2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de öyle bir durumdayım, sürekli bir kaybetme duygusu ya da önünü görememe duygusu, kendime söz verdim, anı yaşayacağım zîra istesem de istemesem de zaman akıyor, elimde olan bir şey değil en azından güzel geçirmek istiyorum şu zamanlarımı, sonradan pişman olmamak adına

Anladım peki küçük bi röntgen çekicez dedi doktor o zararlı değil mi dedim normal röntgen kadar değil dedi

Mayıs annesiyim daha cinsiyet öğrenemedim yumurtlamadan önce ilişki olursa kız diyorlar bu teori tutan var mı
Benim de tuttu ovulasyon testi ile takip ediyordum. Pik gördüğüm gün ilişki oldu sadece ve sonuç erkek.
Bir gün pik gördüm

Demirle magnezyumu aynı anda içme dedi bir de doktor bana birini sabah birini akşam alıcam. Demirden çok korkuyorum fena kabızlık yapıyor bende
demir eğer yan etki yaparsa bende ferrum yapmıştı, ferifer kaşık formuna geçtim şimdi sorun yaşamıyorum aklında bulunsun canım. birde c vitamini demirin emilimini artırıyor, demir ilacınla beraber mandalina vs. gibi c vitamini içeren meyve tüketebilirsin bence.

Evet canım ferritinim düşük çıkmıştı demir durmuyordu ne kadar alsamda. C vit almaya başlayınca tutundu. Sorayım bakalım doktora. Açıkçası bunu bile kullanabileceğimi düşünmüyorum kabız olunca resmen nevrim dönüyor dayanamıyorum. Teşekkür ederim Yıllar önce çalıştığım doktor, bir tablet c vitamininin karşılığını besinle almak istiyorsan günde 1 kilo mandalina yemen lazım demişti

c vitaminini askorbik asit biliyosunuz fazlası zarar gebelikte. siz doğal yoldan c vitamini içeren besinler ile alın. benimde ferifer dışındakiler midemi çok zorladı. Bunu sevdim.

Demir ilacına ben de çok zorlandım, hap şeklindeydi hoca şurup verdi şimdi de inşallah bunu kullanabilirim, ağzıma koyunca kokuyordu gerçekten

c vitaminini askorbik asit biliyosunuz fazlası zarar gebelikte. siz doğal yoldan c vitamini içeren besinler ile alın. benimde ferifer dışındakiler midemi çok zorladı. Bunu sevdim.
Mutlaka sorucam

Demir ilacına ben de çok zorlandım, hap şeklindeydi hoca şurup verdi şimdi de inşallah bunu kullanabilirim, ağzıma koyunca kokuyordu gerçekten
Kabız olmamak için her şeyi yapabilirim. Şurup daha fena değil mi

Teşekkür ederim cevabın için

Çok haklısın. Kendimizle bir savaş verip bu duyguları yenmemiz gerek.

Doktor bana ağrın olursa magnezyum kullan dedi ama ağrım yok kullanmalımıyım acaba yinede 19+0 oldum

Aynısını bizde düğün zamanı yaşamıştık canım 2 ayrı şehirde düğünümüz olmuştu babam ben burdakini yaparım demişti baktım karşı taraf eşime yıkıyor bende babama yaptırmadım o yüzden ikimiz yaptık olan bize oldu valla iki tarafında ilk torunu biraz enerji biraz sinerji lazım ya böyle olmaz Ama beklenti işine girmemek en iyisi sonra üzülen ben olurum hfhdhdhdhd

Boşver canım elimizden gelenin en güzelini yaparız inşallah

Maşallah canım çok çok sevindim. Gözlerim doldu benim de

Ben sağıp kaşık biberonla vermeyi düşünüyorum, manuel vardı elektrikli alacam bu sefer, sağdıkça çoğaldığını düşünüyorum sütün hem ekstra kalori yakarım
Yaaa bi yere gitmen gerekmedikçe onu kucağından mahrum bırakma gülüm ya valla o emerken onun izlemek kadar bu dünyada keyif veren bişi yok rabbim sağlıkla gelsin inşallah

Kızlar doğmamış çocuğumun ek gıda alışverişini de yapıp oioiden kase,tabak,çatal kaşık,pürelik falan aldım geldi bugün Gerekli mi bilmiyorum heves sadece inş pişman olmam
Valla imkan varsa al canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasıl etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…