• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar,

Gece uykusuzluk problemi çekenlerden biri de benim 🙋‍♀️ asla ama asla uyuyamıyorum bazen donuyorum bazen yanıyorum, son iki gündür de burnum kanıyor sizde böyle bir şey var mı, hamilelik uygulaması kullanıyorum, orada normal, artan kan basıncından dolayı oluyor yazıyor 😔
Eve hamilelik uygulamasında daha dün okudum bende bu dönemde burun tıkanıklığı hissi ve burun kanaması çok normalmiş paniğe kapılacak bir durum yok yazıyordu.

Günaydın kızlar,

Gece uykusuzluk problemi çekenlerden biri de benim 🙋‍♀️ asla ama asla uyuyamıyorum bazen donuyorum bazen yanıyorum, son iki gündür de burnum kanıyor sizde böyle bir şey var mı, hamilelik uygulaması kullanıyorum, orada normal, artan kan basıncından dolayı oluyor yazıyor 😔
uykusuzluk bende de çok var ya. gece sürekli uyanıyorum. bir de bu hafta hep belim ağrıyor yatakta :( burun kanamasını duymadım ama aşırı değilse normaldir bence.

Bir de sizinle paylaşmak istiyorum,

Eğer bir önceki gebeliğim sonlanmasaydı, Kasım annesi olacaktım, orada da güzel bir grubumuz vardı, arkadaşlıklar kurmuştuk, bir süredir girememiştim oraya, dün bakayım dedim, doğuran, doğuma giden arkadaşlar var, o kadar heyecanlandım ki 🥲 içim kıpır kıpır oldu hemen bizim Nisan annelerini düşündüm biz de öyle olacağız Allah nasip ederse, kıpır kıpır yazacağız, birbirimize dualar edeceğiz, ayyhh düşündükçe bile içim hoş oluyor 🥰 Allah'ım sağlıkla o günleri görmeyi nasip eylesin hepimize 🤲🏻💐
Amin kuzum inşallah. 🥰🙏💕

Sonbahar değil ilkbahar annesi olmak varmış nasibinde bak senin de 🥰 her şeyin cıvıl cıvıl olacağı zamanlarda gelecek bebişlerimiz inşallah. BEnce bizim topik Ocak ayından itibaren heyecan yapmaya başlar gibi geliyor. Tansiyonumuz yükselir 😂 Son 3 aylık dönemde artık bir çok şeyi yetiştirmeye çalışacağız 🥰

Ve belki de Nisan'ı beklemeden bir kısmımızı Mart ortası ya da Mart sonunda doğuma uğurlamaya başlayacağız 🥰

uykusuzluk bende de çok var ya. gece sürekli uyanıyorum. bir de bu hafta hep belim ağrıyor yatakta :KK43: burun kanamasını duymadım ama aşırı değilse normaldir bence.

Aşırı değil hafif kanama oluyor, bazen peçeteye geliyor o kadar hafif bir kanama var ama sürekli burnumun direği sızlıyor işte o da canımı sıkıyor, geçecek inşallah

Kızlar kedisi olan var mı evinde? Benim yaklaşık iki yıldır var ve çocuk olacağı için hem bizimkiler hem eşimin tarafı sahiplendirin diye tutturmuş durumdalar o da benim evladım napcam bilmiyorum çocuk evde nasıl sürünecek vs tüy kaçar biliyosunuzdur söylenenleri.. anlatıyorum aşıları olunca hiçbir sıkıntı olmuyor o hastalıklar tüylerden değil parazitlerden oluyor diye ama nafile onu başkasına vermeyi düşününce bile ağlamaya başlıyorum nasıl kıyayım ona bebekliğinden beri bu evde bizle büyüdü. Ailelrimize uzak yaşadığımız için izinlerde kedimizide yanımızda götürüyoruz doğal olarak. E diyorlarki çocuğun eşyasıyla mı uğraşacaksın kedinin malzemelerini taşımayla mı felan çook bunaldım
Ay bizde tam tersi çocuk olmaya yakın kedi veya köpek sahiplenmek istiyoruz, bence cocuga cok buyuk faydasi var hayvanin ruhsal bakımdan, yabancıların hep evinde hayvan var onların çocuklarına niye bisey olmuyor bosverin hiç takmayın bence , sadece yabancıların evleri büyük, belki o yönden sıkıntı olabilir ama onun dışında bakımları tam oldu mu sorun olmaz

Günaydın kızlar,

Benim ilk haftalar burnum kanadı bikac gün arayla oluyordu epeydir olmuyor ama bezen kurumus kan oluyor hala Dr da olabilir demişti

Amin kuzum inşallah. 🥰🙏💕

Sonbahar değil ilkbahar annesi olmak varmış nasibinde bak senin de 🥰 her şeyin cıvıl cıvıl olacağı zamanlarda gelecek bebişlerimiz inşallah. BEnce bizim topik Ocak ayından itibaren heyecan yapmaya başlar gibi geliyor. Tansiyonumuz yükselir 😂 Son 3 aylık dönemde artık bir çok şeyi yetiştirmeye çalışacağız 🥰

Ve belki de Nisan'ı beklemeden bir kısmımızı Mart ortası ya da Mart sonunda doğuma uğurlamaya başlayacağız 🥰

Evet canım, gerçekten öyle 🥰

Allah nasip ederse, benim Mart ayında olabilir gibi orada baktım 36. haftalarda doğuran var, benim 8 Nisan görünüyor ama 2 hafta geriye gelme durumu olabiliyormuş, sağlıkla gelsin de nasıl olursa artık 🙏🏼💐

Eminim aylar öncesinden heyecan başlayacaktır 🥰

Ay bizde tam tersi çocuk olmaya yakın kedi veya köpek sahiplenmek istiyoruz, bence cocuga cok buyuk faydasi var hayvanin ruhsal bakımdan, yabancıların hep evinde hayvan var onların çocuklarına niye bisey olmuyor bosverin hiç takmayın bence , sadece yabancıların evleri büyük, belki o yönden sıkıntı olabilir ama onun dışında bakımları tam oldu mu sorun olmaz
Ben de bebişlerin, çocukların hayvan sevgisi ile büyümesi taraftarıyım. Benim de muhabbet kuşlarım var 🥰

Bende de var burnumu temizlerken peçeteye hafif geliyor

Benim de öyle işte ama başımda da baskı yapıyor hissi oluyor ben de, o kötü oluyor 😑

Benim ilk haftalar burnum kanadı bikac gün arayla oluyordu epeydir olmuyor ama bezen kurumus kan oluyor hala Dr da olabilir demişti

Ben de okuyunca rahatladım, normal olduğunu gördüm çok şükür 🌸

Evet canım, gerçekten öyle 🥰

Allah nasip ederse, benim Mart ayında olabilir gibi orada baktım 36. haftalarda doğuran var, benim 8 Nisan görünüyor ama 2 hafta geriye gelme durumu olabiliyormuş, sağlıkla gelsin de nasıl olursa artık 🙏🏼💐

Eminim aylar öncesinden heyecan başlayacaktır 🥰
Benim de normalde 23 Nisan haftası gösteriyordu uygulama ama eşim hep bu kesin ramazan bayramında gelecek dedi. 2 hafta öne çekerse benimki de ramazan bayramında gelme ihtimali baya yüksek.

Kızlar şöyle bir cetvel paylaşmışlar Mayıs ayında. Sizinkiler tutuyor mu cinsiyet olarak? Baştaki sayılar yaşınız.

ÇOCUK CİNSİYETİ TESPİT CETVELİ (KIZ : O ERKEK : X )

O Ş M N M H T A E E K A (Aylar)
18 o x o x x x x x x x x x
19 x o x o o x x x x x o o
20 o x o x x x x x x o x x
21 x o o o o o o o o o o o
22 o x x o x o o x o o o o
23 x x o x x o x o x x x o
24 x o x x o x x o o o o o
25 o x x o o x o x x x x x
26 x o x o o x o x o o o o
27 o x o x o o x x x x o x
28 x o x o o o x x x x o o
29 o x o o x x x x x o o o
30 x o o o o o o o o o x x
31 x o x o o o o o o o o x
32 x o x o o o o o o o o x
33 o x x x o o o x o o o x
34 x o x o o o o o o o x x
35 x x o x o o o x o o x x
36 o x x o x o o o x x x x
37 x o x x o x o x o x o x
38 o x o x x o x o x o x o
39 x o x x x o o x o x o o
40 o x o x o x x o x o x o
Hiçbir şeyin bende tutmadığı gibi bu da tutmadı 😂

Benim de normalde 23 Nisan haftası gösteriyordu uygulama ama eşim hep bu kesin ramazan bayramında gelecek dedi. 2 hafta öne çekerse benimki de ramazan bayramında gelme ihtimali baya yüksek.

Çift bayram gerçekten, geçen sene bebeğimi kaybettiğimde bayramın arefesiydi benim de bu sene doğum tam o güne görünüyor, çok üzgün bir bayram geçirmiştim, tevafuk diyorum. İnşallah sağlıkla devam eder de bu bayram doğmuş olur, kollarımın arasında olur biricik oğluşum 👶🏻🥰

Kızlar şöyle bir cetvel paylaşmışlar Mayıs ayında. Sizinkiler tutuyor mu cinsiyet olarak? Baştaki sayılar yaşınız.

Benim tutuyor 🥲

Çift bayram gerçekten, geçen sene bebeğimi kaybettiğimde bayramın arefesiydi benim de bu sene doğum tam o güne görünüyor, çok üzgün bir bayram geçirmiştim, tevafuk diyorum. İnşallah sağlıkla devam eder de bu bayram doğmuş olur, kollarımın arasında olur biricik oğluşum 👶🏻🥰
Amin kluzum inşallah. O günleri görelim burada birer birer doğuma uğurlarken arkamızdan dualar edelim hepimizin.

Benim de 25 nisan gösteriyor hemen hemen aynı gidiyoruz bakalım doğumlarımız da denk gelecek mi🥰

O değil de şimdi Nisan ayında malum ramazan üstü bayram. Bizim evler çocuk görmeye gelenlerle dolup taşacak biz daha doğuralı bir kaç gün olmuşken 😂 Düşündükçe içim sıkılıyor.

Bir de bu instagramda doğum sonrası anneyle bebiş çıkıyor falan o videoları izledim de. Kimsenin annenin suratına baktığı yok. Doğumhaneden aynı anda çıkıyo kimisi, hemen bebeği alıp gidiyolar anne orada per perişan halde hep arkalarından bakıyo. İçim burkuldu o videolara. Eşime dedim doğumdan çıkınca ilk beni sormayana bebeği göstermicem bir daha 😂

Hımm Çin takvimi erkek diyor burası kız. Bunu daha çok sevdim ama 😄 Kasım da gittiğimde öğrenirim artık. Öğrenenler bakarsa belki aydınlanırız

O değil de şimdi Nisan ayında malum ramazan üstü bayram. Bizim evler çocuk görmeye gelenlerle dolup taşacak biz daha doğuralı bir kaç gün olmuşken 😂 Düşündükçe içim sıkılıyor.

Bir de bu instagramda doğum sonrası anneyle bebiş çıkıyor falan o videoları izledim de. Kimsenin annenin suratına baktığı yok. Doğumhaneden aynı anda çıkıyo kimisi, hemen bebeği alıp gidiyolar anne orada per perişan halde hep arkalarından bakıyo. İçim burkuldu o videolara. Eşime dedim doğumdan çıkınca ilk beni sormayana bebeği göstermicem bir daha 😂
Ramazan ayına kadar kalmayız bence, o zamana çocuk 10-15 günlük olur. Ben kv ye söyledim çocuğun 40 ı çıkmadan kimse gelmesin diye. Mevludü kv de yapacağız nasipse, o zaman geldiklerinde görürler

Back