- 24 Haziran 2023
- 642
- 988
- 23
- 29
Bu bir başarıdırFark ettim onu, doğumda öğrenme fikrime senin yüzünden veda edeceğim sanırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu bir başarıdırFark ettim onu, doğumda öğrenme fikrime senin yüzünden veda edeceğim sanırım
BeniBen seni kız hissediyorum ya
Yani doguma kadar eşin de mı ogrenmıckFark ettim onu, doğumda öğrenme fikrime senin yüzünden veda edeceğim sanırım
Senle Afra ya erkek diyorum
En çok onun öğrenmemesi lazım zatenYani doguma kadar eşin de mı ogrenmıck
AbowSenle Afra ya erkek diyorum
İlaç verir düzelir inşallah canım hemen zarar vermiyordur herhalde yaKızlar aşırı moralim bozuk 2 gün önce kan verdim 15+4 de ve tsh değerim 5.66 çıkmış geçen ay 2.81di. Çok korkuyorum bebeğime birşey olmuşmudur yarına randevu aldım hemen
Evet biliyorum ama ben kızım olursa yakıştırdığım için şuan oğlum ile bağdaştıramadımGüneş aslında unisex bir isim. İş yerinde Güneş bey vardı bizim herkes çok severdi.
Yani göremediği için mi öyle diyor?Bu gidişle ben de doguma kadar ogrenemıcem yarın 15. Haftaaya merhaba diyprum
biride cıkıp senın bebenın cınsıyetı su demıyor
Eline ayagına bakıypr cok sukur saglıklı olsun o onemlı demı dıyor evet dıyorum cıkıyorum
Merhaba. Benimde tsh değerim 4,55 çıktı. Doktor korkulacak bir şey olmadığını söyledi. Ben zaten ilaç kullanıyordum. Dozunu artırdık. 10-11 olmadığı sürece korkulacak bir şey olmadığını söyledi doktor. Benim 0,44ken bir anda bir ay içerisinde 4,55 oldu.Kızlar aşırı moralim bozuk 2 gün önce kan verdim 15+4 de ve tsh değerim 5.66 çıkmış geçen ay 2.81di. Çok korkuyorum bebeğime birşey olmuşmudur yarına randevu aldım hemen
İnşallah öyledirİlaç verir düzelir inşallah canım hemen zarar vermiyordur herhalde ya
Sizin kaç haftalıkken bu değer çıktı? Benimkide bir anda arttı anlamadım umarım bebişlerimize bir sıkıntısı olmazMerhaba. Benimde tsh değerim 4,55 çıktı. Doktor korkulacak bir şey olmadığını söyledi. Ben zaten ilaç kullanıyordum. Dozunu artırdık. 10-11 olmadığı sürece korkulacak bir şey olmadığını söyledi doktor. Benim 0,44ken bir anda bir ay içerisinde 4,55 oldu.
Benim 12inci haftada çıktı bu değer. Doktor 3e indiririz ve orda tutarız dedi. İlk iki ay tsh düşüklüğü yaşadım 0lardaydı sonra birden 3üncü ayın içinde çıktı. Korkma dedi. Siz de korkmayın çok yüksek bir değer değil sizinkide.Sizin kaç haftalıkken bu değer çıktı? Benimkide bir anda arttı anlamadım umarım bebişlerimize bir sıkıntısı olmaz
Teşekkür ederim içime su serptinizBenim 12inci haftada çıktı bu değer. Doktor 3e indiririz ve orda tutarız dedi. İlk iki ay tsh düşüklüğü yaşadım 0lardaydı sonra birden 3üncü ayın içinde çıktı. Korkma dedi. Siz de korkmayın çok yüksek bir değer değil sizinkide.
İnternette öyle şeyler yazıyorki IQ düşüklüğüne neden olduğu vb. oyuzden çok tedirgin oldumTsh değeri 22lerde olup sağlıklı çocuk doğuranlar gördüm ben. Allah’ın izniyle bir şey olmaz. Hemen kötü düşünmeyin.
Evet ben de öyle okumuştum. Doktorum 10-11e yükselirse korkabiliriz dedi. Yoksa korkmamıza gerek yok dedi. İnternete yazılanlara çok takılmamaya çalışın ki zaten siz ilk 3 ayı atlatmışsınız. Sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Hemen ilaca başlanır ve bir-iki hafta içinde bile kontrol altına alınabilir bence.İnternette öyle şeyler yazıyorki IQ düşüklüğüne neden olduğu vb. oyuzden çok tedirgin oldum