- 24 Temmuz 2023
- 3.000
- 5.546
Keseyi gördünüz müBenim geç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keseyi gördünüz müBenim geç
Bende öyleydim ilk öğrendiğim zamanlar ağrı saplanıyor ve geçmiyordu dinlensem bile zamanla geçti amaKızlar 2 gündür bel agrısı çekiyorum önceden yoktu şimdi arada kayboluyor ama Bı geldı mı baya agrıyo ve sürüyor yanı? Normal mi
Ben öğrendıgım de yoktu 2 gündür var korktum bıraz açıkcası. Ayy inşallah normaldir bu ağrılarBende öyleydim ilk öğrendiğim zamanlar ağrı saplanıyor ve geçmiyordu dinlensem bile zamanla geçti ama
Bebegi gördünüz müBiz bugün hastaneye tekrar gittik sata göre 6 haftalık ama ultrasona göre 5+1 aranızda geç döllenme yaşayan var mı haftaya salı da inşallah kalp atışını duyacağız
Olabiliyor endişelenmeyin kanamanız olmadığı sürece endişelenmeye gerek YokBen öğrendıgım de yoktu 2 gündür var korktum bıraz açıkcası. Ayy inşallah normaldir bu ağrılar
Evet ama çok küçük birşey dediBebegi gördünüz mü
Teşekkür ederim çok şükür kanama lekelenme yok ama işte insan herşey den nem kapıyor. Rahatlattınız beni Allah razı olsunOlabiliyor endişelenmeyin kanamanız olmadığı sürece endişelenmeye gerek Yok
Kaç haftaliksin canımBugün benimde doktor randevum vardı. 19 milim olmuş kesesi, geçen hafta 6 milimmis, çok şükür büyümüş haftaya pazartesi tekrar çağırdı, bebeği görebilmek için... Bebeği görebilirsem bir takım testler yapacağız dedi.
6 hafta oldu çok şükürKaç haftaliksin canım
ay benimde böyle aşırı şiş yaaa geçiyormuymuş peki bu nasıl gececekYok ya baska agrim yok kasik agrisi var hala biraz o kadar , ama kabiz degilim kuru kayisida yiyorum cok komik gorunuyor karnim . Hormonlara bagli bagirsaklar ve mideylr alakali degisiklikler oluyormus o yuzden boyle oluyormus sanirim cok tesekkur ederimmm
kasık ağrım geçmedi ya çok değişik yanma şeklinde bir ağrım var oradaEvet azalıyormuş , Benimde şiş biraz devam ediyor , ama kasık ağrılarım geçti benim sadece göğüslerimde bi dolgunluk var haricinde hiç bi şey yok inşallah her şey yolundadır
Benimde gögüs ve kabızlık dışında bişeyim yokEvet azalıyormuş , Benimde şiş biraz devam ediyor , ama kasık ağrılarım geçti benim sadece göğüslerimde bi dolgunluk var haricinde hiç bi şey yok inşallah her şey yolundadır
İdrar yanması gibimi o bendede varkasık ağrım geçmedi ya çok değişik yanma şeklinde bir ağrım var orada
yok ya idrar yanması değil idrarda sıkıntı yok normal böyle dururken sanki kasıklarımda lifler var onlar böyle çekiliyor yanıyorİdrar yanması gibimi o bendede var
Benim.bugun 6+5de kalp atışını duyduk çok şükürCuma günü gideceğim inşallah görürüm
Ah ne güzel bir 6+2 de gideceğim duyarım inşallahBenim.bugun 6+5de kalp atışını duyduk çok şükür