Kızlar iyi akşamlar hepinize bugün 2 kez kustum yine midem fena bi gün iyi bi gün kötü
merak ettiğim başka bir konu var ama çok istememe rağmen ki
tüp bebek ilk gebeliğim yaşım da 27 olacak (Aralık'ta
) 4 senedir de evliyiz yani velhasıl kelam istenen ve beklenen bir bebek çok şükür ilk tüp denememizde nasip etti Allah ama böyle bir garibim hareketlerini hissedemiyorum diye mi henüz mide bulantım çok o yüzden mi yoksa kaybederim korkusu mu nedir çok bağ kuramadım sanki bebeğimle eşimde bende heyecan konusunda eksiğiz sanki biraz tek olayimiz sağlıkla doğması 11 haftalik oldu bugün bazılarını okuyorum ne güzel bağ kurmussunuz eksik hissediyorum bu konuda bunları düşündüğüm için de suçlu hissediyorum sanırım yetememe duygusu şimdiden başladı bazen de korkuyorum nasıl bir anne olurum yapabilir miyim diye çalışıyorum bu arada devlet memuruyum işimi de bırakamam onun da etkisiyle acaba iyi bir anne olabilir miyim ne kadar yetebilirim korkusu saldı eşim içinde düşünüyorum hamile kalmadan önce sorsalar dünyanın en iyi babası olur derdim ama şu an acaba olabilir mi yapabilir mi diyorum aslında eşimde degişen bir davranış yok böyle düşünmem için ama hamilelik hormonu mu nedir bunun sebebi
var mı benim gibi olan yoksa herkes çok adapte mi duruma yoksa şu an