2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar bugün hamile olduğumu öğrendim regle 1 gün kala beta 37.2 çıktı erken öğrenmenin stresindeyim şuan ... sağlık ocağına hamileliğimi benim mi söylemem lazım kendi doktorum izinde bir de artışa kaç gün arayla baktırmalıyım kadın doğum doktoruna ne zaman gitmeliyim

Kızlar 2 gündür bel agrısı çekiyorum önceden yoktu şimdi arada kayboluyor ama Bı geldı mı baya agrıyo ve sürüyor yanı? Normal mi

Kızlar 2 gündür bel agrısı çekiyorum önceden yoktu şimdi arada kayboluyor ama Bı geldı mı baya agrıyo ve sürüyor yanı? Normal mi
Bende öyleydim ilk öğrendiğim zamanlar ağrı saplanıyor ve geçmiyordu dinlensem bile zamanla geçti ama

Ben öğrendıgım de yoktu 2 gündür var korktum bıraz açıkcası. Ayy inşallah normaldir bu ağrılar
Olabiliyor endişelenmeyin kanamanız olmadığı sürece endişelenmeye gerek Yok

Bugün benimde doktor randevum vardı. 19 milim olmuş kesesi, geçen hafta 6 milimmis, çok şükür büyümüş 😍 haftaya pazartesi tekrar çağırdı, bebeği görebilmek için... Bebeği görebilirsem bir takım testler yapacağız dedi.

Yok ya baska agrim yok kasik agrisi var hala biraz o kadar , ama kabiz degilim kuru kayisida yiyorum 😂😂 cok komik gorunuyor karnim . Hormonlara bagli bagirsaklar ve mideylr alakali degisiklikler oluyormus o yuzden boyle oluyormus sanirim😂 cok tesekkur ederimmm
ay benimde böyle aşırı şiş yaaa :KK70: geçiyormuymuş peki bu nasıl gececek :KK70:

Evet azalıyormuş , Benimde şiş biraz devam ediyor , ama kasık ağrılarım geçti benim sadece göğüslerimde bi dolgunluk var haricinde hiç bi şey yok 😂 inşallah her şey yolundadır

Evet azalıyormuş , Benimde şiş biraz devam ediyor , ama kasık ağrılarım geçti benim sadece göğüslerimde bi dolgunluk var haricinde hiç bi şey yok 😂 inşallah her şey yolundadır
kasık ağrım geçmedi ya çok değişik yanma şeklinde bir ağrım var orada

X