• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bu gidişle ben de doguma kadar ogrenemıcem yarın 15. Haftaaya merhaba diyprum
biride cıkıp senın bebenın cınsıyetı su demıyor
Eline ayagına bakıypr cok sukur saglıklı olsun o onemlı demı dıyor evet dıyorum cıkıyorum😅😅
Cinnet geçirmeyi denedin mi?

😂😂😂😂😂🫠

Siz de hani hep kalp atışı duyduk falan diyorsunuz ya, ben bugün doktoruma sordum ne zaman duyucaz diye, dedi ki soğuk soğuk "30. Haftada". Ben 20. Hafta gibi cinnete bağlamayı planlıyorum.

Cinnet geçirmeyi denedin mi?

😂😂😂😂😂🫠

Siz de hani hep kalp atışı duyduk falan diyorsunuz ya, ben bugün doktoruma sordum ne zaman duyucaz diye, dedi ki soğuk soğuk "30. Haftada". Ben 20. Hafta gibi cinnete bağlamayı planlıyorum.
Nasıl yani hic duymadınız mı🤔

Kızlar aşırı moralim bozuk 2 gün önce kan verdim 15+4 de ve tsh değerim 5.66 çıkmış geçen ay 2.81di. Çok korkuyorum bebeğime birşey olmuşmudur yarına randevu aldım hemen
Benim de ilk kan verdiğimde düşüktü ilaca başlattı dahiliye ama o kadar kusıyprum ki ilacımı çok içemedim korkuyorum bende 🥺🥺

Evet ben de öyle okumuştum. Doktorum 10-11e yükselirse korkabiliriz dedi. Yoksa korkmamıza gerek yok dedi. İnternete yazılanlara çok takılmamaya çalışın ki zaten siz ilk 3 ayı atlatmışsınız. Sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Hemen ilaca başlanır ve bir-iki hafta içinde bile kontrol altına alınabilir bence.
Teşekkür ederimmm🙏🙏🌸

Nasıl yani hic duymadınız mı🤔
Yok, burada 14-15e kadar vajinal ultrason var, karından yok, 14. Hafta bitmeden cinsiyet söylemek yasak, 20ye kadar doktorlar söylemeyi tercih etmiyor ve kalp atışı karnin burnundayken :) doktor kaç hızda attığına bakıyor ama ses vermiyor.

Yok, burada 14-15e kadar vajinal ultrason var, karından yok, 14. Hafta bitmeden cinsiyet söylemek yasak, 20ye kadar doktorlar söylemeyi tercih etmiyor ve kalp atışı karnin burnundayken :) doktor kaç hızda attığına bakıyor ama ses vermiyor.
Aaaaa neresi kız orası hiç vajinal ultrason olmadım sürekli kustugum için sürekli doktordayım her gittiğimde bebeğimi görüyorum karından sesi dinletiyor özelden ama devlette dinletmedi ama karından ultrason baktı

Aaaaa neresi kız orası hiç vajinal ultrason olmadım sürekli kustugum için sürekli doktordayım her gittiğimde bebeğimi görüyorum karından sesi dinletiyor özelden ama devlette dinletmedi ama karından ultrason baktı
Almanya canim. Ben de 15. Haftadayim, hala öğürüyorum. Kusma yok Allah'tan. Öğürmeden dış fırçalamak imkansız hale geldi resmen

Almanya canim. Ben de 15. Haftadayim, hala öğürüyorum. Kusma yok Allah'tan. Öğürmeden dış fırçalamak imkansız hale geldi resmen
Ayyy dimi şampuan kokusu hele sade soğuk suyla hasta olmaktan korkmasam duş alacağım hergün sabah akşam bakımsız yatmayan yada kahvaltı yapmayan ben elimi yüzümü yıkadığına şükür ediyorum 🥰

Nar için teşekkürler kızlar önerileriniz sayesinde korkusuzca yiyebilecem 😍😍😍😍😍😍

Kızlar kedisi olan var mı evinde? Benim yaklaşık iki yıldır var ve çocuk olacağı için hem bizimkiler hem eşimin tarafı sahiplendirin diye tutturmuş durumdalar o da benim evladım napcam bilmiyorum çocuk evde nasıl sürünecek vs tüy kaçar biliyosunuzdur söylenenleri.. anlatıyorum aşıları olunca hiçbir sıkıntı olmuyor o hastalıklar tüylerden değil parazitlerden oluyor diye ama nafile onu başkasına vermeyi düşününce bile ağlamaya başlıyorum nasıl kıyayım ona bebekliğinden beri bu evde bizle büyüdü. Ailelrimize uzak yaşadığımız için izinlerde kedimizide yanımızda götürüyoruz doğal olarak. E diyorlarki çocuğun eşyasıyla mı uğraşacaksın kedinin malzemelerini taşımayla mı felan çook bunaldım

Tamam o zaman vermesın ses yeterki saglıklı oldugunu bılelım masalllah💓

Kızlar kedisi olan var mı evinde? Benim yaklaşık iki yıldır var ve çocuk olacağı için hem bizimkiler hem eşimin tarafı sahiplendirin diye tutturmuş durumdalar o da benim evladım napcam bilmiyorum çocuk evde nasıl sürünecek vs tüy kaçar biliyosunuzdur söylenenleri.. anlatıyorum aşıları olunca hiçbir sıkıntı olmuyor o hastalıklar tüylerden değil parazitlerden oluyor diye ama nafile onu başkasına vermeyi düşününce bile ağlamaya başlıyorum nasıl kıyayım ona bebekliğinden beri bu evde bizle büyüdü. Ailelrimize uzak yaşadığımız için izinlerde kedimizide yanımızda götürüyoruz doğal olarak. E diyorlarki çocuğun eşyasıyla mı uğraşacaksın kedinin malzemelerini taşımayla mı felan çook bunaldım
Bence vermeyin, o da size ait, sizi seven, elinize bakan bir can. Ve bebeklerin, çocukların gelişimine katkıda bulunuyor ev hayvanları. Bebekleri sevmeleri, sahiplenmeleri bile çok güzel 🥹 bebekten beri sizinleymis, bence yuvasından ayırmayın.

Canım benimde kedişim var ve biz kendimizle büyümesini istiyoruz
Sen sadece eşini ikna erit aileleri kafana takma 😂 ben baya araştırdım kediyle büyüyen bebek hem daha sosyel hemde bağışıklık sistemi daha kuvvetli oluyor
Tüydende bi hastalık kapmıyor kimse
herşey kulaktan dolma bilgi olmuş resmen 😂
Sen ailelerin dediğine bakma bizimkilerde çok laf ediyor ama o bebeği sen büyüteeceksin bebeğin için en sağlıklı olanı da sen biliyorsun zaten. Ki eşya taşımaklada sen uğraşacaksın kedinin ne eşyası var sanki kumu,maması ve taşıma kutusu 😂 herşey herkese dert olmuş 🤦‍♀️

Benim iki kedim bir köpeğim var, şimdi buraya iki kedi bir köpek olarak belirtmek için yazdım ama onlar benim çocuklarım. Hayatımdaki hiçkimse onlarla ilgili aldığım kararda söz sahibi olamaz, bu biraz da sınırları net çizmekle ilgili bir şey. Lütfen kimsenin sizi aldığınız bir kararla ilgili olarak sürekli sorgulayıp darlamasına, sınırlarınızı sürekli zorlamasına izin vermeyin, kim olursa olsun. Her şeyin bir kolay yolu yordamı var, belki başlarda zorlanırsınız ama her şey çözülür hiçbir şey kafada büyütüldüğü kadar zor olmuyor biliyorsunuz siz de. Ben bu kediyi sahiplendirmiycem, çocuğum bu kediyle büyüyecek. Bir sonraki sefere bunu söyleyeceksiniz, konu kapanacak.

Back