- 5 Temmuz 2015
- 1.524
- 2.008
- 133
- 41
Canım benim boğazım ağrıyordu bademciklerim iltihaplandi zencefil dahil bütün bitki çayları yasak ayrıca pastil de yasak dedi 1 g antibiyotik kullanıyorum canım sadece ılık su önerdi doktor.Bence bir doktora git canım. Mutlaka hamilelikte kullanılacak ilaçlar vardır artık bu dönemlerde diye tahmin ediyorum. Boğaz pastilleri yasak mı acaba. Ben de hiç bilmiyorum. Ama benim ağzımda aft falan çıkınca aşırı bol tuzlu suyla gargara yapıp yatıyorum, ertesi güne rahatlıyor. Boğazına şal sar olmadı sıcak tut dışarıdan da. Bir de taze zencefili kaynat içine limon sıkıp iç. O iyi geliyor.
alla alla zencefil i neden yasakladı acaba. bu mide bulantısı ilaçlarımız varya onlar da bitkisel içeriğinde zencefil varmış mesela.Canım benim boğazım ağrıyordu bademciklerim iltihaplandi zencefil dahil bütün bitki çayları yasak ayrıca pastil de yasak dedi 1 g antibiyotik kullanıyorum canım sadece ılık su önerdi doktor.
Düşüğe sebep oluyor diye biliyorum canım dikkat etmek lazım. En iyisi hepsinden uzak durmak.alla alla zencefil i neden yasakladı acaba. bu mide bulantısı ilaçlarımız varya onlar da bitkisel içeriğinde zencefil varmış mesela.
Cnm bebişine kız mı dedileralla alla zencefil i neden yasakladı acaba. bu mide bulantısı ilaçlarımız varya onlar da bitkisel içeriğinde zencefil varmış mesela.
Ama her şeyin fazlası zarar zaten. Boğazımda biraz tahriş hissedince içiyorum haftada 1 mesela. Çok rahatlatıyor. Bir sakıncasını görmedim. Ama her gün her gün içmem ben de .Düşüğe sebep oluyor diye biliyorum canım dikkat etmek lazım. En iyisi hepsinden uzak durmak.
Evet kuzum kızCnm bebişine kız mı dediler
Biz de sonlandirmayi düşünmüyoruz o yuzden akisina birakmaya karar verdik.NIPT invazif bir uygulama degil, sadece kan verilerek yapiliyor. Ben yas durumundan dolayi doktorumun da tavsiyesiyle yaptirdim. Umulmayan bir durumda da gebeligi sonlandirmayi düsünmüyordum ama hem sürekli süpheyle düsünmemek hem de olasi bir durumda hazirlikli olmak amaciyla yaptirdim. Sizin karariniz ama ben öneririm nacizane.
Ben de sen diyince bakmıştım fiyatlara hayret ettim, elektrikli alırım benim olur dedimAy bu süt pompası kiralamanın fiyatını bilmiyordum. 650TL miş aylık. Yuh. Satın almak daha mantıklı geldi.
Satın alacağımı da ikili alacağım. Kimse tekliyi önermiyor. Belki ilk ay o sanayi tipini kiralarım sütüm çoğalsın diye, çekimi kuvvetliymiş. Belki de gerek kalmaz.
Şöyleymiş o işin aslı aslında, her şeyi net öğrendim ve aydınlandım. İlk ay anne sütü kıvamı yoğun oluyormuş. Daha sonradan sıvılaşmaya başlıyormuş daha da. İlk ay için kiralıyormuş kadınlar sütü daha iyi çeksin ve süt çoğalsın diye. Öyle olunca mantıklı geldi.Ben de sen diyince bakmıştım fiyatlara hayret ettim, elektrikli alırım benim olur dedim
Evet genelde sütü zor gelen kiralıyor daha güçlü çeksin diye benim problemim olmadı ama manueli sevmedim lansinoh almıştım onu, el gücü istiyor sürekli. Kiwi’nin elektriklisini kestirdim gözüme arkadaşım memnundu fiyatı da uygun diye onu alacağım sanırımŞöyleymiş o işin aslı aslında, her şeyi net öğrendim ve aydınlandım. İlk ay anne sütü kıvamı yoğun oluyormuş. Daha sonradan sıvılaşmaya başlıyormuş daha da. İlk ay için kiralıyormuş kadınlar sütü daha iyi çeksin ve süt çoğalsın diye. Öyle olunca mantıklı geldi.
Yeni anneler başlığına girip biraz araştırma yapmalı konu. Kimler hangi markadan memnun diye.Evet genelde sütü zor gelen kiralıyor daha güçlü çeksin diye benim problemim olmadı ama manueli sevmedim lansinoh almıştım onu, el gücü istiyor sürekli. Kiwi’nin elektriklisini kestirdim gözüme arkadaşım memnundu fiyatı da uygun diye onu alacağım sanırım
Ben ameda purely yours çiftli kullanmıştım çokta güzel çekiyordu ay birden ağrısını hissettimYeni anneler başlığına girip biraz araştırma yapmalı konu. Kimler hangi markadan memnun diye.
Ben bilmeden üç gün üst üste zencefil içtim 4 Kasım kontrol var ins bir zararı olmamıştır hayırlısı olsun canım sigara alkol tüketenler var gebelikte rabbim nasip edecekse her türlü edecekAma her şeyin fazlası zarar zaten. Boğazımda biraz tahriş hissedince içiyorum haftada 1 mesela. Çok rahatlatıyor. Bir sakıncasını görmedim. Ama her gün her gün içmem ben de .
Bi arkadaşta duymuştum çocuğu üç hafta geriden geliyordu Şükür doğdu sağlıklı bi bebiş tabi sizin gibi duymadım sorun sormazsanız evde kendi kendinizi yersinizKizlaaaar .. Nasilsiniz?? Birsey soracagim..15 haftada gittigimde 15+6 idi haftam yani olcum filan yapti bazi bolgeleri bebemin 15+2 , 15+5 , 15+6 cikti farkli farkli sizde de boyle oldu mu hicdoktorum biraz donuk oldugu icin sorsam da pek cevap alamadim.. bilgisi olan var mi
Benim de öyleydi canım sordum ben normal karşıladı durumu. Arada böyle oynamalar olurmuş, bacak boyu haftasının önündeydi mesela. Boyu uzun olabilir dedi azıcıkKizlaaaar .. Nasilsiniz?? Birsey soracagim..15 haftada gittigimde 15+6 idi haftam yani olcum filan yapti bazi bolgeleri bebemin 15+2 , 15+5 , 15+6 cikti farkli farkli sizde de boyle oldu mu hicdoktorum biraz donuk oldugu icin sorsam da pek cevap alamadim.. bilgisi olan var mi
Kuzum zaten her ölçüm birebir 15+6 olmayacak. Benim de öyle çıktı ben de 15+6 da gitmiştim. Herşey güzel uyumlu dedi. Endişe etmeKizlaaaar .. Nasilsiniz?? Birsey soracagim..15 haftada gittigimde 15+6 idi haftam yani olcum filan yapti bazi bolgeleri bebemin 15+2 , 15+5 , 15+6 cikti farkli farkli sizde de boyle oldu mu hicdoktorum biraz donuk oldugu icin sorsam da pek cevap alamadim.. bilgisi olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?