- 20 Şubat 2022
- 4.599
- 2.830
Bide uyumuyo falan diyo yaa ben öleyim o zamanBen de aynı şeyi düşünüyorum ya keşke 4-5 saat uyusa da ben acaba uyandırsammı diye düşünsem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bide uyumuyo falan diyo yaa ben öleyim o zamanBen de aynı şeyi düşünüyorum ya keşke 4-5 saat uyusa da ben acaba uyandırsammı diye düşünsem
Kaç günlük sizinki? Benımki sabah baslıyor uyumaya ondan uyandırıyorum sürekli cunku gece uyumuyor hıc4-5 saat uyumasını geçtim şöyle bi 3 saati de görsem çok sevinirim ama yook maximum 2 saat uyuyo o da nadir doktor artık uyandırma geceleri dedi 11 de emzir yatır sabaha kadar gitsin. hangi sabaha kadar ya acaba
Şimdi benimkide güldü :) çok odaklanamıyor henüzDoktora da sordum normalmiş:) bi kaç gündür çok nadir bilinçli gülüyo ama 2-3 defa falan gördüm çok değil
Canımm ama her zaman değil şuann uyumuyor genee mesela rolon varmış masaj rolonu arkadaşım önerdi onu alıcam Nasipse gaz ve kakası içinn kakayıda 3 4 günde bir yapıyoruz uykusunu etkiliyor bebişin gün içindede mamaa veriyorum canım oda gaz yapıyor4 saat uyuyosa bu cocuk uyumuyo diye dertlenme sen daha siftahimiz yok bizim
Canım bu kadar sağım yapmamıza bebek izin vermez ki sürekli bakım istiyor bebek anca uyuyacak ki yapalım benim aklıma pek yatmadı sağım kısmı.Aynı şeyi düşünüyorum nasıl yapcam diye
Aldim ben bi ise yaramiyo o rol on cokta duzenli sürüyomCanımm ama her zaman değil şuann uyumuyor genee mesela rolon varmış masaj rolonu arkadaşım önerdi onu alıcam Nasipse gaz ve kakası içinn kakayıda 3 4 günde bir yapıyoruz uykusunu etkiliyor bebişin gün içindede mamaa veriyorum canım oda gaz yapıyor
34 günlük benimkisi çok nadir uzun uyuyo belki erkendir heniz uzun uyumalar için. Ama göğsümde yatarsa daha uzun uyuyoKaç günlük sizinki? Benımki sabah baslıyor uyumaya ondan uyandırıyorum sürekli cunku gece uyumuyor hıc
Evet evet belli belirsiz çok odaklayamıyolar:)Şimdi benimkide güldü :) çok odaklanamıyor henüz
Ben bıraktım canım sağım falan yapmayı. Günde bir belki yapıyorum o da buzluğa atmak için acil durumda evde olmamam gerekirse evdekiler versin diye. Yoksa o kadar sağım yapamayız bir sürü işimiz var zaten. Bebek güzelce emiyosa zaten meme uyarılmış oluyo. Uyusa bile bazen 45 dk da uyanıyo yine yapılmıyor sağımCanım bu kadar sağım yapmamıza bebek izin vermez ki sürekli bakım istiyor bebek anca uyuyacak ki yapalım benim aklıma pek yatmadı sağım kısmı.
Bunu diyon demi canim insaAllah sizde ise yararCanımm ama her zaman değil şuann uyumuyor genee mesela rolon varmış masaj rolonu arkadaşım önerdi onu alıcam Nasipse gaz ve kakası içinn kakayıda 3 4 günde bir yapıyoruz uykusunu etkiliyor bebişin gün içindede mamaa veriyorum canım oda gaz yapıyor
Ben hic sapka takmadim takmiyorumKızlar siz gece uyuturken bebeğe şapka takıyor musunuz?
Evett canım benim kız çıldırdı kakaa yapamıyor die dün yaptı en son memede duruyor yatırınca basıyor yaygarayıBunu diyon demi canim insaAllah sizde ise yarar
Canim biz bu surubu kullaniyoz tuvalet sorunu icin 2 3 gunde bi veriyom yeni dogdugunda gaz sorunu icin vermisti doktor. Hem gaza iyi geliyo hemde kabizligaEvett canım benim kız çıldırdı kakaa yapamıyor die dün yaptı en son memede duruyor yatırınca basıyor yaygarayı
Ben çok nadir takıyorum artık sıcak çünküKızlar siz gece uyuturken bebeğe şapka takıyor musunuz?