavsiye ederim tok tutuyor ve acayip lezzetli besleyici;
Yeşillik, haşlanmış 4 yk nohut, 4 yk mercimek, 1 ceviz, 1 dilim peynir, ekşi, yağ tuz

Ara öğün;
İlk iki hafta; bir meyve ile birlikte 4 gün kefir 3 gün 4 yk yoğurt idi. Şuan yoğurt yerine kabızlık olmasın diye probiyotik yoğurt verdi. Meyve ile

Akşam;
İlk 3 hafta canımı çıkardı :)
4 gün bir tabak sebze yemeği+ salata+4 yk yoğurt+ 1 dilim çavdar ekmeği
2 gün balık+ salata
2 gün köfte veya et
Tavuk hormonlu olduğu için yasak bu hafta hindi eti verdi bir gün.

Şuan ise 4 gün balık+et+ hindi
3 gün sebze menüsü
Eğer et yemezsem baklagil yemeği.

Akşam ara öğün süt.

Git gide kabızlık şikayeti artacak dedi kabak önemli biz lif kaynağı hormonlar olmadan dondurucuya koy dedi. Şuan şeker ve kabızlığa yönelik yapıyor karbonhidrat yok hiç patates ile alırsam balık yanında yapıyorum yaparsam

Kızartma yok balık fırında hep.

Ben etçi birisiyim beni sebze ve salata ağlattı belki bana zor gelmiştir :)

Bu arada akşam yemeğim 18:30 da, sonra bir-bir buçuk saat sonra şekerimi ölçüyorum her gün elhamdulillah 80 lerde çıkıyor 20:30 gibi de süt içip günü kapatıyorum . Listelerim değiştiği için attım eskilerini yoksa atardım sana

Bu arada bunu çocuk servisinde çalışmış bir hemşire olarak söylüyorum

Online mı diyetisyenin kim?

Online mı diyetisyenin kim?
Hayır :) her hafta gidip kilo ölçümüm yapılıyor :) diyetisyen Antalya Seda Karabulut normalde listem var ancak her hafta değişiyor bu şekilde yazma sebebim önceki haftaları attım :) hele hele ilk iki haftayı yırtıp attım ama genel hatları ile bu şekilde yapıyoruz. Ama bundan sonra isterseniz diyetisyenim emek veriyor sonuçta faydalanmak isteyenler için sorup burda birebir atabilirim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…