2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ay sanıyodum ki bulantılarla birlikte geçecek normale dönücez, yorumunuz bi tık üzdü. Acaba hamileliğin sonuna kadar böyle mi olucak tecrübeli anneler hu huuu Karusel

Ben diğerlerinde kusuyordum ama yiyordum da yani kussamda her şey yerdim bunda miğdrm inanılmaz hassas her karın farklı bi hayat gerçekten bu kesin yani bide hanımlar benim diz ağrılarım başladı ya daha yolun başı oturduğumda kalkmaya çalıştığım sırada dizlerim feci ağrıyor ses geliyor dizlerimde belim ağrıyor

Ay sanıyodum ki bulantılarla birlikte geçecek normale dönücez, yorumunuz bi tık üzdü. Acaba hamileliğin sonuna kadar böyle mi olucak tecrübeli anneler hu huuu Karusel
Ben ilkinde bulantı yaşamadım hiç ve tiksindiğim şeyleri doğuma kadar yiyip içemedim ya. Yine aynıydı kahve ve kırmızı et

Kızlar merhaba, benim boğazım acayip acıyor, sürekli sıcak içecekler ve su tükettim ama hiç düzelme yok, biraz önce sirkeli su ile gargara yapayım dedim içim dışıma çıktı. Sizin bi öneriniz var mı

Adaçayı kaynatıp kaynattığınız suyla gargara yapın, boğaza çok iyi geliyor ama kesinlikle yutmayın. Adaçayı tüketimi önerilmiyor biliyorsunuz, gargarası güvenli ama

Bence bir doktora git canım. Mutlaka hamilelikte kullanılacak ilaçlar vardır artık bu dönemlerde diye tahmin ediyorum. Boğaz pastilleri yasak mı acaba. Ben de hiç bilmiyorum. Ama benim ağzımda aft falan çıkınca aşırı bol tuzlu suyla gargara yapıp yatıyorum, ertesi güne rahatlıyor. Boğazına şal sar olmadı sıcak tut dışarıdan da. Bir de taze zencefili kaynat içine limon sıkıp iç. O iyi geliyor.

Merhaba kizlar.
Bugun kontrolüm vardı benim de.
Gittiğim hastanede ultrason cihazlarının görüntüsü pek net değil.
Doktor kesinliği yok ama kız gibi gördüm dedi.

Aslında kız olmasını cok istiyordum ama içim buruk sevinemedim.
Dörtlü testte Trisomy 21 riskim yüksek cikmis...

Merhaba, riskin yüksek çıkması kesin bu şekilde sonuçlanacak demek olmuyor siz de biliyorsunuz gerçi. Önceki taramalar nasıl çıkmıştı? Doktorunuz ek bir tetkik önerdi mi, yaptırmayı düşünüyor musunuz? Dilerim yavrunuzu sağlıkla sıhhatle kucaklarsınız

Evet biliyorum aslinda tamamrn istatistiksel olduğunu ama ister istemez insanin morali bozuluyor.
İkili test yapılmadı. O yapılmadığı için bunu yaptırmamı istedi yaptırmayı düşünmüyordum.
Nipt testi veya amniyosentezden bahsetti. Amniyosentez tam güvenli bir test degil sağlıklı gebeliğe de zarar verebilir ama Nipt testi güvenli dedi.
Yaptirmayi düşünmüyorum ikisini de.

Sebzeden yaklasik 9. haftadan beri tiksiniyorum, zorla yiyorum. Hatta buraya ben napam diye yazmistim. Sebzeye tahammüllüm böregin icindeki ispanakla sinirli. Seker cikti ya bende, hem yasak tatli geliyor hem de vücut birden ambole oluyor sanirim kesince. Istahla yemek yiyemiyorum o yuzden, cünkü diyet yapmak zorundayim sekerden dolayi. Normalde sebze, et falan bunlari cok severim. Su an istedigim tek sey hamurisi, hem de en beyazindan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…