2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Sizi çok iyi anlıyorum, haklısınız. Nipt sizden kan alınarak yapılıyor hiçbir zorluğu veya tehlikesi yok, sonucu da 10-14 gün arasında alıyorsunuz. Sonucu kesin olarak bilmek size iyi gelecekse yaptırın, benim için fark etmez diyorsanız boşverin ama üzüntü stres arada kalmışlık çok zor bana kalırsa. Umarım her şey yolunda gider ve bir sorun yoktur

Benim doktorum ikili test yerine Nipt önerdi. Kan vererek yapılıyor, bebeğin dna’sına bakılıyor. Basit bir test, amniyosentez gibi değil. Sadece pahalı biraz.

NIPT invazif bir uygulama degil, sadece kan verilerek yapiliyor. Ben yas durumundan dolayi doktorumun da tavsiyesiyle yaptirdim. Umulmayan bir durumda da gebeligi sonlandirmayi düsünmüyordum ama hem sürekli süpheyle düsünmemek hem de olasi bir durumda hazirlikli olmak amaciyla yaptirdim. Sizin karariniz ama ben öneririm nacizane.

Of gerçekten aynıymışız. Ben o zamanlarda yaptığın paylaşımı kaçırmışım galiba ya yoksa hemen senkronize zırlardım senle beraber zorlayarak sebze asla yiyemiyorum, yesem de çıkarıyorum maalesef. brokoli karnabahar çıksın da limonlu zeytinyağlı salata gibi yutturmayı deniycem bizim oğlana. gerçekten içimde bir başkası var ve şimdiden kendi damak zevkini oluşturmaya başladı gibi hissediyorum

Kızlar listeyi kontrol eder mısınız eksıgı olan varsa etiketlerse tamamlayayım

Annö yöööee ben sebse istemiyom döner istiyom.

Ergen erkek sesiyle oku. O zaman taslar yerine oturacak.

Çin takvimi bana erkek diyor Rus takvimi ise kız. Haftaya Allahın izniyle cinsiyetini öğreneceğiz inşallah
Belli oldu mu canımın
Evet canım kızım oluyor nasipse
ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah bana da Çin ve Rus erkek diyor bende erkek istiyorum bakalım pek inanmıyorum öyle şeylere ama ibsallah dedikleri gibi olur

Canım benim de midemde tost ağacı çıkacak yakında bunlar geçici dert etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…