• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar 12+3üz muayeneye geldim bebisi gördük ve benimki kız yaa doktor tahminde bulundu pembe dedi bacaklarını da açtı çok net pipi falan görünmüyordu bende gördüm 😅 erkek hissediyordum bu zamana kadar ama kızmış haftaya hem cinsiyete tekrar bakmak icin hemde ikili test sonucu için tekrar çağırdı inşallah sağlıkla gelir 🙏🙏🥰🥰

Kuzum biz de kedi değil ama köpek var. Bize de diyorlar direk kestirip atıyoruz beraber büyüyecekler diye. Biz tüylerini sık traş ederiz diye düşünüyoruz. ben beraber büyümelerini düşündükçe bile ağlıyorum duygulanıp. Çok güzel olcak ❤️ hiç kafana takma. Eşim köpüşümüzle ilgileniyor ben ilgilenemiyorum ben de bebişle ilgileneceğim ❤️
Teşekkür ederimmm ♥️ bende öyle yapacağım

Aynen ilk zamanlar eşimde de ne travma varsa arada soruyordu sen iyice gördün mü diye sonra bana şey diyordu karışsa sonradan ortaya çıksa olay naparsın? Allah korusun ama asla çocuğumu vermem ya taşımak farklı tabii kan bağı farklı ama baktığın bambaşka, yavrum benim 🥹
Amannn allah korusun ben de vermezdim. Neyse hamile kalır kalmaz kararlar almıştım. Asla büyük konuşmıcam ve dedikodu yapmıcam diye. Sustum 🫢

Ay bizde tam tersi çocuk olmaya yakın kedi veya köpek sahiplenmek istiyoruz, bence cocuga cok buyuk faydasi var hayvanin ruhsal bakımdan, yabancıların hep evinde hayvan var onların çocuklarına niye bisey olmuyor bosverin hiç takmayın bence , sadece yabancıların evleri büyük, belki o yönden sıkıntı olabilir ama onun dışında bakımları tam oldu mu sorun olmaz
Ben de öyle düşünüyorum teşekkür ederim 🌸🩷🩷

Kızlar 12+3üz muayeneye geldim bebisi gördük ve benimki kız yaa doktor tahminde bulundu pembe dedi bacaklarını da açtı çok net pipi falan görünmüyordu bende gördüm 😅 erkek hissediyordum bu zamana kadar ama kızmış haftaya hem cinsiyete tekrar bakmak icin hemde ikili test sonucu için tekrar çağırdı inşallah sağlıkla gelir 🙏🙏🥰🥰
Erken kız tahmini olmuş hadi bakalım maşallah 🧿 Böceklerin arasında minnoş çiçekler 🌸

3 dilim sucuk yedim inşallah bisi olmaz. Bi doktor az yiyebilirsiniz demiş

İlk cümleye kahkaha attım 😂😂
Ben de tembihledim, eşim de görümceme tembihlemiş o daha çok korkuyordu karışmasından iyice aklında tut bebeğin yüzünü diye. Hatta doğurmuşum iki de bir beni darlıyor eminsin demi ameliyathanede gösterdikleri bu bebekti diye😂😂
Eşim de ben buna bir çözüm bulcam diyor 😂😂 karışmasın diyor 😂😂😂

Bana da erkek diyen aşırı az. Çoğunlukla kızın olcak diyorlar. Ay arasınlar artık şu sonuç için. Çıldırazammm meraktan.
Bana da çevrem hep kız diyo benim içime erkek doğuyor tabikide sağlıklı olsun fark etmez hissiyatı diyorum ben doktorum da erkeğe benziyo dedi nidaya ki kontrolde net söylerim dedi beklemedeyim

Günaydınn, bu gaz problemini ne yapaciğiizz.. sabah karnımda bir balon patladı resmen hiç abartmıyorum. Lavaboya gidemeden içimde patladı sanırım anlamadım😀 hatta korktum ilk başta bebekle mi ilgili acaba diye ama değildir sanırım allah korusun kese öyle patlayacak bir şey değildir heralde😟 gece lavaboya gitmekten yoruldum çişiydi gazıydı 🤦🏼‍♀️
Ah ah yemin ederim bi salsam rahatlayacakmışım gibi geliyor ama olmuyor 🥺

11+4'teyim ve bugün hiç olmadığı kadar midem bulanıyor. bugüne kadar çok iyi gelmiştim ama bugün artık patladım galiba :(

11+4'teyim ve bugün hiç olmadığı kadar midem bulanıyor. bugüne kadar çok iyi gelmiştim ama bugün artık patladım galiba :KK43:
14+3 arada 2 3 gun süren şiddetli mide bulantilarim oluyor, çaresi yok valla ne olacak bilmiyorum.

Back