• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bence bir doktora git canım. Mutlaka hamilelikte kullanılacak ilaçlar vardır artık bu dönemlerde diye tahmin ediyorum. Boğaz pastilleri yasak mı acaba. Ben de hiç bilmiyorum. Ama benim ağzımda aft falan çıkınca aşırı bol tuzlu suyla gargara yapıp yatıyorum, ertesi güne rahatlıyor. Boğazına şal sar olmadı sıcak tut dışarıdan da. Bir de taze zencefili kaynat içine limon sıkıp iç. O iyi geliyor.
Canım benim boğazım ağrıyordu bademciklerim iltihaplandi zencefil dahil bütün bitki çayları yasak ayrıca pastil de yasak dedi 1 g antibiyotik kullanıyorum canım sadece ılık su önerdi doktor.

Canım benim boğazım ağrıyordu bademciklerim iltihaplandi zencefil dahil bütün bitki çayları yasak ayrıca pastil de yasak dedi 1 g antibiyotik kullanıyorum canım sadece ılık su önerdi doktor.
alla alla zencefil i neden yasakladı acaba. bu mide bulantısı ilaçlarımız varya onlar da bitkisel içeriğinde zencefil varmış mesela.

Ay bu süt pompası kiralamanın fiyatını bilmiyordum. 650TL miş aylık. Yuh. Satın almak daha mantıklı geldi.
Satın alacağımı da ikili alacağım. Kimse tekliyi önermiyor. Belki ilk ay o sanayi tipini kiralarım sütüm çoğalsın diye, çekimi kuvvetliymiş. Belki de gerek kalmaz.

Düşüğe sebep oluyor diye biliyorum canım dikkat etmek lazım. En iyisi hepsinden uzak durmak.
Ama her şeyin fazlası zarar zaten. Boğazımda biraz tahriş hissedince içiyorum haftada 1 mesela. Çok rahatlatıyor. Bir sakıncasını görmedim. Ama her gün her gün içmem ben de .

NIPT invazif bir uygulama degil, sadece kan verilerek yapiliyor. Ben yas durumundan dolayi doktorumun da tavsiyesiyle yaptirdim. Umulmayan bir durumda da gebeligi sonlandirmayi düsünmüyordum ama hem sürekli süpheyle düsünmemek hem de olasi bir durumda hazirlikli olmak amaciyla yaptirdim. Sizin karariniz ama ben öneririm nacizane.
Biz de sonlandirmayi düşünmüyoruz o yuzden akisina birakmaya karar verdik.
Sadece ayrıntılı ultrason yaptıracağız.

Ay bu süt pompası kiralamanın fiyatını bilmiyordum. 650TL miş aylık. Yuh. Satın almak daha mantıklı geldi.
Satın alacağımı da ikili alacağım. Kimse tekliyi önermiyor. Belki ilk ay o sanayi tipini kiralarım sütüm çoğalsın diye, çekimi kuvvetliymiş. Belki de gerek kalmaz.
Ben de sen diyince bakmıştım fiyatlara hayret ettim, elektrikli alırım benim olur dedim 😅

Ben de sen diyince bakmıştım fiyatlara hayret ettim, elektrikli alırım benim olur dedim 😅
Şöyleymiş o işin aslı aslında, her şeyi net öğrendim ve aydınlandım. İlk ay anne sütü kıvamı yoğun oluyormuş. Daha sonradan sıvılaşmaya başlıyormuş daha da. İlk ay için kiralıyormuş kadınlar sütü daha iyi çeksin ve süt çoğalsın diye. Öyle olunca mantıklı geldi.

Şöyleymiş o işin aslı aslında, her şeyi net öğrendim ve aydınlandım. İlk ay anne sütü kıvamı yoğun oluyormuş. Daha sonradan sıvılaşmaya başlıyormuş daha da. İlk ay için kiralıyormuş kadınlar sütü daha iyi çeksin ve süt çoğalsın diye. Öyle olunca mantıklı geldi.
Evet genelde sütü zor gelen kiralıyor daha güçlü çeksin diye benim problemim olmadı ama manueli sevmedim lansinoh almıştım onu, el gücü istiyor sürekli. Kiwi’nin elektriklisini kestirdim gözüme arkadaşım memnundu fiyatı da uygun diye onu alacağım sanırım

Evet genelde sütü zor gelen kiralıyor daha güçlü çeksin diye benim problemim olmadı ama manueli sevmedim lansinoh almıştım onu, el gücü istiyor sürekli. Kiwi’nin elektriklisini kestirdim gözüme arkadaşım memnundu fiyatı da uygun diye onu alacağım sanırım
Yeni anneler başlığına girip biraz araştırma yapmalı konu. Kimler hangi markadan memnun diye.

Ama her şeyin fazlası zarar zaten. Boğazımda biraz tahriş hissedince içiyorum haftada 1 mesela. Çok rahatlatıyor. Bir sakıncasını görmedim. Ama her gün her gün içmem ben de .
Ben bilmeden üç gün üst üste zencefil içtim 4 Kasım kontrol var ins bir zararı olmamıştır hayırlısı olsun canım sigara alkol tüketenler var gebelikte rabbim nasip edecekse her türlü edecek🙏🙏🙏🙏

Kizlaaaar .. Nasilsiniz?? Birsey soracagim..15 haftada gittigimde 15+6 idi haftam yani olcum filan yapti bazi bolgeleri bebemin 15+2 , 15+5 , 15+6 cikti farkli farkli sizde de boyle oldu mu hic :( doktorum biraz donuk oldugu icin sorsam da pek cevap alamadim.. bilgisi olan var mi

Kizlaaaar .. Nasilsiniz?? Birsey soracagim..15 haftada gittigimde 15+6 idi haftam yani olcum filan yapti bazi bolgeleri bebemin 15+2 , 15+5 , 15+6 cikti farkli farkli sizde de boyle oldu mu hic :KK43: doktorum biraz donuk oldugu icin sorsam da pek cevap alamadim.. bilgisi olan var mi
Bi arkadaşta duymuştum çocuğu üç hafta geriden geliyordu Şükür doğdu sağlıklı bi bebiş tabi sizin gibi duymadım sorun sormazsanız evde kendi kendinizi yersiniz

Kizlaaaar .. Nasilsiniz?? Birsey soracagim..15 haftada gittigimde 15+6 idi haftam yani olcum filan yapti bazi bolgeleri bebemin 15+2 , 15+5 , 15+6 cikti farkli farkli sizde de boyle oldu mu hic :KK43: doktorum biraz donuk oldugu icin sorsam da pek cevap alamadim.. bilgisi olan var mi
Benim de öyleydi canım sordum ben normal karşıladı durumu. Arada böyle oynamalar olurmuş, bacak boyu haftasının önündeydi mesela. Boyu uzun olabilir dedi azıcık 💕

Kuzum zaten her ölçüm birebir 15+6 olmayacak. Benim de öyle çıktı ben de 15+6 da gitmiştim. Herşey güzel uyumlu dedi. Endişe etme ❤️

Güno kızlar hep kv terörinden bahsettik sırada kb var Dün çaya çağırdım ben mutfaktayken sesleri geldi oğlan olursa adını ben koyacam siz bi dahakine koyarsanız kız olursa siz koyun istemem zaten dedi hemen içeri girdim ben girince sustu bi şey demedi .. zaten kendinin üç oğlu var isim koymaya doyamadı heralde

Back