2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bizimki tam emeklemıyor 2 tane gidip dinlenıyor o da 1 haftadır falan
Herkesınki emeklıyor mu

Ama otururken devrılmıyor bayadır

Bizimki tam emeklemıyor 2 tane gidip dinlenıyor o da 1 haftadır falan
Herkesınki emeklıyor mu

Ama otururken devrılmıyor bayadır
24 nisan doğumlu kızım hala emeklemiyor sürünerek gidiyor komando modu. Kendi başına bi yere tutunarak ayakta durması da yok henüz birkaç saniye duruyor. Otururken devrilmiyor benimki de

24 nisan doğumlu kızım hala emeklemiyor sürünerek gidiyor komando modu. Kendi başına bi yere tutunarak ayakta durması da yok henüz birkaç saniye duruyor. Otururken devrilmiyor benimki de
yetısse koltuga tutunup kalkcakta yetısemıo
kolumdan falan tutup kalkıyor baya duruyor ayakta koltuk kenarında ama sıralamıyor
komandodan emekleme pozsyonuna gectı 2 3 gıdım gidiyor sadece komandoyu suruklenmeyı bıraktı devamı yok hayırlısı ama 1 ay buyukmusuz biz
Erken dogdu tabı o da var 3 hafta

ertesi gün hapından ne zaman sonra adet olunur veya işe yarayıo yaramadını nasıl anlarım hap ismi josei 30

Ben de 5-6 kez kullandım ilk 24 saat içerisinde içmiştim hiç hamile kalmadım korkma :)

Bizden tutup ayağa kalkmayı da yapmıyor henüz. Sürekli geri mi kaldık geri mi kaldık diye düşünüyorum ama bakıyorum herkesin gelişimi gerçekten farklı napayım sağlığı yerinde olsun da yeter diyoruz. Bizden bir hafta sonra doğmuş olan bi bebek var tanıdığım, her yere tırmanıyor sıralıyor vs ama işte karşılaştırmanın sonu yok. Bu arada bye bye gel gel alkış falan yapıyor mu sizinki?

Evet yapıyor ama kendı ısterse ben dıyınce degıl

Doktor komsunun cocuguyla karsılastırma dedı bana erken dogdugu ıcın ama olmuyor tabı

Ama senınkı daha yeni 8 aylık biz 9 aylık olcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…