- 30 Temmuz 2023
- 1.384
- 1.627
- 32
Cuma günü gideceğim inşallah görürümBende aynı durumda beklemedeyim beklemek izdirap
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cuma günü gideceğim inşallah görürümBende aynı durumda beklemedeyim beklemek izdirap
Ben 5bin kusurlerde gordum siz de görürsünüzGecen pazartesi hcg 792 cikmisti.
2 gunde bir 2 katina cikiyorsa dun 6400 civari olmus olmali. Yani bugun daha da yüksektir.
Bugun kese görünür herhalde.
Sizler hcg kacken gördünüz keseyi?
Bugün ulturosona gircem bakalım kese görcekmiyiz dua edin banaGünler geçmiyor. Şu kritik haftaları sağlıkla bir atlasabilsek keşke.
Bende düşük yaptım peşinden doğurdum şuan korkuyorum hamileyim bugün kontrole gdiicem artık inşallah keseyi görürüm kan testi yapalım 15 gün oldu 15 gündür huzursuzum düşük olucak veya kalp durcak vs vs başıma gelen önceki olaylardan olaydan dolayı kaygılıyım 1/2 saate kontrole gdiicemArkadaşlar bugün 4+2 yim. Sanki regl olacakmışım gibi ağrılarım var. Belim ağrıyor, sanki reglim sökülecek, kasiklarimda da agri var. Baslarda regl ağrısının normal olduğunu biliyorum ama bana sanki çokmus gibi geliyor. Iki tane kaybım var, o yüzden iyice korkuyorum. Aynı şeyleri yaşayan var mı?
Ben de öyle, sürekli bir şey olacakmış gibi geliyor, sanki sağlıklı bir hamilelik mümkün değil gibi. Üst üste yaşayınca normal hamilelik hayal gibi geliyor ve insan o kayıpların gölgesinde yaşıyor.Bende düşük yaptım peşinden doğurdum şuan korkuyorum hamileyim bugün kontrole gdiicem artık inşallah keseyi görürüm kan testi yapalım 15 gün oldu 15 gündür huzursuzum düşük olucak veya kalp durcak vs vs başıma gelen önceki olaylardan olaydan dolayı kaygılıyım 1/2 saate kontrole gdiicem
Aynen doğum yaptım ama ilk düşüğümün etkisinden çıkamıyorumBen de öyle, sürekli bir şey olacakmış gibi geliyor, sanki sağlıklı bir hamilelik mümkün değil gibi. Üst üste yaşayınca normal hamilelik hayal gibi geliyor ve insan o kayıpların gölgesinde yaşıyor.
Hayırlı olsun inşallah kalp atışını da duyarsınız ben de 5+2 yim bugün yarın tekrar beta testi vericem duruma göre doktora gidicem . Siz kaç betayla gördünüz keseyi ?Merhaba kızlar 5+2 oldum bugün keseriz göründü haftaya kalp atışı için cagirdi
Hayırlı olsun inşallah kalp atışını da duyarsınız ben de 5+2 yim bugün yarın tekrar beta testi vericem duruma göre doktora gidicem . Siz kaç betayla gördünüz keseyi ?
Karnımdan göründe hemen kese 2 hafta sonra kese için çağırdı geç döllenmeymiş adete göre 7 haftalık . Ama keseye göre 5Tam nasıl geçti yazacaktım, hadi hayırlı olsun.
Ben kuzum. Yarın kalp atışı için çağırdı inşallah duyarızBiz bugün hastaneye tekrar gittik sata göre 6 haftalık ama ultrasona göre 5+1 aranızda geç döllenme yaşayan var mı haftaya salı da inşallah kalp atışını duyacağız
Benim geçBiz bugün hastaneye tekrar gittik sata göre 6 haftalık ama ultrasona göre 5+1 aranızda geç döllenme yaşayan var mı haftaya salı da inşallah kalp atışını duyacağız
Ay inşallah hepimiz duyarızBen kuzum. Yarın kalp atışı için çağırdı inşallah duyarız