• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bu haftaya kadar iyi geldim, gece çişe uyansam da kaliteli uyuyordum sabah 6buçuk 7 buçuk arası uyanıyordum ama iki gündür hortluyorum resmen. Bu sabah da 4te kalktım erken kalkmanın dozajı şaştı birazcık 😂 o kadar erken uyanınca bölünüyor ister istemez, saat 6da falan anca tekrar uyuyabiliyorum. Normalmiş ama, öyle diyorlar.
Bakalım nasıl devam edecek inşallah giderek daha da erken uyanmayız 😄

Karuselim sen tecrübelisin kabin bebek arabaları daha hafif daha kullanışlı diyorlar travel sistemin avantajı ne
Bende ikisi de var, önce travel almıştım ilk aylarda kullanılan küçük ana kucağı varken yine idare ediliyordu da büyüğe geçince çok ağır oldu ya işkence gibi bi de en sevmediğim de ana gövdeyi katlıyorsun ya apartman koridorunda ya da dışarda yere doğru katlanıp kirleniyor ona gıcık oluyordum, kocaman dev gibi bi şey 😅 Kabin haphafif yanında biri olmaya gerek yok tek elle şak diye kapanıyor, kapanırken dik duruyor zaten, bir elinde bebe bir elinde araba istediğin merdivenden çık. Travel ın da ilk aylar kullanılan ana kucağı güzel işte. Kabine ana kucağı takılan bir model bakabilirsin chicco’da var, hamilton var benimki hamilton s1

Ben bu haftaya kadar iyi geldim, gece çişe uyansam da kaliteli uyuyordum sabah 6buçuk 7 buçuk arası uyanıyordum ama iki gündür hortluyorum resmen. Bu sabah da 4te kalktım erken kalkmanın dozajı şaştı birazcık 😂 o kadar erken uyanınca bölünüyor ister istemez, saat 6da falan anca tekrar uyuyabiliyorum. Normalmiş ama, öyle diyorlar.
Ya o çiş beni mahvetti geceden sabaha 3 kere yaptım su da içmedim nerden çıkıyor o kadar su anlamıyorum. Küçücük gramlık bebeksin bu neyin baskısı 😅

Kızlar aşırı moralim bozuk 2 gün önce kan verdim 15+4 de ve tsh değerim 5.66 çıkmış geçen ay 2.81di. Çok korkuyorum bebeğime birşey olmuşmudur yarına randevu aldım hemen
Bir şey olacağını sanmıyorum. 1 aylık süreçte değer kim bilir ne zaman değişti. Doktor ilaç dozajını artırır tahminimce. Ben de haftaya Salı vereceğim aile hekimimde genel bir kan. Tsh yi benim de takip etmem gerekiyor. Geçen ay 3.25 ti benim. Doktor En düşük dozajlı ilaçtan verdi ama her ay kan vererek takip edeceğiz dedi.

BEn demiştim doktora bişi olur mu şu ana kadar yüksekti diye, olmaz öyle hemen bişi demişti.

Ya o çiş beni mahvetti geceden sabaha 3 kere yaptım su da içmedim nerden çıkıyor o kadar su anlamıyorum. Küçücük gramlık bebeksin bu neyin baskısı 😅
Eheu kıyamam, yeri dar annesi arada boşaltıver rahatlat çocuğu 😂 ben bebekten evvel de yaşlı gibi gece çişine kalkardım o yüzden rutinime devam ediyorum gibi oldu, şu 4te cin gibi uyanmayı çözersek rahatız 😅

Eheu kıyamam, yeri dar annesi arada boşaltıver rahatlat çocuğu 😂 ben bebekten evvel de yaşlı gibi gece çişine kalkardım o yüzden rutinime devam ediyorum gibi oldu, şu 4te cin gibi uyanmayı çözersek rahatız 😅
Sen miydin ya o armut yiyen uykulu uykulu okudum 😂😂

Kızlar kedisi olan var mı evinde? Benim yaklaşık iki yıldır var ve çocuk olacağı için hem bizimkiler hem eşimin tarafı sahiplendirin diye tutturmuş durumdalar o da benim evladım napcam bilmiyorum çocuk evde nasıl sürünecek vs tüy kaçar biliyosunuzdur söylenenleri.. anlatıyorum aşıları olunca hiçbir sıkıntı olmuyor o hastalıklar tüylerden değil parazitlerden oluyor diye ama nafile onu başkasına vermeyi düşününce bile ağlamaya başlıyorum nasıl kıyayım ona bebekliğinden beri bu evde bizle büyüdü. Ailelrimize uzak yaşadığımız için izinlerde kedimizide yanımızda götürüyoruz doğal olarak. E diyorlarki çocuğun eşyasıyla mı uğraşacaksın kedinin malzemelerini taşımayla mı felan çook bunaldım
Ben olsam dinlemezdim istedikleri kadar konuşsunlar veteriner yada doktorla konuş bebeğe zararı yoksa he he de geç canım sinir oluyorum ailelerin her şeye karışmasına buna müsaade ettiğinde daha da ileri gidecekler haberin olsun. Kaynanam biri 4 yaşında biri 2 yaşında torun bakıyor benimkini de bakacakmis oldu dedim başka telef edecek bebeği 🤦🤦🤦 bildiğim bakıcı var ona verecem Allah nasip ederse 🙏♥️

Bende ikisi de var, önce travel almıştım ilk aylarda kullanılan küçük ana kucağı varken yine idare ediliyordu da büyüğe geçince çok ağır oldu ya işkence gibi bi de en sevmediğim de ana gövdeyi katlıyorsun ya apartman koridorunda ya da dışarda yere doğru katlanıp kirleniyor ona gıcık oluyordum, kocaman dev gibi bi şey 😅 Kabin haphafif yanında biri olmaya gerek yok tek elle şak diye kapanıyor, kapanırken dik duruyor zaten, bir elinde bebe bir elinde araba istediğin merdivenden çık. Travel ın da ilk aylar kullanılan ana kucağı güzel işte. Kabine ana kucağı takılan bir model bakabilirsin chicco’da var, hamilton var benimki hamilton s1
Chicco goody plus+puset dahil çok güzel indirim var babymallda tek tuşla katlanması çok hoşuma gitti dün alacaktım sana da bir sorayım dedim. Bugün alayım o zaman grisini modeline de bayıldım

Back