- 20 Şubat 2022
- 4.599
- 2.829
Ay bide emzikle deniyimm. Ben hic kesmedim kopariyodum hep ama artik kopmuyo kimisiEmzik veriyorum öyle makas gibi olanlar çok kullanışlı iki günde bir üzüyor sanki bana bulasik yıkıyor:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bide emzikle deniyimm. Ben hic kesmedim kopariyodum hep ama artik kopmuyo kimisiEmzik veriyorum öyle makas gibi olanlar çok kullanışlı iki günde bir üzüyor sanki bana bulasik yıkıyor:)
Ben salliyom ole olunca canim reflu yatagina koyuyom aliom ayaklarima hafif hafif salliomEvett anladım canım bende öylee yapmak istiyorum da çevredekilerden rahat yokki şimdide saatt 9 gibii mamaa yedii 90 cc saatt 11 uyumadı ve ağlıyor göğüste azdaa olsaa süt var ama emmio da uykusuda var uyumuo napçamı şaşırdım
Benimki 2-3 gündür bilinçli şekilde gülüyor laf verdikçe 38 günlük olduBizimkide öyle çok iyi goremiyorlarmis şimdi en çok görebildiği şey ışık o yüzden bakıyormuş benimki gözlerime bakıyor biraz dinliyor uzun süre değil ama çok ciddi yüzünde bir mutluluk ifadesi oluyor fakat gülmedi ya öyle bilinçli sizinkiler gülüyor mu bilinçli??
Yok canım bi set almıştım içinde makas var onunla kesiyorum tırnak makası değilNormal tirnak makasimi bide yuvarlak donen bisey var torpu gibi onlami
Doktora da sordum normalmiş:) bi kaç gündür çok nadir bilinçli gülüyo ama 2-3 defa falan gördüm çok değilBizimkide öyle çok iyi goremiyorlarmis şimdi en çok görebildiği şey ışık o yüzden bakıyormuş benimki gözlerime bakıyor biraz dinliyor uzun süre değil ama çok ciddi yüzünde bir mutluluk ifadesi oluyor fakat gülmedi ya öyle bilinçli sizinkiler gülüyor mu bilinçli??
Bende reflü yatağında sallamayı deneyim olmadı ayağımda hiç saallamamıştım iyi gelir umarım canım birde artık bebişleri 40 ı çıktıktan sonra kaç saatte bir uyandırıyorsunuzBen salliyom ole olunca canim reflu yatagina koyuyom aliom ayaklarima hafif hafif salliom
Ben uyandirmiyom hic canim acikinca uyaniyo kendisi . Yalandan aglamasi var onuu yapiyo acikinca . Boyle sersem olcak sekilde hizli sallamican canim yavas yavas elektrikli ana kucagimiz var bizim o bile benden daha hizli salliyoBende reflü yatağında sallamayı deneyim olmadı ayağımda hiç saallamamıştım iyi gelir umarım canım birde artık bebişleri 40 ı çıktıktan sonra kaç saatte bir uyandırıyorsunuz
Bide kuzum mesela mama verdin emzirdin doydugunu biliyosun ama uyumuyosa kucaginda biraz sakinlestirip oyala bu ona iyi gelir gazini falan çıkart. Bi 15 20 dakika pış pış yap . Doydugunu anlasin oda.Bende reflü yatağında sallamayı deneyim olmadı ayağımda hiç saallamamıştım iyi gelir umarım canım birde artık bebişleri 40 ı çıktıktan sonra kaç saatte bir uyandırıyorsunuz
Anladım canım uykumm olmadında uygulayabiliyorum arkadaşım dün büzde joie nin aldık indirimdeydi e bebekte ana kucağı bindiriyorum ağlıyor saatine denkk gelmedi henüz sanırım Yalandan ağlama bizdede var sormas ingaa ingaa komik bebişler yorsalarda sağlıkları yerinde olsunda atlatıcazBide kuzum mesela mama verdin emzirdin doydugunu biliyosun ama uyumuyosa kucaginda biraz sakinlestirip oyala bu ona iyi gelir gazini falan çıkart. Bi 15 20 dakika pış pış yap . Doydugunu anlasin oda.
Sen hala uyandiriyonmu bebisi canim acıktı diye ?Anladım canım uykumm olmadında uygulayabiliyorum arkadaşım dün büzde joie nin aldık indirimdeydi e bebekte ana kucağı bindiriyorum ağlıyor saatine denkk gelmedi henüz sanırım Yalandan ağlama bizdede var sormas ingaa ingaa komik bebişler yorsalarda sağlıkları yerinde olsunda atlatıcaz
Uyandırmıyorum ya hatta her uyuduğu kârama gece uzun uyuması için akşam üstü artık uyutmamaya başlıyorum sonra duş ve uykuuuBende reflü yatağında sallamayı deneyim olmadı ayağımda hiç saallamamıştım iyi gelir umarım canım birde artık bebişleri 40 ı çıktıktan sonra kaç saatte bir uyandırıyorsunuz
Nadiren uyandıırıyorum ama4 saati geçerse xanım kendide uyanıyor genelde artık ama uyandırmamalıyım sanırımSen hala uyandiriyonmu bebisi canim acıktı diye ?
Anladım canım benimde belli olmuyor bebiş bazen hiç uyumuyor tüm gün ve gecede yarıı uyanık bazende uyuyor anlamadım gittiUyandırmıyorum ya hatta her uyuduğu kârama gece uzun uyuması için akşam üstü artık uyutmamaya başlıyorum sonra duş ve uykuuu
4 saat uyuyosa bu cocuk uyumuyo diye dertlenme sen daha siftahimiz yok bizimNadiren uyandıırıyorum ama4 saati geçerse xanım kendide uyanıyor genelde artık ama uyandırmamalıyım sanırım
Ben de aynı şeyi düşünüyorum ya keşke 4-5 saat uyusa da ben acaba uyandırsammı diye düşünsem4 saat uyuyosa bu cocuk uyumuyo diye dertlenme sen daha siftahimiz yok bizim
Ay maşallah beni tek düşündüren şeker olayı ya, ama belki verdiğimiz damlalarda da vardırKızlar benim bebişte tuvaletini yapamıyordu 2 gündür huysuzdu
İbrahim saraçoğlu nun kimyon çayı tarifini denedim
Şak diye gazını çıkardı ve uyudu uyuyor 3 saattir
1 çay kaşığı kimyonu kaynamaya başlayan suya atıyosunuz bir kere fokurdayınca hemen altını kapatıyorsunuz tülbentle süzül, içine 2 çay kaşığı şeker atıp karıştırıyorsunuz, oda sıcaklığına gelince bebişe 1-2 çay kaşığı veriyorsunuz