• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Haydaaa. Biz sata göre 13+2(ultrasonda 14+3) de pipiyi gördük hatta ultrason fotosuna işaretleyip pipi yazdı doktor 😁 bazıları kız bebişlerin şişkinlik olabiliyor diyor. Bu durumda da yanılma olmuş olabilir mi acaba 🤨
Bak benim ki ultrasonda böyle gözüktü ben bu şekilde gördüm, sizinki de böyle mi ? Bi masallahinizi da alırım 🫠🥰 bugün ikili test sonuçlarım açıklanacak allahin izniyle. Bol bol dua edin terrrtemiz çıksın olur mu 🙏🏻

Eklentiler

• Screenshot_20231009_194944_Video Player.jpg
    Screenshot_20231009_194944_Video Player.jpg
    67,6 KB · Görüntüleme: 97
Bak benim ki ultrasonda böyle gözüktü ben bu şekilde gördüm, sizinki de böyle mi ? Bi masallahinizi da alırım 🫠🥰 bugün ikili test sonuçlarım açıklanacak allahin izniyle. Bol bol dua edin terrrtemiz çıksın olur mu 🙏🏻
Maşallah maşallah. Tertemiz çıkacak allahın izniyle. İkili pek güvenilir değil zaten çokta şey yapmamak lazım 🌸💕Benim de pzts çıkacak sonuç bakalım. Gönlümüzce olsun inşallah hepimizin

Bugün de mi bebişi görücen 🥹
Ay evet onu soracaktım, ben doktorun yanına giricem mi test sonuçlarını göstermeye? Bir de arastirma hastanesinde bakiliyorum özel doktora, randevu alacağım mecbur değil mi ? 500 liraya bakıyor, sonuçları göstermek için 500 lira bayılır miyim bilmiyorum çünkü devlet hastanesine randevu aldım 16 sına, orada da bi ultrasona girip bakılmaksızın istediğim için :)

Bugün ben aile hekimliğine gittim şu hapşırmadan dolayı😀 ebe ile görüştüm dışardan darbe olmadığı için bir sorun olmayacağını kaslardan kaynaklı olabileceğini söyledi. İlk kez gitmiştim bir de bana ne zaman ne için gideceğimi tarihleriyle tek tek yazıp bir kağıt verdi çok iyi oldu. Hangi tarihte ne yaptıracağımı biliyorum artık. Ben talep etmedim ama kendisi yazdı hepsini verdi eğer size verilmediyse ebenizden böyle bir şey isteyebilirsiniz. Genel olarak biliyoruz ama elimde not olarak bulunması iyi olacak tüm sonuçlarımı koyduğum bir dosya var ona ekledim☺️
Bana da vermedi kağıt aa bir sonraki kontrol tarihin verdi. Sana verilen kağıtta kaçıncı haftada neye bakılacak yazmış canım bizimle de paylaşabilir misin.

Anam ben napim o zaman gordugu halde soylemedi doktorum jocamda bende melul melul baktik sorunca da soylemem bidahaki gelisinizde garanti olunca derim dedi catlicam ama zor tutuyom gitmemek icin doktora
Senin yine doktor söylememiş benimkiler el birliğiyle söylemediler gördü bu da 😅 Bi dahaki geliş ne zaman? Beni 1 hafta sonra çağırdı beklesin giderim 😡

Ay evet onu soracaktım, ben doktorun yanına giricem mi test sonuçlarını göstermeye? Bir de arastirma hastanesinde bakiliyorum özel doktora, randevu alacağım mecbur değil mi ? 500 liraya bakıyor, sonuçları göstermek için 500 lira bayılır miyim bilmiyorum çünkü devlet hastanesine randevu aldım 16 sına, orada da bi ultrasona girip bakılmaksızın istediğim için :)
Tam adamına sordun😂 Hiç bilmiyorum ben sistemi 😔 Kızlar söyler

Bana da vermedi kağıt aa bir sonraki kontrol tarihin verdi. Sana verilen kağıtta kaçıncı haftada neye bakılacak yazmış canım bizimle de paylaşabilir misin.
Ben bugün tam 12 haftalığım öncesnde aile hekimliğine hiç tahlil için gitmedim fakat kan ve idrar kontrolü için gitmek gerekiyormuş sabah aç yazan kısımlar tahliller için

Eklentiler

• IMG_1977.jpeg
    IMG_1977.jpeg
    111,8 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_1979.jpeg
    IMG_1979.jpeg
    70,4 KB · Görüntüleme: 82
Kızlar biz de bugün eşimle SMA testi için kan verdik. Hemşireler oydu kolumu kan alırken. Soktu çıkardı soktu çıkardı olmadı başkasını çağırdı o geldi bi daha soktu anca aldı. Kolum haşat oldu.

Normalde 3 ay sonra çıkıyormuş ancak gebelik olduğu için önceliklendiriliyormuşuz 1 ay sonra çıkıyor dediler. Ben bu sma testini yapabildiğimizi burası sayesinde öğrendim ama biraz geç oldu. Daha önceden bilseydim daha erkenden giderdim kesin. Aslında aile hekiminden zırt pırt arıyolar gebelik olursa hemen bize haber verin diye bence aradıklarında öncesinde şu testi yaptırın faşan diye insanları uyarmaları lazım.

Anlayan varsa lütfen bakabilir mi ikili test sonucuma Allah rızası için hiçbir şey anlamadm ya :(

Eklentiler

• Screenshot_20231012_104806_Instagram.jpg
    Screenshot_20231012_104806_Instagram.jpg
    42,2 KB · Görüntüleme: 76
Ben bugün tam 12 haftalığım öncesnde aile hekimliğine hiç tahlil için gitmedim fakat kan ve idrar kontrolü için gitmek gerekiyormuş sabah aç yazan kısımlar tahliller için
Ya ne kadar güzel bilinçlilermiş. Bence de böyle herkese karne gibi verilmeli, her hamile kendini daha rahat bilip takip eder. Beni de 16 Kasım tarihinde çağırdı ama kan verceksin vs demedi. Bugün kendim dedim doktorum her ay isteyebileceğini söyledi dışarıda çok para buraya gelsem olur mu diye tabi olur dediler.

Ya ne kadar güzel bilinçlilermiş. Bence de böyle herkese karne gibi verilmeli, her hamile kendini daha rahat bilip takip eder. Beni de 16 Kasım tarihinde çağırdı ama kan verceksin vs demedi. Bugün kendim dedim doktorum her ay isteyebileceğini söyledi dışarıda çok para buraya gelsem olur mu diye tabi olur dediler.
Evet ebemi çok beğendim, direkt ona ulaşabileceğim irtibat numarasını da yazdı verdi herhangi bir soracağın olursa arayabilirsin diye. Ebe ile aile hekimliği ile sürekli irtibatta olmak önemliymiş sanırım. Özellikle kan ve idrar tahlilleri için hastane değil de aile hekimliğini önermişti arkadaşlarım, haklılarmış. Değerlerimizin her ay kontrol edilmesi önemliymiş müdahale ve önlem açısından.

Senin yine doktor söylememiş benimkiler el birliğiyle söylemediler gördü bu da 😅 Bi dahaki geliş ne zaman? Beni 1 hafta sonra çağırdı beklesin giderim 😡

Canım yazdıklarını okudum, eşin neden öyle deme gereği istemiş acaba, garanticiliğinden olsa gerek, bu da senin nasibi etkilemiş, sakin ol, öğrenirsin, gönlünden geçen olsun inşallah 🥰💕

Back