Merhaba anniskolar, doktordan geliyorum. Her sey yolunda
Ilk kez karindan ultrason yapildi ve ilk kez videoya almak aklima geldi, normalde her ultrasonda kipir kipir olan, su icen, dönen, boks yapan cocugun kipirdayasi gelmedi. Hatta uyuyordu biz uyandirdik galiba, resmen trip atar gibi hareket etti "gidin yav gidin!!!111!!" der gibiydi
Bu arada doktor folik asite devam dedi. Randevuma bir hafta kala gelen korku durumumu ebemle konustum, maalesef yasadiklarim yüzünden bu korkunun normal oldugunu, yasamayan kadinlarda da bu tarz endiselerin var oldugunu ve hareketlerini hissedinceye kadar da kendi kendimizi korku durumunda teselli etmekten baska imkanimizin olmadigini söyledi
hic kilo almamisim. ama ikinci trimesterda belli kilo alimi bekliyoruz dedi. Dedim hic istahim yok, ne sebze, ne pasta börek, ne et ne tavuk hicbir sey acmiyor, ya bebek vitaminsiz kalirsa. Ebe dedi ki "onlar neye ihtiyaclari varsa söke söke almayi bilir, sen merak etme"
Asiri akintim var benim, bunu da sordum. Hamilelikte bazilarinda cok bazilarinda az olur ama normal durumdur dedi ama yine de enfeksiyon durumu var mi diye bakti ve olmadigini söyledi. Burada ayni durumda olan arkadaslar vardi hatirliyorum. Renksiz ve kokusuzsa sikinti yok.
Simdi yine bir ay beklemece.