• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Sen kızsın ya bence erkek diyenler halt etmiş 🌸
Estafurullah kuzum halt etmiş demeyelim erkek de çıkabilir 🥰

Ben de aşırı kız hissediyorum bakalım. Hepimizin ki sağlıkla gelsin inşallah 🥰 Cinsiyeti önemli değil ama karnımı sevip konuşurken artık oğlum ya da kızım demek istiyorum sanırım.

Git gide atacakmış sanırım o zaman artık hiç uyumayız 😄
Son 3 ay baya sıkıntılı geçiyor gözlemlediğim. Ancak daha az kilo alanların daha rahat geçiyor son 3 ayı bir tık. Çiş her türlü dert.

Kilo almamamız lazım gereksiz.

kızlar bi sorum var. doktorum bana hiç fetal dna yaptır falan demedi. ikili testi yaptır gel dedi. şimdi herkes de yaptırıyor. yaşım 33. napsam sizce bilemedim

Bu zamana kadar göstermediyse seninki kesin kızdır 😂 utanıp saklıyodur.
12 de erkek olabilir demişti aslında 🤭 bu kontrolde kafa üstü durmuş ayaklar yukarda Dr öksür dedi yok bir iki salladı ama nafile dedim bi dolaşıp geleyim tekrar bakın çok yoğunum sağlıklı annesi önemli olan o dedi salladı beni sağlıklı olması zaten en büyük isteğimiz ama merak işte ☺️

Günaydınn, bu gaz problemini ne yapaciğiizz.. sabah karnımda bir balon patladı resmen hiç abartmıyorum. Lavaboya gidemeden içimde patladı sanırım anlamadım😀 hatta korktum ilk başta bebekle mi ilgili acaba diye ama değildir sanırım allah korusun kese öyle patlayacak bir şey değildir heralde😟 gece lavaboya gitmekten yoruldum çişiydi gazıydı 🤦🏼‍♀️

Son düzenleme:
kızlar bi sorum var. doktorum bana hiç fetal dna yaptır falan demedi. ikili testi yaptır gel dedi. şimdi herkes de yaptırıyor. yaşım 33. napsam sizce bilemedim
Canım Dna testi zorunlu yapılması gereken bişi değil. İsteğe bağlı. 10.000TL civarlarında bir ücreti var. İkili test yaptırarak sonucuna göre riskli bir durum varsa o zaman da yaptırabilrsin. Ancak ben direkt ikili test istemiyorum Dna yaptıracağım dedim ve öyle yaptım. Aklımda şüphe ve soru işaretleri tamamen kalksın istedim çok pimpirikli bir insanım.

Dna testini 30 yaş üstü kadınlara daha çok öneriyolar ancak dediğim gibi mecburi bişi değil, istiyorsanız yaptırın.

Ben de yaptırmadım 31 yaşındayım ikilim iyi geldi şimdi 3lu ve AFP testi aldı on güne çıkacak inşallah güzel sonuçlar alırız.bizim yaptırdığımız tanı testi fetal kesin sonuç gibi durumunuz varsa içiniz rahat etsin isterseniz yaptırn

Günaydınn, bu gaz problemini be yapaciğiizz.. sabah karnımda bir balon patladı resmen hiç abartmıyorum. Lavaboya gidemeden içimde patladı sanırım anlamadım😀 hatta korktum ilk başta bebekle mi ilgili acaba diye ama değildir sanırım allah korusun kese öyle patlayacak bir şey değildir heralde😟 gece lavaboya gitmekten yoruldum çişiydi gazıydı 🤦🏼‍♀️
Maalesef gaz olayı hepimizde olan bir durum. Gaz yapmayan yiyecekler tüketmeye çalışmak işe yarıyor. Mesela ben süt içinde aman yarabbi. 😂

eşime de anlatayım durumu da yaptıralım bari ya. onun bi süresi var mı şu haftalarda olması gerekir gibi?

Günaydınn, bu gaz problemini be yapaciğiizz.. sabah karnımda bir balon patladı resmen hiç abartmıyorum. Lavaboya gidemeden içimde patladı sanırım anlamadım😀 hatta korktum ilk başta bebekle mi ilgili acaba diye ama değildir sanırım allah korusun kese öyle patlayacak bir şey değildir heralde😟 gece lavaboya gitmekten yoruldum çişiydi gazıydı 🤦🏼‍♀️
Üstüne bir de kabız akşama göbeğim 9 aylık çıkıyor ,🙈

Kızlar şöyle bir cetvel paylaşmışlar Mayıs ayında. Sizinkiler tutuyor mu cinsiyet olarak? Baştaki sayılar yaşınız.

ÇOCUK CİNSİYETİ TESPİT CETVELİ (KIZ : O ERKEK : X )

O Ş M N M H T A E E K A (Aylar)
18 o x o x x x x x x x x x
19 x o x o o x x x x x o o
20 o x o x x x x x x o x x
21 x o o o o o o o o o o o
22 o x x o x o o x o o o o
23 x x o x x o x o x x x o
24 x o x x o x x o o o o o
25 o x x o o x o x x x x x
26 x o x o o x o x o o o o
27 o x o x o o x x x x o x
28 x o x o o o x x x x o o
29 o x o o x x x x x o o o
30 x o o o o o o o o o x x
31 x o x o o o o o o o o x
32 x o x o o o o o o o o x
33 o x x x o o o x o o o x
34 x o x o o o o o o o x x
35 x x o x o o o x o o x x
36 o x x o x o o o x x x x
37 x o x x o x o x o x o x
38 o x o x x o x o x o x o
39 x o x x x o o x o x o o
40 o x o x o x x o x o x o

eşime de anlatayım durumu da yaptıralım bari ya. onun bi süresi var mı şu haftalarda olması gerekir gibi?
En iyi 12. haftadan sonra yapılmasıymış. Ama en geç ne zaman diye bir süre var mı bilmiyorum.

Kızlar kedisi olan var mı evinde? Benim yaklaşık iki yıldır var ve çocuk olacağı için hem bizimkiler hem eşimin tarafı sahiplendirin diye tutturmuş durumdalar o da benim evladım napcam bilmiyorum çocuk evde nasıl sürünecek vs tüy kaçar biliyosunuzdur söylenenleri.. anlatıyorum aşıları olunca hiçbir sıkıntı olmuyor o hastalıklar tüylerden değil parazitlerden oluyor diye ama nafile onu başkasına vermeyi düşününce bile ağlamaya başlıyorum nasıl kıyayım ona bebekliğinden beri bu evde bizle büyüdü. Ailelrimize uzak yaşadığımız için izinlerde kedimizide yanımızda götürüyoruz doğal olarak. E diyorlarki çocuğun eşyasıyla mı uğraşacaksın kedinin malzemelerini taşımayla mı felan çook bunaldım
Kuzum biz de kedi değil ama köpek var. Bize de diyorlar direk kestirip atıyoruz beraber büyüyecekler diye. Biz tüylerini sık traş ederiz diye düşünüyoruz. ben beraber büyümelerini düşündükçe bile ağlıyorum duygulanıp. Çok güzel olcak ❤️ hiç kafana takma. Eşim köpüşümüzle ilgileniyor ben ilgilenemiyorum ben de bebişle ilgileneceğim ❤️

30 kilo köpeğim var ev içinde besliyorum uzun tüylü ve günde iki süpürge doldurur. o benim evladım. Biri ee köpek ne olacak dediğinde çok şanslı bir bebek, hayvan sevgisiyle büyüyecek diyorum. Aşısı iç dış paraziti düzenli yapıldıysa,düzenli tarıyorsanız ağzına yüzüne kaçan tüyün hiçbir zararı yok. Ölene kadar benimle o kısacık ömründe. Bir can büyüteyim derken diğer canın vebaline girmeyin. Bebiş yokken o size arkadaşlık etti şimdi bebişinize edecek🥹
Oyyy bunu okurken bile duygulandım ❤️

Günaydın kızlar,

Gece uykusuzluk problemi çekenlerden biri de benim 🙋‍♀️ asla ama asla uyuyamıyorum bazen donuyorum bazen yanıyorum, son iki gündür de burnum kanıyor sizde böyle bir şey var mı, hamilelik uygulaması kullanıyorum, orada normal, artan kan basıncından dolayı oluyor yazıyor 😔

Bir de sizinle paylaşmak istiyorum,

Eğer bir önceki gebeliğim sonlanmasaydı, Kasım annesi olacaktım, orada da güzel bir grubumuz vardı, arkadaşlıklar kurmuştuk, bir süredir girememiştim oraya, dün bakayım dedim, doğuran, doğuma giden arkadaşlar var, o kadar heyecanlandım ki 🥲 içim kıpır kıpır oldu hemen bizim Nisan annelerini düşündüm biz de öyle olacağız Allah nasip ederse, kıpır kıpır yazacağız, birbirimize dualar edeceğiz, ayyhh düşündükçe bile içim hoş oluyor 🥰 Allah'ım sağlıkla o günleri görmeyi nasip eylesin hepimize 🤲🏻💐

Back