Kızlar merhaba,
Birkaç gündür zor günler geçirdiğim için buraya da yazmak istemedim, perinatolog hakkında konuşmuşsunuz benim 2li testim için haberim olmadan detaylı ultrasona girdiğimden bahsetmiştim size, araştırma hastanesine de gittim, tanı koymuyorlar ama bebeğimin kalp damarlarında sıkıntı gördüklerini söylüyorlar 2 hafta sonra tekrar bakılacak artık üzülecek halim bile kalmadı yıpranmaktan, hep güzel şeyler yazmak istediğim için, bunları yazmak istemedim, ben bilmiyorum erkenden perinatolog ne kadar doğru, varsa bir sorun detaylı ultrason için tercih edebilirsiniz haftalarım zehir oldu, hafta küçük olduğu için tanı koymuyorlar, göremiyoruz diyorlar, gözümde yaş kalmadı ağlamaktan, bebeğimden vazgeçemeyeceğim, eğer öyle bir durum varsa doğar doğmaz ameliyat olacakmış, güçlü duruyorum eğer olursa güçlü bir şekilde doğuracağım ve oğluma kavuşacağım inşallah, erkenden yaptırmayın dememin sebebi şu; asla ama asla gebelik sürecinde müdahale edilmiyor ve herhangi bir tedavi yok, belki 20' li haftalarında öğrenmedim en azından kesin olurdu diyorum, ben gebeliğim boyunca perinatoloji bölümünde olacağım