- 11 Ağustos 2023
- 1.783
- 3.752
- 48
- 37
Ay sanıyodum ki bulantılarla birlikte geçecek normale dönücez, yorumunuz bi tık üzdü. Acaba hamileliğin sonuna kadar böyle mi olucak tecrübeli anneler hu huuubende normalde tavuk eti seven biriyim. Lakin 5 ci aya yaklasiyoruz agzima surmedim. Istemiyor tiksindiriyor asiri.. elma sevmeyen ben elma yiyorum..surekli ve havuc suyu bayiliyorum.. ve ac kalmaya dayanamior asla artik yavastan hisseidyoeum ac kaldigimiz an kafasi yada ayagi tam cozemedim geriliyor boyle degisik oluyorum.
Evet canım kızım oluyor nasipseBelli oldu mu canım
Bilmiorum hicFarklı geldi de o yüzden sordum kalp şeklinde görmemiştim daha öncebi nedeni var mı kalp şeklinde olmasının benim de rahmim kalp şeklinde ama ultrasonda görünmüyor bağlantılı olabilir mi diye merak ettim
Ben ilkinde bulantı yaşamadım hiç ve tiksindiğim şeyleri doğuma kadar yiyip içemedim ya. Yine aynıydı kahve ve kırmızı etAy sanıyodum ki bulantılarla birlikte geçecek normale dönücez, yorumunuz bi tık üzdü. Acaba hamileliğin sonuna kadar böyle mi olucak tecrübeli anneler hu huuuKarusel
Oyyyy öğrenmişsinizKızlar ben de bugün doktora gittim. 2. oğlum geliyor
Biraz sürpriz gittikOyyyy öğrenmişsinizhayırlı olsun kuzum sağlıkla gelsin miniğin
Yaa hayırlı olsunn, RABBİM sağ salim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar ben de bugün doktora gittim. 2. oğlum geliyor
Sağlıkla gelsin minnağımız inşallahKızlar ben de bugün doktora gittim. 2. oğlum geliyor
Adaçayı kaynatıp kaynattığınız suyla gargara yapın, boğaza çok iyi geliyor ama kesinlikle yutmayın. Adaçayı tüketimi önerilmiyor biliyorsunuz, gargarası güvenli amaKızlar merhaba, benim boğazım acayip acıyor, sürekli sıcak içecekler ve su tükettim ama hiç düzelme yok, biraz önce sirkeli su ile gargara yapayım dedim içim dışıma çıktı. Sizin bi öneriniz var mı
Bence bir doktora git canım. Mutlaka hamilelikte kullanılacak ilaçlar vardır artık bu dönemlerde diye tahmin ediyorum. Boğaz pastilleri yasak mı acaba. Ben de hiç bilmiyorum. Ama benim ağzımda aft falan çıkınca aşırı bol tuzlu suyla gargara yapıp yatıyorum, ertesi güne rahatlıyor. Boğazına şal sar olmadı sıcak tut dışarıdan da. Bir de taze zencefili kaynat içine limon sıkıp iç. O iyi geliyor.Kızlar merhaba, benim boğazım acayip acıyor, sürekli sıcak içecekler ve su tükettim ama hiç düzelme yok, biraz önce sirkeli su ile gargara yapayım dedim içim dışıma çıktı. Sizin bi öneriniz var mı
Yaaaa mızıkçılık bu, sizin doğumda öğrenicektik haniKızlar ben de bugün doktora gittim. 2. oğlum geliyor
Amin canım tam 14+0 bugünYaa hayırlı olsunn, RABBİM sağ salim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Bu arada kaç haftalık gebesiniz? Ben de merak ediyorum ne zaman öğreneceğim acaba
Yeni oğluşKızlar ben de bugün doktora gittim. 2. oğlum geliyor
Merhaba, riskin yüksek çıkması kesin bu şekilde sonuçlanacak demek olmuyor siz de biliyorsunuz gerçi. Önceki taramalar nasıl çıkmıştı? Doktorunuz ek bir tetkik önerdi mi, yaptırmayı düşünüyor musunuz? Dilerim yavrunuzu sağlıkla sıhhatle kucaklarsınızMerhaba kizlar.
Bugun kontrolüm vardı benim de.
Gittiğim hastanede ultrason cihazlarının görüntüsü pek net değil.
Doktor kesinliği yok ama kız gibi gördüm dedi.
Aslında kız olmasını cok istiyordum ama içim buruk sevinemedim.
Dörtlü testte Trisomy 21 riskim yüksek cikmis...
Evet biliyorum aslinda tamamrn istatistiksel olduğunu ama ister istemez insanin morali bozuluyor.Merhaba, riskin yüksek çıkması kesin bu şekilde sonuçlanacak demek olmuyor siz de biliyorsunuz gerçi. Önceki taramalar nasıl çıkmıştı? Doktorunuz ek bir tetkik önerdi mi, yaptırmayı düşünüyor musunuz? Dilerim yavrunuzu sağlıkla sıhhatle kucaklarsınız
Sebzeden yaklasik 9. haftadan beri tiksiniyorum, zorla yiyorum. Hatta buraya ben napam diye yazmistim. Sebzeye tahammüllüm böregin icindeki ispanakla sinirli. Seker cikti ya bende, hem yasak tatli geliyor hem de vücut birden ambole oluyor sanirim kesince. Istahla yemek yiyemiyorum o yuzden, cünkü diyet yapmak zorundayim sekerden dolayi. Normalde sebze, et falan bunlari cok severim. Su an istedigim tek sey hamurisi, hem de en beyazindan.Size bir şey sorucam, gebelikte gelişen yemek alışkanlığı değişikliğini ben sanıyordum ki başlarda bulantılarla yaşıycaz sonra geçicek gidicek. Benim bulantılarım çok azaldı (bugün kustum gerçi dkkd) ama oğlum resmen sebzeden nefret ediyor ya. Ne zaman sebze yemeyi denesem midem bulanıyor, gebelikten önce sadece sebzeyle besleniyordum şimdi zinhar yiyemiyorum ve çok üzülüyorum buna. Kahvede de aynı şey oldu kokusuna tahammül edemiyorum hala. Size de oluyor mu böyle? Tek yiyebildiğim sebze patates o da kendi klasmanında tek bence sebzeden sayılmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?