- 11 Ağustos 2023
- 1.783
- 3.752
- 48
- 37
Sizi çok iyi anlıyorum, haklısınız. Nipt sizden kan alınarak yapılıyor hiçbir zorluğu veya tehlikesi yok, sonucu da 10-14 gün arasında alıyorsunuz. Sonucu kesin olarak bilmek size iyi gelecekse yaptırın, benim için fark etmez diyorsanız boşverin ama üzüntü stres arada kalmışlık çok zor bana kalırsa. Umarım her şey yolunda gider ve bir sorun yokturEvet biliyorum aslinda tamamrn istatistiksel olduğunu ama ister istemez insanin morali bozuluyor.
İkili test yapılmadı. O yapılmadığı için bunu yaptırmamı istedi yaptırmayı düşünmüyordum.
Nipt testi veya amniyosentezden bahsetti. Amniyosentez tam güvenli bir test degil sağlıklı gebeliğe de zarar verebilir ama Nipt testi güvenli dedi.
Yaptirmayi düşünmüyorum ikisini de.
Benim doktorum ikili test yerine Nipt önerdi. Kan vererek yapılıyor, bebeğin dna’sına bakılıyor. Basit bir test, amniyosentez gibi değil. Sadece pahalı biraz.Evet biliyorum aslinda tamamrn istatistiksel olduğunu ama ister istemez insanin morali bozuluyor.
İkili test yapılmadı. O yapılmadığı için bunu yaptırmamı istedi yaptırmayı düşünmüyordum.
Nipt testi veya amniyosentezden bahsetti. Amniyosentez tam güvenli bir test degil sağlıklı gebeliğe de zarar verebilir ama Nipt testi güvenli dedi.
NIPT invazif bir uygulama degil, sadece kan verilerek yapiliyor. Ben yas durumundan dolayi doktorumun da tavsiyesiyle yaptirdim. Umulmayan bir durumda da gebeligi sonlandirmayi düsünmüyordum ama hem sürekli süpheyle düsünmemek hem de olasi bir durumda hazirlikli olmak amaciyla yaptirdim. Sizin karariniz ama ben öneririm nacizane.Evet biliyorum aslinda tamamrn istatistiksel olduğunu ama ister istemez insanin morali bozuluyor.
Amiiin tosbiğim ya inşallah benzerlerYeni oğluşsağlıkla gelsin abisi gibi yakışıklı, tatlı, sağlıklı olsun güzel oğluş
Of gerçekten aynıymışız. Ben o zamanlarda yaptığın paylaşımı kaçırmışım galiba ya yoksa hemen senkronize zırlardım senle beraberSebzeden yaklasik 9. haftadan beri tiksiniyorum, zorla yiyorum. Hatta buraya ben napam diye yazmistim. Sebzeye tahammüllüm böregin icindeki ispanakla sinirli. Seker cikti ya bende, hem yasak tatli geliyor hem de vücut birden ambole oluyor sanirim kesince. Istahla yemek yiyemiyorum o yuzden, cünkü diyet yapmak zorundayim sekerden dolayi. Normalde sebze, et falan bunlari cok severim. Su an istedigim tek sey hamurisi, hem de en beyazindan.
Bu aslında yoktu ama hastaneye gidince içimden geldi anasını satayımYaaaa mızıkçılık bu, sizin doğumda öğrenicektik hanihayırlı olsun
2024 erkek analari olarak parti kursak cogunluktan kazanacak duruma geldik. Yasasin pipiler.Kızlar ben de bugün doktora gittim. 2. oğlum geliyor
Hemen de yazdımBu aslında yoktu ama hastaneye gidince içimden geldi anasını satayım
Kız anaları el kaldırın ya2024 erkek analari olarak parti kursak cogunluktan kazanacak duruma geldik. Yasasin pipiler.
Sen eksiksin hadi sen de göster pipiyi konuyu kapayalımKızlar listeyi kontrol eder mısınız eksıgı olan varsa etiketlerse tamamlayayım
Ahahah vallahi benım hafta 15+0 ken gitmis olcam bi zahmet gosterır kendını heralde ınsallah aman saglıklı olsunda ben de ıkısı de yok ne fark etcek:)Sen eksiksin hadi sen de göster pipiyi konuyu kapayalım
Flamamızın görseli2024 erkek analari olarak parti kursak cogunluktan kazanacak duruma geldik. Yasasin pipiler.
Annö yöööee ben sebse istemiyom döner istiyom.Of gerçekten aynıymışız. Ben o zamanlarda yaptığın paylaşımı kaçırmışım galiba ya yoksa hemen senkronize zırlardım senle beraberzorlayarak sebze asla yiyemiyorum, yesem de çıkarıyorum maalesef. brokoli karnabahar çıksın da limonlu zeytinyağlı salata gibi yutturmayı deniycem bizim oğlana. gerçekten içimde bir başkası var ve şimdiden kendi damak zevkini oluşturmaya başladı gibi hissediyorum
Bence hepimizin aklinda ortak bir sey canlandi.Flamamızın görseli
Ben bir de aksan kattım yaşadığın yerden ötürü, bi antipatik oldu hafif bi ürperdimAnnö yöööee ben sebse istemiyom döner istiyom.
Ergen erkek sesiyle oku. O zaman taslar yerine oturacak.
Ben bir de aksan kattım yaşadığın yerden ötürü, bi antipatik oldu hafif bi ürperdim
Benim aklima hafif cikmaya baslamis biyiklar geldi. Iliklerime kadar dondum, ürpermek ne demek
Belli oldu mu canımınÇin takvimi bana erkek diyor Rus takvimi ise kız. Haftaya Allahın izniyle cinsiyetini öğreneceğiz inşallah
ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah bana da Çin ve Rus erkek diyor bende erkek istiyorum bakalım pek inanmıyorum öyle şeylere ama ibsallah dedikleri gibi olurEvet canım kızım oluyor nasipse
Canım benim de midemde tost ağacı çıkacak yakında bunlar geçici dert etmeSize bir şey sorucam, gebelikte gelişen yemek alışkanlığı değişikliğini ben sanıyordum ki başlarda bulantılarla yaşıycaz sonra geçicek gidicek. Benim bulantılarım çok azaldı (bugün kustum gerçi dkkd) ama oğlum resmen sebzeden nefret ediyor ya. Ne zaman sebze yemeyi denesem midem bulanıyor, gebelikten önce sadece sebzeyle besleniyordum şimdi zinhar yiyemiyorum ve çok üzülüyorum buna. Kahvede de aynı şey oldu kokusuna tahammül edemiyorum hala. Size de oluyor mu böyle? Tek yiyebildiğim sebze patates o da kendi klasmanında tek bence sebzeden sayılmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?